Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy quattro nie mogę (chyba) myśleć tylko o tyle. Z tego co wiem, to obie osie muszą być tak samo poszerzone.

Lepiej zeby byly

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przy quattro nie mogę (chyba) myśleć tylko o tyle. Z tego co wiem, to obie osie muszą być tak samo poszerzone.

Lepiej zeby byly

:gwizdanie:

No a w międzyczasie udało mi się ładnie "zabudować" komorę silnika brakującymi osłonami. Dlaczego :audi: oszczędza na takich sprawach! :wallbash:

Przed:

34a0461127ea2f8dmed.jpg

Po:

2fcebad2c93cd570med.jpg

P.S. Następnym razem umyję komorę silnika. :wink4::tongue4:

Opublikowano

Możesz zapodać nr. tych osłon :gwizdanie:

PS. Dzięki :wink4:

Opublikowano

Lepiej zeby byly

Dlaczego :audi: oszczędza na takich sprawach! :wallbash:

często się psuje i lepiej bez osłon bo przy naprawie mniej roboty, z resztą sam wiesz z doświadczenia :decayed:

Opublikowano

Lepiej zeby byly

często się psuje i lepiej bez osłon bo przy naprawie mniej roboty, z resztą sam wiesz z doświadczenia :decayed:

Przecież i tak sam nie naprawiasz to masz to w d... czy będziesz ściągał czy nie! :tongue4: P.S. Nie pij tyle! Tutaj nie nalicza postów. :cool1::naughty:
Opublikowano

Lepiej zeby byly

Przecież i tak sam nie naprawiasz to masz to w d... czy będziesz ściągał czy nie! :tongue4: P.S. Nie pij tyle! Tutaj nie nalicza postów. :cool1::naughty:

ja mam dogadane z Hugiem, że mi tu też nalicza :wink4:

fajne te osłony :good:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:25_________________________________________________Dawej foty :naughty:

Opublikowano

Lepiej zeby byly

ja mam dogadane z Hugiem, że mi tu też nalicza :wink4:

fajne te osłony :good:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:25_________________________________________________Dawej foty :naughty:

Jutro! :tongue4:
Opublikowano

Dawaj foty :tongue4:

Opublikowano

Obiecane fotki... :kox: Niektórzy już widzieli wczoraj na spocie... :evil: Zbliża się zima więc czas na obniżenie A4eczki... :tongue4::kox:

Przed:

ec967d2a75c3cb00med.jpg

Po:

9789ae82507b28ecmed.jpg

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Sorki za jakość pierwszej fotki.

:hi:

Opublikowano

tak na oko to -35mm

:good:
Opublikowano

wygląda ładnie ale niestety ja bym szybko pourywał wszystko przy takim zawiasie :decayed:

Opublikowano

wygląda ładnie ale niestety ja bym szybko pourywał wszystko przy takim zawiasie :decayed:

:naughty: Wariot z Ciebie! :naughty:

ma sie to oko :D

Opublikowano

na żywo prezentuje się rewelacja, też prędzej czy później mnie to czeka :D

akjam, poczekam jeszcze parę km i powiedz jak z komfortem, czy jest duża różnica :gwizdanie:

bo właściwości trakcyjne, napewno poszły na plus.

stabilizatorki już u Ciebie siedzą?

Opublikowano

na żywo prezentuje się rewelacja, też prędzej czy później mnie to czeka :D

akjam, poczekam jeszcze parę km i powiedz jak z komfortem, czy jest duża różnica :gwizdanie:

bo właściwości trakcyjne, napewno poszły na plus.

stabilizatorki już u Ciebie siedzą?

Stabilizatorów jeszcze nie ma... :gwizdanie:
Opublikowano

Ty obniżasz, a u mnie przydałoby się podnieść z 2 cm, bo na 15" jestem osiedlowym pługiem :kwasny:.

Fajnie leży :good:.