Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

auto bajka nie ma do czego się przyczepić :good: ostatni mod z tymi końcówkami wydechu już calkiem podkreślił charakter auta :) widzialem też,że masz zamontowany uchwyt,nakladkę na telefon,mógł byś coś o tym więcej napisać ? na jaki model telefonu to działa,czy posiadasz też bluetooth ?

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uchwytu już nie ma - wymieniełm tunel na taki bez uchwytu. BT oczywiście jest. :rolleyes:

Opublikowano

Kolego a ten kolorowy fis to wymieniłeś sam wyświetlacz, czy cały licznik. Po mojemu to monochromat ma inny kontroler i tak się zastanawiam nad przeróbką w moim A6 C5. Bez wydobycia programu z kości raczej się pewnie nie obędzie :kwasny:.

Opublikowano

Jest piknie odpowiedz na PW

Opublikowano
Kolego a ten kolorowy fis to wymieniłeś sam wyświetlacz, czy cały licznik. Po mojemu to monochromat ma inny kontroler i tak się zastanawiam nad przeróbką w moim A6 C5. Bez wydobycia programu z kości raczej się pewnie nie obędzie :kwasny:.
Cały licznik wymieniony. Jak coś to ma kontakt do magika, który Ci wyjaśni jakieś wątpliwości jakby co. :wink4:
Opublikowano

ja też poproszę kontakt do magika :tongue:

zapomniałeś o mnie? :jerk:

:decayed:

Opublikowano

Siakieś nowe mody ?? :eusathink::naughty:

Opublikowano

co z tylna kanapa Grzechu,

wyrezales podgrzewanie :naughty:

Opublikowano
Siakieś nowe mody ?? :eusathink::naughty:
Są w planach i graty czekają ale kiepsko z czasem... :angry: Już niebawem coś się pojawi. :wink4:
co z tylna kanapa Grzechu,

wyrezales podgrzewanie :naughty:

No jeszcze nie i wszystko leży i czeka. Komplet do założenia. :good:
Przydało by się updatować tytuł i pierwszego posta...
Uwierz mi, że też mnie to wqrwia i muszę to wreszcie zrobić choć czekam na to aż Prezes coś z tym zrobi bo podobno prace trwają... :whistling: Jak będę miał trochę więcej czasu to postaram się zrobić choć pierwszą stronkę. :good: Choć szczerze powiem, że jeszcze się w to nie wgłębiałem i nie wiem jak to zrobić. :naughty:
Opublikowano

Fajne te autko :thumbup1::oklasky:

Opublikowano

kupisz w końcu jakieś normalne koła czy dalej będziesz na tych maleństwach śmigał ?

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

Ps. ale przy kolejnym kupnie felg już sobie nie daj kitu wcisnąć że to co kupujesz to ori

Opublikowano
Fajne te autko :thumbup1::oklasky:
:hi:
kupisz w końcu jakieś normalne koła czy dalej będziesz na tych maleństwach śmigał ?

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

Ps. ale przy kolejnym kupnie felg już sobie nie daj kitu wcisnąć że to co kupujesz to ori

No musiał coś powiedzieć... :naughty: Wracasz do żywych tzn. na forum... :decayed: P.S. Do sprzedania mam ORI felgi '18 S-Line... :decayed::klamie:Żart.

Opublikowano

mijałem cię kiedyś, pięknie się auto prezentuje w ruchu :thumbup1:

Opublikowano

Dziękuję za miłe słowa. :wink4::hi:

P.S. Update pierwszej strony zrobiony. :dance: Wkrótce kolejne modyfikacje... :wink4:

Opublikowano

cukrujecie tutaj :decayed:

sporo w niej wymodziles grzechu - brawo :naughty:

Opublikowano

bardzo ładnie autko się prezentuje:thumbup1:

to chyba obok Siemianowego najbardziej doinwestowany "były golas":shock3:

Opublikowano
bardzo ładnie autko się prezentuje:thumbup1:

to chyba obok Siemianowego najbardziej doinwestowany "były golas":shock3:

No, nie wiem, nie wiem :decayed:

Opublikowano

Nie bądź zazdrosny! :decayed:

Heble z 3.0TDI (P&T) 320 & 288... Wszystko wypiaskowane, pomalowane i gotowe do założenia. :kox::good:

15c2b134f5996bc1med.jpga3bda885046a8c3dmed.jpg

8b7b55e2abc7dd27med.jpg

Czekam tylko jeszcze na osłony tarcz. :good: