Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 auto za 80k EURO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A sprawdzał ktoś cenę auta u niemców?

Ostatnio była kontrola z unii i ceny nowych aut są najwyższe w polsce

Opublikowano

jestem Ciekaw ile kosztują w opcji tylne szyby do RS4 ... :grin:

Nie są takie drogie :) Kosztują tyle co do normalnej A4

szybyml8.jpg

Opublikowano

Jak bym miał taki silnik to o tylnych szybach bym zapomniał, ale swoją drogą troszke wstyd mieć korbki w takim bolidzie. :wink:

PS. ono, fajnie twój nowy felunek się prezentuje.

Opublikowano

Panowie żle sie przyjrzeliście zdjęcia są pomylone zobaczcie sobie na wersji Avant że z tyły są przyciski a na fotce deski są pokazane dwa przełączniki w wersji sedan są ewidentnie 4 szybki el, jak chcecie najerzdżać na AUDI to upewnijcie sie najpierw czy nie jest błąd w fotkach :bicz:

Opublikowano

Panowie żle sie przyjrzeliście zdjęcia są pomylone zobaczcie sobie na wersji Avant że z tyły są przyciski a na fotce deski są pokazane dwa przełączniki w wersji sedan są ewidentnie 4 szybki el, jak chcecie najerzdżać na AUDI to upewnijcie sie najpierw czy nie jest błąd w fotkach :bicz:

jakos nie jaze co ty napisales...?

przeciez ktos zapezentowal konfigurator ze trzeba wykupic pakiet komfortu rzeby miec el szybki. niestety tak juz w tym swiecie jest ze nawet za dywaniki trzenba zaplacic osobno... :angry:

Opublikowano

Ten samochodzik to klasa średnia, a w tej klasie korbki są gratis :tongue:

Opublikowano

moim zdaniem to nie porozumienie :evil:

A moze nie zrobili zeby bylo mniej klopotow z elektryka :afro:

Opublikowano

od 351.000 tys w Polsce to rozumiem ze jeszcze dojda jakies koszty za ekstra rzeczy??

no to lekke przegieniecie!!!!

z chicago z salonu mozna wyjechac za 70.000$ z podatkiem (70.000$ x 2.80 zl 196.000zl)

mowie oczywiscie o full wersji , amerykanie sa barzdo leniwi takze full wypas to jak chleb powszedni

i teraz tak ,to auto plynie z niemiec tutaj i jest tansze lekko o ponad 150.000tys zl

to sie .....w glowie nie miesci

tylko ciagnac fury ze stanow ,

wkurzylem sie :evil: , normalnie bandyctwo :bicz:

ps. az sprawdze w salonie nastepnym razem czy sa korbki z tylu bo nie moge uwierzyc

w takim razie już zamawiam w stanach :grin:

Opublikowano

a z tyłu korbki zamiast elektryki...

Panowie ja tez w swoim mam z tyłu korbki to moze mam RS-a :-) :grin:
Opublikowano

w ogóle dla mnie korbki to w zwykłym A4 B5 są nieporozumiem... . A w aucie z rocznika >2000r to w ogóle śmiech na sali.

Bożeee RS4 z korbkami. To jakiś chyba jest żart?

Kopary mi opadły.

Opublikowano
  • Autor

Dzo-Dzo nie łam się u mnie to samo(skóry, i kilka innych bajerów a z tyłu KORBA!) konstruktora :a4fan: należy :bicz:

Opublikowano

Dzo-Dzo nie łam się u mnie to samo(skóry, i kilka innych bajerów a z tyłu KORBA!) konstruktora :a4fan: należy :bicz:

No nie no... mają takie fury a nie mają elektr. szybek z tyłu :cheesy: :cheesy: :cheesy: Wstyd panowie wstyd :tongue: Moje autko jest starsze, ale elektryka jest :cool::grin: A tak na marginesie to faktycznie wiocha, żeby w RS4 nie było elektrycznych szybek z tyłu :bicz:

Opublikowano

wiocha, żeby w RS4 nie było elektrycznych szybek z tyłu :bicz:

Panowie a po co komu z tyłu szyby elektryczne, jeśli takim samochodem jeździ się samemu dla sportu (lub ewentualnie z kobiałką - też dla sportu :tongue:).

Opublikowano

no jak po co byle kto wsiada na tylna kanape i smiech na sali :shocked: az wstyd wtedy przyznac sie ile kosztowalo to "cacko"

Opublikowano

Laska wtedy wniebowzięta, że ma przyjemność własnymi siłami otworzyć szybkę w furaczu z a 400 tys. PLN :grin:

Tak na serio - co racja, to racja. Nie chciałbym, żeby samochodzie za kilkaset tysięcy brakowało takiego szczegółu.

Opublikowano

od 351.000 tys w Polsce to rozumiem ze jeszcze dojda jakies koszty za ekstra rzeczy??

no to lekke przegieniecie!!!!

z chicago z salonu mozna wyjechac za 70.000$ z podatkiem (70.000$ x 2.80 zl 196.000zl)

mowie oczywiscie o full wersji , amerykanie sa barzdo leniwi takze full wypas to jak chleb powszedni

i teraz tak ,to auto plynie z niemiec tutaj i jest tansze lekko o ponad 150.000tys zl

to sie .....w glowie nie miesci

tylko ciagnac fury ze stanow ,

wkurzylem sie :evil: , normalnie bandyctwo :bicz:

ps. az sprawdze w salonie nastepnym razem czy sa korbki z tylu bo nie moge uwierzyc

w takim razie już zamawiam w stanach :grin:

zamowienia moge przyjmowac osobiscie , tylko ktora strona wylozy kase?? hehe

pozdrawiam :quattro:

Opublikowano

Tu w Anglii jak sprawdzalem, to wersja ze wszystkimi dodatkami jakie byly w konfiguratorze kosztuje tylko 60 tys. funcikow co daje jakies 330-340 tys zlotych.

I tu raczej elektryki na tylnie szyby nie trzeba dokupowac.

Opublikowano
zamowienia moge przyjmowac osobiscie

Ja mogę prowizję zbierać od zamawiających :tongue: Ciekawe, czy chociaż lekko te korbki chodzą?