Krzychu88 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Urwałem wahacz i całe auto padło na ziemie.. koło zawineło sie wypychajac błotnik nadkole... dobrze ze to stało sie przy malej predkosci ok 20 km/h.. Teraz tez mam pozakładane te osłony.. O ja no to masakra, a co by bylo jakbys nie mial tej pokrywy?? pierwszy raz slysze zeby takie cos mialo miejsce :shock:
Pikuś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 a co by bylo jakbys nie mial tej pokrywy?? Pokrywa by sie nie polamala. :mrgreen:
Flaha Opublikowano 21 Czerwca 2006 Opublikowano 21 Czerwca 2006 No to nieźle. Powiem tak: ja jej nie mam od czasu gdy połamałem trzecią albo czwartą w ciągu kilku zaledwie miesięcy. Jak miałem- nie odczułem, zeby specjalnie wygłuszała itp. Jesli chcesz kupować - tylko i wyłacznie oryginał (ważne zimą, gdy zwykły plastyk namarza i robi się kruchy a oryginał jest wzmacniany jakimis włoknami i się trzyma). Przejechałem już jakieś 30kkm bez niej i nie jest źle, co nie oznacza, że nie chciałbym kupić... Tylko jak zwykle - chronicznie okazuje się, że są rzeczy ważniejesze. pozdr
bulinek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 pytanko, jest roznica w oslonie pod skrzynie czy to pod A4 quattro czy nie ? Cofajac nabieram snieg przy wiekszych opadach na oslone pod silnik ... i musze kupic pod skrzynie bo ta pod silnikiem juz mi obwisla i tylko czekac jak peknie
Rekomendowane odpowiedzi