Sleev Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bardzo piękne a4! Cudo poprostu Tylko pogratulować Ile wyniosła wymiana nakładek na alu w środku? (te na drzwiach i konsoli)?
malik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jesli dobrze pameitam to wszystko znalazlem na ebay.de za okolo 200EUR. Listwy na kokpit i na drzwi okolo 140 EUR, dodatkowo otoczka mieszka i popielniczka 60EUR.
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 jestem akurat po "zakupach"... listwy do środka (komplety całe) są na ebay.de po około 200-220 EUR. Generalnie nie ma znaczenia czy fish-scale czy alu geburstet (to szczotkowane), jednak to ostatnie jest ciutkę droższe. Ja kupiłem komplet fish-scale'a za 200EUR razem z oryginalną gałką zmiany biegów z S-line'a (5 biegów). Potem widziałem, że te gałki schodzą po 50-60EUR. Listwy S4 drzwiowe (door blades) są cały czas wystawiane (kup teraz) za 220 EUR przez jakiś autohaus (to jest i tak taniej niż w Polsce zdaje się). Po tyle samo schodzi spojler przedni z Sline'a...
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja zaplacilem za listwy drzwiowe od S4 600zl w PL i po takich cenach mniej wiecej chodzily...
malik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Po tyle samo schodzi spojler przedni z Sline'a... Tutaj uczulam na dokladne sprawdzenie tabliczki z numerem części przed kupnem. Nawet na ebay.de zdarzają się podróbki z taniego plastiku.
norbi3000 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 bardzo ladniutkie audi felgi w sam raz jak na polskie dziury
carnivore1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Samochodzik rewelacja, tylko pozazdrościć... A mam pytanie odnośnie felg, to jest kolor czarny czy antracyt? I jakie masz ET w tych felgach?
malik Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie mam pojęcia jakie ET. Chyba takie samo jak w standardowych s-line czyli 35mm bo opona na tej feldze ma podobną odległośc od krawędzi nadkola. Co do koloru to zewnętrzne powierzchnie felgi są satynowe, a środek rzeczywiście antracyt (aż musiałem poszukac na sieci definicji koloru antracyt )
malik Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 No to 43 Jak będę zmieniał na wiosnę to zwrócę uwagę czy gdzieś nie jest to przypadkiem nabite od środka.
miro_x Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 18" S-line ma ET 43 tak jak pisze adamoo.
carnivore1 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 No z tym antracytem to też musiałem pogrzebać w sieci, a pytam bo wyglądają jak czarne a widziałem że są też te felgi w kol. antracyt, a taki właśnie mnie interesuje na wiosnę... dzięki.
12RAEL Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 czarne czy antracyt wyglądają bombowo :th: a co do reszty...
kaczekmaster Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 auto jest obnizone??? bo cos nisko stoi. tylko mam nadzieje ze masz amorki sportowe a nie same spezyny ???! bo szkoda autka
ono Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Na 1 stronie jest napisane co jest zmienione .
malik Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 auto jest obnizone??? bo cos nisko stoi. tylko mam nadzieje ze masz amorki sportowe a nie same spezyny ???! bo szkoda autka Przy obniżaniu do -40mm można spokojnie zostawić seryjne amorki. Ja mam u siebie spręzynki -30mm Weiteca i nic się nie dzieje.
kaczekmaster Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 tu sie z kolegą nie zgodze. jezeli stosujesz obnizenie musisz miec spręzyny progresywne czyli obnizone i utwardzone. to kaleczy dos mocno auto ale da sie przezyc. najlepiej jest zmienic zawiesznie całkowicie tak jak ja mam to zrobione. seryjnie w s line mam czerwone amorki . to nie niszczy auta. ostatnio byłem na rajdach i gadałem z zawodnikami. jak zapytałem sie czy mozna zastosowac same spręzyny sportowe bez zmieniania amorków to mało nie dostałem kopa w dupe:) zapytali sie czy nie lubie swojego autka:) ponoc tego sie nie robi. no ale juz mnie to nie tyczy bo mam nowe audi b7 z roku 2006 sedan czarne pełen pakiet s line . jutro dam fotki
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 kaczekmaster ma racje... jezdzilem taki i swoim (gdzie mam w pelni sportowa zawieche) i jest roznica znaczna.
..::CZARNY::.. Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 :notworthy: Widze, ze niestety poprzednie ostrzezenie i rozmowa na PW Cie nic nie nauczyly. Masz chwile czasu, zeby zapoznac sie dokladniej z regulaminem i FAQ dzialu.
radek79 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Malik a listwy chrom wokół szyb też dokładałeś?? Pytam bo czarne relingi plus j/w to rzadko spotykane... Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi