Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFC] - 2.5TDI V6 - Projekt zakończony :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo piękne a4! Cudo poprostu :notworthy: Tylko pogratulować

Ile wyniosła wymiana nakładek na alu w środku? (te na drzwiach i konsoli)?

Opublikowano

Jesli dobrze pameitam to wszystko znalazlem na ebay.de za okolo 200EUR. Listwy na kokpit i na drzwi okolo 140 EUR, dodatkowo otoczka mieszka i popielniczka 60EUR.

Opublikowano

jestem akurat po "zakupach"... listwy do środka (komplety całe) są na ebay.de po około 200-220 EUR. Generalnie nie ma znaczenia czy fish-scale czy alu geburstet (to szczotkowane), jednak to ostatnie jest ciutkę droższe.

Ja kupiłem komplet fish-scale'a za 200EUR razem z oryginalną gałką zmiany biegów z S-line'a (5 biegów). Potem widziałem, że te gałki schodzą po 50-60EUR.

Listwy S4 drzwiowe (door blades) są cały czas wystawiane (kup teraz) za 220 EUR przez jakiś autohaus (to jest i tak taniej niż w Polsce zdaje się).

Po tyle samo schodzi spojler przedni z Sline'a... :disgust:

Opublikowano

Ja zaplacilem za listwy drzwiowe od S4 600zl w PL i po takich cenach mniej wiecej chodzily...

Opublikowano

Po tyle samo schodzi spojler przedni z Sline'a... :disgust:

Tutaj uczulam na dokladne sprawdzenie tabliczki z numerem części przed kupnem. Nawet na ebay.de zdarzają się podróbki z taniego plastiku.

Opublikowano

bardzo ladniutkie audi felgi w sam raz jak na polskie dziury

Opublikowano

Nie mam pojęcia jakie ET. Chyba takie samo jak w standardowych s-line czyli 35mm bo opona na tej feldze ma podobną odległośc od krawędzi nadkola.

Co do koloru to zewnętrzne powierzchnie felgi są satynowe, a środek rzeczywiście antracyt (aż musiałem poszukac na sieci definicji koloru antracyt :D )

Opublikowano

ori ma Et43..

Opublikowano

No to 43 :) Jak będę zmieniał na wiosnę to zwrócę uwagę czy gdzieś nie jest to przypadkiem nabite od środka.

Opublikowano

18" S-line ma ET 43 tak jak pisze adamoo.

Opublikowano

No z tym antracytem to też musiałem pogrzebać w sieci, a pytam bo wyglądają jak czarne a widziałem że są też te felgi w kol. antracyt, a taki właśnie mnie interesuje na wiosnę... dzięki.

Opublikowano

czarne czy antracyt wyglądają bombowo :th:

a co do reszty... :hi:

Opublikowano

auto jest obnizone??? bo cos nisko stoi. tylko mam nadzieje ze masz amorki sportowe a nie same spezyny ???! bo szkoda autka

Opublikowano

Na 1 stronie jest napisane co jest zmienione .

Opublikowano

auto jest obnizone??? bo cos nisko stoi. tylko mam nadzieje ze masz amorki sportowe a nie same spezyny ???! bo szkoda autka

Przy obniżaniu do -40mm można spokojnie zostawić seryjne amorki. Ja mam u siebie spręzynki -30mm Weiteca i nic się nie dzieje.

Opublikowano

tu sie z kolegą nie zgodze. jezeli stosujesz obnizenie musisz miec spręzyny progresywne czyli obnizone i utwardzone. to kaleczy dos mocno auto ale da sie przezyc. najlepiej jest zmienic zawiesznie całkowicie tak jak ja mam to zrobione. seryjnie w s line mam czerwone amorki . to nie niszczy auta. ostatnio byłem na rajdach i gadałem z zawodnikami. jak zapytałem sie czy mozna zastosowac same spręzyny sportowe bez zmieniania amorków to mało nie dostałem kopa w dupe:) zapytali sie czy nie lubie swojego autka:) ponoc tego sie nie robi. no ale juz mnie to nie tyczy bo mam nowe audi b7 z roku 2006 sedan czarne pełen pakiet s line . jutro dam fotki :)

Opublikowano

kaczekmaster ma racje... jezdzilem taki i swoim (gdzie mam w pelni sportowa zawieche) i jest roznica znaczna.

Opublikowano

Malik a listwy chrom wokół szyb też dokładałeś??

Pytam bo czarne relingi plus j/w to rzadko spotykane...

Pozdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...