kamilo22 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 witam proszę o ocenę logów najbardziej mnie zastanawia przepływomierz czy jest ok czy nie. Przewody podciśnieniowe jak i sam zawór n75(z pierburga) są nowe
zibizab Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Sprawdz przewody podciśnienia i n75 jeszcze raz,duże przeladodanie turbiny. Jesli to AFN to turbina na stól.
przemik Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 To nie AFN. W golfie IV nie bylo AFN. Fakt jest faktem zmienna geometriia calkowicie zapieczona. Na drugi raz pamietaj o tym iz prezentujemy KOMPLET LOGÓW. Pozdrawiam
zibizab Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Fakt nie było,ale były AGR,AHF ,ALH,ASV to wiem-itd. Patrzyłem na logi-opisu brak w profilu PRZEMIK no jesteś bardzo bystry
kamilo22 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 silnik to ahf a przepływka to nie bedzie do wymiany ?? czy raczej turbo do czyszczenia ??
przemik Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wyjmij sprezarke i wyczysc... przeplywomierz nie jest Twoim problemem...
kamilo22 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 myślicie że to przeładowanie to przez kierowniczki na turbo P.S a katalizator moze zakłocac pracę czy raczej nie brac go wogóle pod uwage
spanky Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 P.S a katalizator moze zakłocac pracę czy raczej nie brac go wogóle pod uwage przytkany katalizator nie sluzy turbosprezarce ...
marewel Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 sam zawór n75(z pierburga) są nowe Ostatnio męczyłem auto forumowicza N75 nowy(z allegro) nie działał,dopiero 2 zadziałał.
kamilo22 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 tu n75 mam pierburga stary zawór wogóle nie sterował auto wogóle nie jeździło było chwile ok a teraz przeładowuje:/. Może najpierw podjade gdzies kata wyciąć a potem spróbuje go przegonić i zrobię logi jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi