Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 czym Ty czyściłeś ten gwint? przetarłem szmatką INOX ma to do siebie że bardzo łatwo się czyści, nie koroduje i ogólnie jest za***isty przeoczyłem ze to ruville ale pierwszy raz slysze o nich no one chyba niedawno się pojawiły, cena znośna więc wziąłem na próbę
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Smarowałeś czymś gwint żeby się nie zapiekło ?
Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 cienka warstwa smaru grafitowego, w zeszłym sezonie też tak miałem i nakrętki można kręcić w rękach
jozek726 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja też mam do wymiany wahacze i sie zastanawiam teraz nad nimi :gwizdanie: bo cena jest w miare dobra
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A w trakcie sezonu coś tam poprawiasz czyt. smarujesz na nowo ?
Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja też mam do wymiany wahacze i sie zastanawiam teraz nad nimi :gwizdanie: bo cena jest w miare dobra nie czytałem opinii (nie wiem czy już jakieś są), sam też jeszcze nie mam, zobaczymy za pare tys km A w trakcie sezonu coś tam poprawiasz czyt. smarujesz na nowo ? a zobaczę, bo w sumie zeszły sezon to śmigałem na tym gwincie od lipca do listopada i nic nie smarowałem dodatkowo I tak jak mówię, przy demontażu kręciłem nakrętkami praktycznie bez kluczy. Grafitowy się nie wymywa tak jak zwykły smar, więc powinno być spoko :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 bo każdy jeden inox po wymyciu kręci się jak masełko
Gracjan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 W takim razie ja z moim zrobię to samo tylko że już na aucie
Michał Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Michał rezałeś grill czy nie ? rezałeś
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Michał rezałeś grill czy nie ? rezałeś obklejałeś folią
Michał Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 tak, wziąłem od Tomka jakiś odpad folii z naklejek i w święta z nudów okleiłem ramkę całkiem nieźle wyszło, ale jeszcze nie zakładałem na auto
!Tommy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Michał rezałeś grill czy nie ? rezałeś no powiem ze nawet nawet. oblukam na żywo
Michał Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 dorzuciłem świecidełka do wnętrza: ASR (który będzie wyłączał postojówki US) i sterowanie navi :> tak to teraz wygląda niestety mój aparat (albo talent ) nie pozwala na zrobienie fajnej jakości niedoświetlonych fotek
wojciu0308 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 widać łaczenia na tym grilu jak go obklejałes?
Michał Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 widać łaczenia na tym grilu jak go obklejałes? grill jest klejony z jednego kawałka folii PS diwajsy dla mnie już poszły?
!Tommy Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 grill oblukany na żywo. powiem że efekt jest mega !! Michał choć zrezamy tak grill rs4. spokojnie uda się osiągnąć jeszcze lepszy efekt. moge Ci pomóc w tym
Michał Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Michał choć zrezamy tak grill rs4. spokojnie uda się osiągnąć jeszcze lepszy efekt. moge Ci pomóc w tym zobaczymy później, na razie RSowy zostaje w ori kolorze [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:33_________________________________________________mały UP wczoraj pobawiłem się trochę z lampami, HID założony od spodu tak że po otwarciu maski nic nie widać -> normalnie fabryka 5000K + postojówki USA wyłączane z kabiny na wypadek jakiegoś upartego milicjanta :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi