Michał Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 fajnie ją zmieniłeś, fotele znajomo mi wyglądają super się prezentują w tym wzorze i nawet nieźle zadbane, wzór felgi jeden z ładniejszym jak dla mnie a dzięki RSów już nie mam, nie dogadałem się ze sprzedającym ;( ...może to i lepiej, bo trochę wystawały poza obrys. Szukam dalej, ale nie mam ciśnienia na nowe kółko, na AVUSach też nieźle wygląda
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Michał a co Ty za żółte żarówencje wstawił
Michał Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 Michał a co Ty za żółte żarówencje wstawił a takie tam na poprzedniej stronie masz fotki i link do aukcji w nocy robią furorę
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 I co w rzeczywistosci jako długie sprawdzaja sie, ta żółć to naciag foto czy naprawde taka barwe mają
Michał Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 Żółte żółte Jest fajny efekt bo przy HIDzie przed autem masz biało, a jak walniesz długimi to 100m do przodu jest żółto Na suchym się sprawdzają, na mokrym jeszcze nie miałem okazji próbować. Zresztą ile się ich używa...
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Pomaluj felgi na jakiś zjebany kolor i zacznie mi się Twoja furka podobać
Michał Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Pomaluj felgi na jakiś zjebany kolor i zacznie mi się Twoja furka podobać na avusy szkoda pędzla Michał jak tam te wahacze Ruville ? zrobiłem na nich jakieś 3tys km, więc nie powiem Ci nic konkretnego-na razie jest ok zobaczymy za kilkanaście/kilkadziesiąt tys Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:19_________________________________________________ mały UP bo wpadły nowe diwajsy i to co cieszy najbardziej :>
slepy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Pomaluj felgi na jakiś zjebany kolor i zacznie mi się Twoja furka podobać na avusy szkoda pędzla Michał jak tam te wahacze Ruville ? zrobiłem na nich jakieś 3tys km, więc nie powiem Ci nic konkretnego-na razie jest ok zobaczymy za kilkanaście/kilkadziesiąt tys[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:19_________________________________________________mały UP bo wpadły nowe diwajsy i to co cieszy najbardziej :> konkretne zamówionko poszło , u kogo brałeś?
slepy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 tam gdzie Ty showcarshine.pl lustereczka nie miałeś wcześniej? , nawet nie zwróciłem uwagi
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 kurfa zazdroszcze wam z tym ujebem na punkcie detalingu, sam bym kupił, ale pierw musiałbym lipy wyciąć wzdłóż parkingu osiedlowego
Arek956 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak z ciekawości zapytam... bo i ja przymierzam się do takich zakupów ile wyniósł cię cały taki komplecik kosmetyków MEGUIARS'a? Żeby nie było OT to efekty są No auto oczywiście też miazga
Gracjan Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Dokładnie, napisz jakie koszty takiego zestawu Też powoli się wkręcam
slepy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Dokładnie, napisz jakie koszty takiego zestawu Też powoli się wkręcam szykujcie setki panowie , ten zestawik michała, to z 600zł nie wyjęte
Michał Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 lustereczka nie miałeś wcześniej? , nawet nie zwróciłem uwagi miałem ale małe, a ja lubię jak wszystko jest duże :decayed: Dokładnie, napisz jakie koszty takiego zestawu Też powoli się wkręcam szykujcie setki panowie , ten zestawik michała, to z 600zł nie wyjęte w sumie to nawet nie wiem dokładnie, bo teraz zamówienie poszło na ponad 400pln, a część (czyli kilka mikrofibr, aplikatorów, wosk, UC, szampon i środek do prania tapicerki) miałem już wcześniej :gwizdanie: teraz to takie uzupełnienie żeby to wszystko miało ręce i nogi, część to testery <-jak się sprawdzą to poleci zamówienie na normalne ilości na początek zabawy w jakiś tam amatorski detailing wystarczy, zwłaszcza że lubię się przy tym bawić
Remik-A4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 i to co cieszy najbardziej :> no to pewnie juz bys sie chcial zabierac za
Michał Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 no to pewnie juz bys sie chcial zabierac za taaa... ale nie da się tego pogodzić z remontem domu, więc pewnie dopiero w przyszły weekend będę coś działał, jeśli nie później To walcz a potem wpadnę do SO ocenić na srebrnym to wiesz ale coś trzeba robić
Rekomendowane odpowiedzi