Kowi87 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 a mi już w głowie świtało 180+ KM na nowej pompce mi to świta sprzedaz pażdziocha tym bardziej że coraz częściej jeżde 2,0tfsi w golfie, robi przeciąaąąg
Michał Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 EVERY DAY I SEE MY DREAM - takie coś mi się urodziło w głowie :gwizdanie: a tymczasem idę do garażu testować nowe siuwaxy :>
mrogal Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 EVERY DAY I SEE MY DREAM - takie coś mi się urodziło w głowie :gwizdanie: a tymczasem idę do garażu testować nowe siuwaxy :> w d*pie Cie mam i te Twoje stripesy dziekuje do widzenia FOCH!
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Michał a ogarnij wersje niebieską z dokładkami w kolorze i wiekszy kontrast na same felgi zapodaj
keżor Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 EVERY DAY I SEE MY DREAM - takie coś mi się urodziło w głowie :gwizdanie:
Michał Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 w pupie Cie mam i te Twoje stripesy dziekuje do widzenia FOCH! a ten co taki nadpobudliwy? pomysł zabrałem czy jak? Michał a ogarnij wersje niebieską z dokładkami w kolorze i wiekszy kontrast na same felgi zapodaj wieczorem się jeszcze pobawię ale połysku to ja w PSie nie zrobię... EVERY DAY I SEE MY DREAM - takie coś mi się urodziło w głowie :gwizdanie: http://s1.postimage.org/6pc6cpzps/dubai.jpg wiem, wiem... xeroboy Dopisany: 08 Październik 2011, 14:40_________________________________________________ VT vol.2 i jak mylicie Pany?
Michał Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 ten niebieski daje rade wiem, ale będzie kopia leona... w simie to na razie szukam koncepcji :gwizdanie: nie maluj dokładek nie zanosi się jak przód i listwy jeszcze jakoś by wyglądały, to dokładka z tyłu strasznie mi się nie widzi pomalowana
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie wiem jak w sedanie, ale w avancie tylna jest bjuti
soolek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Michał, zrób to porządnie, tzn. te dokładki. Zespawać, poszpachlować, żeby to była całość. Wtedy będzie to wyglądało należycie, a nie jak jakieś kiepskie tuningowe dokładki domalowane innym kolorem. Ja nie zdążyłem zrealizować tego planu, więc Ci go oddaję Ale potem na zderzaki musisz wrzucić: designed by soolek Do całości pasowałoby przemodelować jeszcze przednie kratki, ale to już trzebaby na żywo omówić.
A-rek Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Michał, zrób to porządnie, tzn. te dokładki. Zespawać, poszpachlować, żeby to była całość. Wtedy będzie to wyglądało należycie, a nie jak jakieś kiepskie tuningowe dokładki domalowane innym kolorem. Ja nie zdążyłem zrealizować tego planu, więc Ci go oddaję Ale potem na zderzaki musisz wrzucić: designed by soolek takie rzeczy to już dawno się robiło Michał a może czarny kolor tych dodatków :gwizdanie: chociaż może być za dużo czarnego z tymi dokładkami
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 czarny był by nie głupi, ale wtedy to juz musowo dokąłdki w kolor, bo będzie jak mówisz chociaż może być za dużo czarnego z tymi dokładkami
Michał Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 właśnie na fotce którą zarzucił Arek widać to, co tak mi się nie podaba z tyłu robi się obła parówa... generalnie ciągle szukam pomysłu, zarówno na kolor jak i ilość dodatków :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 właśnie na fotce którą zarzucił Arek widać to, co tak mi się nie podaba z tyłu robi się obła parówa... generalnie ciągle szukam pomysłu, zarówno na kolor jak i ilość dodatków :gwizdanie: Michal z Zielonym jest kox a zrob VT jeszcze w takim kolorze
Kociek Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam, kolego mam pytanie dotyczące radyjka Concert, ktore masz teraz. Czy trzeba cos przerabiać zeby ono pasowało ? Mam tez A4 B5 FL i poki co takie samo radyjko jakie Ty miales wczesniej . Z góry dzieki za odpowiedz.
Michał Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Witam, kolego mam pytanie dotyczące radyjka Concert, ktore masz teraz. Czy trzeba cos przerabiać zeby ono pasowało ? Mam tez A4 B5 FL i poki co takie samo radyjko jakie Ty miales wczesniej . Z góry dzieki za odpowiedz. tutaj powinieneś znaleźć odpowiedź http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216513.0 Dopisany: 12 Październik 2011, 20:50_________________________________________________ potestowałem dzisiaj niewidzialna wycieraczkę GLASS SCIENCE Rain Clear jak dla mnie efekt bardzo ok, woda spływa jak z kaczki, a na widok spieprzających podczas jazdy kropelek cieszę się jak dziecko http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ppDmBFapzT0#t=0s ogólnie dzisiaj był dzień z detailingiem zaaplikowałem też nowy zapach, jestem ciekaw jak długo się utrzyma CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT :naughty: :naughty: :naughty: "Idealny odświeżacz stworzony na bazie tak dobrze znanego zapachu który pamiętamy tylko z jednego miejsca. Inspiracją dla tego zapachu są najlepsze amerykańskie kluby dla mężczyzn gdzie tańczące dziewczyny są tak samo ekscytujące jak zapach wypełniający te pomieszczenia."
Armi Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Cieszy oczy Chyba to będzie mój następny zakup
Michał Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 drogi po których jeżdżę wyrezały mi nowego moda :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi