Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 dzięki, fajnie że podoba się nie tylko mi:wink: pepika widziałem na zdjęciach, polerka faktycznie mu nie wyszła:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 to teraz proszę o lepsze foto do kalendarza na za 2 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 to teraz proszę o lepsze foto do kalendarza na za 2 miesiące cukierki Ci się skończyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 a dziwisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 spoko, mam kilka pomysłów na fotki:naughty: przyjdzie co do czego to i wór z cukierkami się znajdzie, jak ostatnio:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Michał ..w staniku może i fajnie, ale ta siatka na grillu trochę lipnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 wiem, ale nie mogę jej ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 idealnie lezy ta BRA, szkoda że z tym grillem taka lipa:kwasny:, ale można przedlifta gril mieć i nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 w sumie racja, RS się marnuje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gdzie to auto jest brudne !?!?!? Ta bra tak na stałe mi się nie widzi, może jak by grilla nie zasłaniała było by lepiej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Michał fajnie z tą bra wygląda, nie pasuje mi tylko to a4 wyszyte:facepalm: Jak ogarnąłeś halo i kierunki? Jakaś większa rzeźba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gdzie to auto jest brudne !?!?!? nie myte ze dwa tygodnie:kwasny: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- Michał fajnie z tą bra wygląda, nie pasuje mi tylko to a4 wyszyte:facepalm: Jak ogarnąłeś halo i kierunki? Jakaś większa rzeźba? A4 to najmniejszy problem, byle tapicer by to ogarnął - można by jaki custom napis tam strzelić kierunki to nowy osobny obwód, a halo tradycyjnie po włączeniu świateł postojowych, z tym że ja nie mam postojówek z przodu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek3003 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 z tym stanikiem to nie jest tak ze mozna by sciagnac gril, zalozyc bre pozniej na ta siatke dokrecic gril? moze ta siatka jako tako dala by sie naciagnac pod gril? nidyrydy nic pokombinowac? nie myslales nad oponka 215/35? gleba jest wiec i tak i tak musisz uwazac a opony mysle ze dalyby duzo. te sa troszeczke baloniaste hehe ;P Oczywiscie bez zadych spin bo i tak jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Bra jest zbyt gruba żeby wepchnąć ją pod grill, na razie nic nie będę z nią kombinował Jeśli o opony chodzi to założyłbym i 205/35 gdyby auto miało tylko wyglądać, niestety trzeba było pójść na kompromis bo to zwykły daily car... a kompromisy wiadomo, nie wszystkich zadowalają, mogło być lepiej ale wg mnie dramatu też nie ma:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jak na auto do jazdy dziennej jest bardzo dobrze, i nie ma co kombinować, jakby miało służyć do wożenia na lawecie od zlotu do zlotu wtedy można byłoby pójść grubo, a tak jest za***isty kompromis:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek3003 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 ze dramatu nie ma to wiadomo ogolnikowo napisalem z ciekawosci... co nie zmienia faktu ze tak jak wczesniej napisalem robte to auto robi nieziemska na tym lustrze kibicuje w dalszych poczynaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Korekta licznika w dobrym tego słowa znaczeniu:decayed: Before: After: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Korekta licznika w dobrym tego słowa znaczeniu:decayed:Before: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0291.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0294.jpg After: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0297.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0306.jpg _____________________________________________________________________________ KOZAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Efekty dzisiejszego rezania: -zamontowany nowy licznik -dograne IMMO -wykasowanie inspekcji -ustawiony przebieg -dołożona wiązka z licznika do radia -uruchomienie komunikacji między licznikiem a radiem po CAN:kox: foty tradycyjnie kalkulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Sam to robiłes czy oddałes do jakiegoś magika elektryka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi