Michał Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 sam:dancing: nic tak nie cieszy jak własnoręcznie wykonany mod:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ku**wa a ja oddałem do magika.. nie dość że mam połowe rzeczy nie podłączone to jeszcze immo nie dał rady zgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No mi zostały do podłączenia tylko krańcówki drzwi pasażera i tylnych, ale to zrobię przy okazji rozbierania całego wnętrza:wink: Poziom płynu sprysków olałem, nie jestem pewien ale chyba trzeba do tego zmienić zbiorniczek - a to już bez sensu:kwasny: ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- aaaa no i zapomniałbym:doh: Max wielkie dzięki za pomoc, flachę podrzucę przy najbliższej okazji:notworthy::notworthy::notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 łel dan Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 łel dan Majkel english at high level:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No mi zostały do podłączenia tylko krańcówki drzwi pasażera i tylnych, ale to zrobię przy okazji rozbierania całego wnętrza:wink:Poziom płynu sprysków olałem, nie jestem pewien ale chyba trzeba do tego zmienić zbiorniczek - a to już bez sensu:kwasny: ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- aaaa no i zapomniałbym:doh: Max wielkie dzięki za pomoc, flachę podrzucę przy najbliższej okazji:notworthy::notworthy::notworthy: nie trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 to co trza wujek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czujnik z boku i kabelken ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czym robiłeś tą korektę licznika ja mam też porysowany u siebie:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 to co trza wujek? dziurka w boku zbiorniczka i taki czujnik plaski okragly z dwoma bolczykami wyglada jak korek/zakretka czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 to może się i to ogarnie:wink: dzięki za info ---------- Post dopisany at 15:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- Czym robiłeś tą korektę licznika ja mam też porysowany u siebie:eusathink: Ultimate Compound - używam do wszystkiego, zęby też świetnie myje:decayed: A serio to jakiś niezbyt agresywny środek ścierny powinien dać radę, później finish miękkim padem i cleanerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Michał jak chcesz to mam zbiornik poliftowy z czujnikiem, leży w garażu możemy się wymienić fifty fifty - ja czujnika nie bedę używac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Michał jak chcesz to mam zbiornik poliftowy z czujnikiem, leży w garażu możemy się wymienić fifty fifty - ja czujnika nie bedę używac. Podjadę kiedyś przy okazji to pogadamy:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Korekta licznika w dobrym tego słowa znaczeniu:decayed:Before: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0291.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0294.jpg After: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0297.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0306.jpg Michaił jak Ci się sprawuje ta polerka ? Czytałem dobre opinie na ten temat na KA i nie wiem czy kupować K2 czy dołożyć do Lare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Korekta licznika w dobrym tego słowa znaczeniu:decayed:Before: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0291.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0294.jpg After: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0297.jpg http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/DSCN0306.jpg Michaił jak Ci się sprawuje ta polerka ? Czytałem dobre opinie na ten temat na KA i nie wiem czy kupować K2 czy dołożyć do Lare Ragga Detailer:decayed: Lepiej dołóż, rozmawiałem niedawno z Minetoo z DC i bardzo sobie chwalił, sporo aut robi i podobno zero problemów:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tam detailer.. ogruzować muszę lakier bo zniszczyłem sobie bezdotykową szczotką Karchera Idę zamówię K2.. jak będzie lipa to opylę i kupię Lare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tam detailer.. ogruzować muszę lakier bo zniszczyłem sobie bezdotykową szczotką Karchera Idę zamówię K2.. jak będzie lipa to opylę i kupię Lare To co się pytasz jak robisz swoje Powodzenia w walce z lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Błysk neuronów Walczyć to ja będę..tylko muszę maskę do lakiernika oddać co clar złazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Michaił jak Ci się sprawuje ta polerka ? Czytałem dobre opinie na ten temat na KA i nie wiem czy kupować K2 czy dołożyć do Lare Zadowolony jestem, daje radę ten sprzęt:thumbup1: Nie mam co prawda porównania z innymi, ale Lare ma wszystko czego potrzeba tj. płynny start, stabilizację obrotów - jeszcze nie udało mi się jej przydławić, mimo że pracowałem z naprawdę sporymi padami (chyba 185mm), no i jej największy plus - jest lekka:kox: Mocno po doopie dostała przy polerce felg, później zrobiłem jeszcze ze 2,5 auta i kilka pierdół i wciąż pracuje jak nowa. Może trochę za bardzo się grzeje przy dłuższej pracy, ale ogólnie nie ma źle. Z czystym sumieniem mogę polecić. Opłacało się ją wziąć jak wchodzili na rynek, wtedy stały po niecałe 400pln:wink: ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- ogruzować muszę lakier bo zniszczyłem sobie bezdotykową szczotką Karchera :facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No właśnie..teraz Lare ma w cenniku 3 polerki od 500 - 600 zł..a to chyba za dużo jak na amatorską zabawę Kupię K2.. jak będzie za ciężka dla mojego rozjebanego barku to podjadę do Lare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi