Arek956 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Michał tylko wsteczny obklejałeś? Czy całą lampę? Świetnie to wygląda, jeszcze klapa i miazga Ps. Zapodaj linka do tej folii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Fajnie fajnie Cofanie na "czuja" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 tylko pasek wstecznego:wink: FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2578504188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. klapy nie ruszam, poliftowa podoba mi się bardziej niż usa:wink: za to jeśli uda się bez strat odkleić blachę to wrzucę sobie taka w formacie US, dokładnie jak to zrobił Szafa ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Fajnie fajnie Cofanie na "czuja" ? nie próbowałem jeszcze:decayed: świecą na różowo, chyba nie będzie źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 tylko pasek wstecznego:wink:FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2578504188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. klapy nie ruszam, poliftowa podoba mi się bardziej niż usa:wink: za to jeśli uda się bez strat odkleić blachę to wrzucę sobie taka w formacie US, dokładnie jak to zrobił Szafa ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Fajnie fajnie Cofanie na "czuja" ? nie próbowałem jeszcze:decayed: świecą na różowo, chyba nie będzie źle No u mnie po przyciemnieniu się dość ciemno zrobiło Blacha - dobry plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek... Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Teraz tył wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lampami A co do polerki to nie da sie uniknąć "lekkiej mgiełki" i drobnych rysek przy użytkowaniu codziennym samochodu, ale czasami wystarczy pasta, szmatka i reczna zabawa spokojnie daje rade DSCN9527.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Teraz tył wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lampami A co do polerki to nie da sie uniknąć "lekkiej mgiełki" i drobnych rysek przy użytkowaniu codziennym samochodu, ale czasami wystarczy pasta, szmatka i reczna zabawa spokojnie daje rade DSCN9527.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl wiem, co drugie mycie przecieram je pastą mothersa do alu, jednak są rzeczy których nie da się uniknąć BTW załóż wątek o aucie, jestem ciekaw jak bordowa w pełnej okazałości prezentuje się na mono:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek... Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wiadomo że nie unikniesz drobnych rysek podczas eksploatacji ale to sa uroki takich felg które mają dużą płaszczyzne i dużo widać. Jakiś czas temu chciałes zobaczyć jak wyglądają koła u mnie z tyłu, więc tak wystają DSCN9526.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl A co do tematu mojego auta to go nie będzie, lepiej spotkać sie na spocie /zlocie i zobaczyć na żywo prawda? Ale jedno foto moge pokazac DSCN9493.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czerwony jest git ale bardziej mi sie widzial bialy bo pasowal z kolorem auta ale zecz gustu:wink: rob podwojny postoj z tylu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Arek fajny setup, ale chyba bym nie potrafił jeździć jakby mi darło po błotnikach:decayed: ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- czerwony jest git ale bardziej mi sie widzial bialy bo pasowal z kolorem auta ale zecz gustu:wink: rob podwojny postoj z tylu:wink: mam już podwójny stop, wystarczy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 chyba ze tak albo jedno albo drugie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Arek złóż galerię- pokaż nam auto bo zapowiada się syto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić ps: Arek.... nie wiedziałem że jesteś tu na forum:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: dobrze ze nie cofam nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: Wal ledy na wsteczny, ja mam czarna folia zrobione i ledy wstawione j jest lepiej wiadomo nie tak jak bez foli ale daje rade:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Michał dupcia wyszła słitaśnie:kox: Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: Wal ledy na wsteczny, ja mam czarna folia zrobione i ledy wstawione j jest lepiej wiadomo nie tak jak bez foli ale daje rade:wink: Podeślij linka jakie ledy i czy trzeba coś więcej rezać i jak masz to fotkę jak jak wygląda wtedy wsteczny:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Pozniej zrobie i wstawie. To ma wejscie jak zwykla zarowka a na koncu okolo 10 diod led jak dobrze pamietam. Po jakis czasie czesc ich sie wypala-jak juz ponad rok smigam a koszt 1= 40 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wycisnąłem siódme poty ze swojego kompakta i oto efekt, trochę lipa ale może na dniach uda się pstryknąć coś lepszym sprzętem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ta jest klimatyczna:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Na ostatnim zdjęciu widać jak dobrze są felgi wypolerowane Jak na kompakt to ładnie wyszły Ja ostatnio spontanicznie wjechałem w nocy pod Schoena ale nic sensownego nie udało mi się ustrzelić moją "dajcie spokój hybrydą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi