Arek956 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Michał tylko wsteczny obklejałeś? Czy całą lampę? Świetnie to wygląda, jeszcze klapa i miazga Ps. Zapodaj linka do tej folii
Gracjan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Fajnie fajnie Cofanie na "czuja" ?
Michał Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 tylko pasek wstecznego:wink: FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2578504188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. klapy nie ruszam, poliftowa podoba mi się bardziej niż usa:wink: za to jeśli uda się bez strat odkleić blachę to wrzucę sobie taka w formacie US, dokładnie jak to zrobił Szafa ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Fajnie fajnie Cofanie na "czuja" ? nie próbowałem jeszcze:decayed: świecą na różowo, chyba nie będzie źle
Gracjan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 tylko pasek wstecznego:wink:FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2578504188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. klapy nie ruszam, poliftowa podoba mi się bardziej niż usa:wink: za to jeśli uda się bez strat odkleić blachę to wrzucę sobie taka w formacie US, dokładnie jak to zrobił Szafa ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Fajnie fajnie Cofanie na "czuja" ? nie próbowałem jeszcze:decayed: świecą na różowo, chyba nie będzie źle No u mnie po przyciemnieniu się dość ciemno zrobiło Blacha - dobry plan
Arek... Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Teraz tył wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lampami A co do polerki to nie da sie uniknąć "lekkiej mgiełki" i drobnych rysek przy użytkowaniu codziennym samochodu, ale czasami wystarczy pasta, szmatka i reczna zabawa spokojnie daje rade DSCN9527.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Michał Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Teraz tył wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lampami A co do polerki to nie da sie uniknąć "lekkiej mgiełki" i drobnych rysek przy użytkowaniu codziennym samochodu, ale czasami wystarczy pasta, szmatka i reczna zabawa spokojnie daje rade DSCN9527.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl wiem, co drugie mycie przecieram je pastą mothersa do alu, jednak są rzeczy których nie da się uniknąć BTW załóż wątek o aucie, jestem ciekaw jak bordowa w pełnej okazałości prezentuje się na mono:naughty:
Arek... Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wiadomo że nie unikniesz drobnych rysek podczas eksploatacji ale to sa uroki takich felg które mają dużą płaszczyzne i dużo widać. Jakiś czas temu chciałes zobaczyć jak wyglądają koła u mnie z tyłu, więc tak wystają DSCN9526.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl A co do tematu mojego auta to go nie będzie, lepiej spotkać sie na spocie /zlocie i zobaczyć na żywo prawda? Ale jedno foto moge pokazac DSCN9493.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
slavko87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czerwony jest git ale bardziej mi sie widzial bialy bo pasowal z kolorem auta ale zecz gustu:wink: rob podwojny postoj z tylu:wink:
Michał Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Arek fajny setup, ale chyba bym nie potrafił jeździć jakby mi darło po błotnikach:decayed: ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- czerwony jest git ale bardziej mi sie widzial bialy bo pasowal z kolorem auta ale zecz gustu:wink: rob podwojny postoj z tylu:wink: mam już podwójny stop, wystarczy:wink:
slavko87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 chyba ze tak albo jedno albo drugie:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Arek złóż galerię- pokaż nam auto bo zapowiada się syto
A-rek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić ps: Arek.... nie wiedziałem że jesteś tu na forum:wink:
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed:
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: dobrze ze nie cofam nocą
slavko87 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: Wal ledy na wsteczny, ja mam czarna folia zrobione i ledy wstawione j jest lepiej wiadomo nie tak jak bez foli ale daje rade:wink:
szafa Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Michał dupcia wyszła słitaśnie:kox: Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić czego nie zobaczę to zapika:decayed: Wal ledy na wsteczny, ja mam czarna folia zrobione i ledy wstawione j jest lepiej wiadomo nie tak jak bez foli ale daje rade:wink: Podeślij linka jakie ledy i czy trzeba coś więcej rezać i jak masz to fotkę jak jak wygląda wtedy wsteczny:naughty:
slavko87 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Pozniej zrobie i wstawie. To ma wejscie jak zwykla zarowka a na koncu okolo 10 diod led jak dobrze pamietam. Po jakis czasie czesc ich sie wypala-jak juz ponad rok smigam a koszt 1= 40 pln
Michał Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 wycisnąłem siódme poty ze swojego kompakta i oto efekt, trochę lipa ale może na dniach uda się pstryknąć coś lepszym sprzętem:naughty:
sokal Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Na ostatnim zdjęciu widać jak dobrze są felgi wypolerowane Jak na kompakt to ładnie wyszły Ja ostatnio spontanicznie wjechałem w nocy pod Schoena ale nic sensownego nie udało mi się ustrzelić moją "dajcie spokój hybrydą"
Rekomendowane odpowiedzi