Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Michał tylko wsteczny obklejałeś? Czy całą lampę? Świetnie to wygląda, jeszcze klapa i miazga :kox:

Ps. Zapodaj linka do tej folii :naughty:

tylko pasek wstecznego:wink:

FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2578504188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

klapy nie ruszam, poliftowa podoba mi się bardziej niż usa:wink:

za to jeśli uda się bez strat odkleić blachę to wrzucę sobie taka w formacie US, dokładnie jak to zrobił Szafa:naughty:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Fajnie fajnie :decayed:

Cofanie na "czuja" ?

nie próbowałem jeszcze:decayed:

świecą na różowo, chyba nie będzie źle

tylko pasek wstecznego:wink:

FOLIA DO LAMP 11 KOLORÓW 30CM X 50CM (2578504188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

klapy nie ruszam, poliftowa podoba mi się bardziej niż usa:wink:

za to jeśli uda się bez strat odkleić blachę to wrzucę sobie taka w formacie US, dokładnie jak to zrobił Szafa:naughty:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Fajnie fajnie :decayed:

Cofanie na "czuja" ?

nie próbowałem jeszcze:decayed:

świecą na różowo, chyba nie będzie źle

No u mnie po przyciemnieniu się dość ciemno zrobiło :decayed: Blacha - dobry plan :kox:

Teraz tył wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lampami :)

A co do polerki to nie da sie uniknąć "lekkiej mgiełki" i drobnych rysek przy użytkowaniu codziennym samochodu, ale czasami wystarczy pasta, szmatka i reczna zabawa spokojnie daje rade :)

DSCN9527.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

Teraz tył wygląda zdecydowanie lepiej z tymi lampami :)

A co do polerki to nie da sie uniknąć "lekkiej mgiełki" i drobnych rysek przy użytkowaniu codziennym samochodu, ale czasami wystarczy pasta, szmatka i reczna zabawa spokojnie daje rade :)

DSCN9527.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

wiem, co drugie mycie przecieram je pastą mothersa do alu, jednak są rzeczy których nie da się uniknąć:wink:

BTW załóż wątek o aucie, jestem ciekaw jak bordowa w pełnej okazałości prezentuje się na mono:naughty:

Wiadomo że nie unikniesz drobnych rysek podczas eksploatacji ale to sa uroki takich felg które mają dużą płaszczyzne i dużo widać.

Jakiś czas temu chciałes zobaczyć jak wyglądają koła u mnie z tyłu, więc tak wystają

DSCN9526.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

A co do tematu mojego auta to go nie będzie, lepiej spotkać sie na spocie /zlocie i zobaczyć na żywo prawda? Ale jedno foto moge pokazac :)

DSCN9493.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

czerwony jest git ale bardziej mi sie widzial bialy bo pasowal z kolorem auta ale zecz gustu:wink:

rob podwojny postoj z tylu:wink:

Arek fajny setup, ale chyba bym nie potrafił jeździć jakby mi darło po błotnikach:decayed:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

czerwony jest git ale bardziej mi sie widzial bialy bo pasowal z kolorem auta ale zecz gustu:wink:

rob podwojny postoj z tylu:wink:

mam już podwójny stop, wystarczy:wink:

Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić:decayed:

ps: Arek.... nie wiedziałem że jesteś tu na forum:wink:

Michał wygląd całych czerwonych lamp jest obłędny:banan: ale niestety użytkowanie ich nie jest takie bezproblemowe. gdy cofałem w nocy widoczność była ograniczona, a teraz jak mam szyby przyciemnione chyba już nic bym nie widział ale nadal mnie ciągnie by je okleić:decayed:

czego nie zobaczę to zapika:decayed:

dobrze ze nie cofam nocą:grin:

Wal ledy na wsteczny, ja mam czarna folia zrobione i ledy wstawione j jest lepiej wiadomo nie tak jak bez foli ale daje rade:wink:

Michał dupcia wyszła słitaśnie:kox:

Wal ledy na wsteczny, ja mam czarna folia zrobione i ledy wstawione j jest lepiej wiadomo nie tak jak bez foli ale daje rade:wink:

Podeślij linka jakie ledy i czy trzeba coś więcej rezać :wink: i jak masz to fotkę jak jak wygląda wtedy wsteczny:naughty:

Pozniej zrobie i wstawie. To ma wejscie jak zwykla zarowka a na koncu okolo 10 diod led jak dobrze pamietam. Po jakis czasie czesc ich sie wypala-jak juz ponad rok smigam a koszt 1= 40 pln

Na ostatnim zdjęciu widać jak dobrze są felgi wypolerowane :decayed:

Jak na kompakt to ładnie wyszły :thumbup1:

Ja ostatnio spontanicznie wjechałem w nocy pod Schoena ale nic sensownego nie udało mi się ustrzelić moją "dajcie spokój hybrydą" :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...