Michał Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 nie zejdzie:kwasny: próbowałem, polerka wymyła całą zaprawkę z rysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubi Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nowa klapa Michał niema innej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 zebym ja miał tylko takie ryski na aucie:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nowa klapa Michał niema innej opcji Chyba trza będzie... ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- zebym ja miał tylko takie ryski na aucie:doh: eeeee nie gadaj, na fotach wygląda ładnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Byłem pewny że zaprawka pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 może robiłem coś niezgodnie ze sztuką, nie wiem:dontknow: odtłuściłem, później zaprawka, dzień schła, papier 2500 na mokro, futro + UC... może futro było zbyt agresywne:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No futro dość ostro tnie, ale żeby zaprawkę całkowicie usunęło ? Dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 na fotkach jest git, z dalsza też, ale przy myciu auta idzie sie ofkurwiać ile tego dziadostwa na tym lakierze:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zebym ja miał tylko takie ryski na aucie:doh: dobrze powiedziane - Michał dąży do perfekcji... też chcialbym mieć tylko taki problem z lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zebym ja miał tylko takie ryski na aucie:doh: dobrze powiedziane - Michał dąży do perfekcji... też chcialbym mieć tylko taki problem z lakierem do perfekcji? niekoniecznie:wink: ma mi się podobać, perfekcja jest nieosiągalna:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Michał jak robiłeś amerykany? Pomarańczowa folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Aktualnie folia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ale dystans na przód to by się jednak przydał choć z drugiej strony strach rolować błotniki przy takim lakierze żeby czegoś nie spiertolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ale dystans na przód to by się jednak przydał choć z drugiej strony strach rolować błotniki przy takim lakierze żeby czegoś nie spiertolić Jezdzilem z dystansem z przodu i za bardzo darlo po blotnikach, a tak jak teraz to fabryka, nawet przy glebie gdy opona chowa sie w nadkolach :-) Nie chcialem tego ruszac zeby sie ruda nie wkradla... Wysłane z mojego GT-I9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a no właśnie... ja przesadziłem na początku i teraz tylko nowe błotniki i malowanie mnie czeka bo w moim kolorze nigdzie nie dostanę ET 45 masz w tych mono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A chyba cos okolo et48, nie pamietam teraz dokladnie Wysłane z mojego GT-I9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 a dzięki:wink: ---------- Post dopisany 05-11-2012 at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany 31-10-2012 at 18:58 ---------- No i srebrna już na setupie zimowym:cry: Biedrony przed założeniem zdetailingowane, wyglinkowane, nawoskowane, na opony Endurance... ale im to nie pomogło, dalej to koza na szesnastkach:decayed: Dopełnieniem zimowego setupu są pierdoły z SCS, najbardziej mnie ciekawi efekt AntiFog z 4Nano:naughty: ...także tego:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tyy ten antifog świetna sprawa, co ile trzeba to nakładać jak nie lubie na te prepraty wdawać, tak ten antifog przyda sie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 jeszcze nie wiem, jutro postaram się to zaaplikować, zrobię jakieś 50/50 na tylnej szybie dla sprawdzenia:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mtm Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 fajna sprawa ten Antifog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi