Michał Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Mothers Mag&Aluminium Polish:wink: A co będziesz polerował? ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- jak już wątek odgrzebany to koza na zimowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Na zimowo a zimy nie ma na szczęście Zakładaj "lato", sezon trwa cały rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 zjebałem bo mogłem kupić chociaż jakieś -35mm na zimę, zawsze by to lepiej wyglądało:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie czaję po co zakładać 1BA jak się ma gwint z czasem i tak go c**j strzeli Oczywiście nie hejtuję Cię tylko głośno myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie czaję po co zakładać 1BA jak się ma gwint z czasem i tak go c**j strzeli Oczywiście nie hejtuję Cię tylko głośno myślę. a ile to roboty 3h i po robocie, a po co sie mordować na gwincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrollGun Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Piękne autko Pamiętasz może jakiej folii użyłeś na tylne światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie czaję po co zakładać 1BA jak się ma gwint z czasem i tak go c**j strzeli Oczywiście nie hejtuję Cię tylko głośno myślę. a ile to roboty 3h i po robocie, a po co sie mordować na gwincie o to to:wink: zimny browar i do garażu, a przy okazji zmiany zawiechy jestem na bieżąco ze stanem hebli, tulei, wahaczy itd zresztą w mojej opinii gwint jest do lansu i pewniejszego/szybszego pokonywania zakrętów - czyli ogólnie for fun, a w zimie ani lansu bo auto cały czas ujebane, a i za szybko nie polatasz bo ślisko:wink: więc niech chociaż będzie wygodnie:decayed: ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Piękne autko Pamiętasz może jakiej folii użyłeś na tylne światła? dzięki:hi: tej: FOLIA DO LAMP 12 KOLORÓW 30CM X 50CM (3759414515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Michał, takie techniczne pytanko robię polerkę, wszystko cacy ale czego użyć, jakich ściereczek po polerce pastą? Wychodzi lustro ale jak wycieram delikatnymi miękkimi szmatkami to ryski zostają Jakieś mikrofibry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ryski będą zawsze, aluminium jest tak miękkie że rysuje się od patrzenia. Ostatni szlif zrób nową, miękka fibra z niewielką ilością pasty i powinno być si by Note 2 ---------- Post dopisany 27-12-2013 at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany 18-12-2013 at 10:21 ---------- 38E z grubsza oczyszczony z rdzawego nalotu, wysmarowany olejem grzecznie będzie czekał na wiosenną wymianę rozrządu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Teraz niech grzecznie czeka (i odpoczywa) bo później nie będzie miał łatwego życia:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie da się ukryć ---------- Post dopisany 30-01-2014 at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany 27-12-2013 at 17:03 ---------- got photoshop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/VT/DSC_1754aa.jpg~original http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/Oficial/DSC_1188a.jpg~original Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 oj chciałoby się aira... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 oj chciałoby się aira... co by się chciało, ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 hajs się nie zgadza, poza tym nie wiem czy odważyłbym się do daily wrzucić aira:wink: ile ludzi tyle opinii, jak się samemu nie sprawdzi to niczego się nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no to racja, proponuję kurdupla jako daily wtedy możesz sobie grzebać i grzebać albo znajdź kogoś, kto da ci pojeździć na air, zawsze coś, będziesz wiedział co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czy to auto w ogóle istnieje ciągle ciagle photoshop a tak na poważnie, to czesław customizer, instaluje do daily carów i to z wyższej półki, nie wiadomo ile hajsu trzeba wyłożyć, żeby to w zime było bezpiecznie, ale do zrobienia myślę, skoro instalowane jest na podobnych podzespołach do seryjnych aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czy to auto w ogóle istnieje ciągle ciagle photoshop rozgryzł mnie j**any:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czy to auto w ogóle istnieje ciągle ciagle photoshop a tak na poważnie, to czesław customizer, instaluje do daily carów i to z wyższej półki, nie wiadomo ile hajsu trzeba wyłożyć, żeby to w zime było bezpiecznie, ale do zrobienia myślę, skoro instalowane jest na podobnych podzespołach do seryjnych aut Czorny jak ja pytalem to kwstia 8k na moich amorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czy to auto w ogóle istnieje ciągle ciagle photoshop a tak na poważnie, to czesław customizer, instaluje do daily carów i to z wyższej półki, nie wiadomo ile hajsu trzeba wyłożyć, żeby to w zime było bezpiecznie, ale do zrobienia myślę, skoro instalowane jest na podobnych podzespołach do seryjnych aut Czorny jak ja pytalem to kwstia 8k na moich amorach I tyle kosztuje AIR a nie te zestawy za 3k... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi