Kowi87 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a ja jestem zdania ze z airem to jak z wydechem, jedni uważaja ze jak droższe to musi być lepsze, a naprawde jak sie dobrze rozejrzy po fachmenach zrobi sie połowe taniej:decayed: renoma kosztuje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czy to auto w ogóle istnieje ciągle ciagle photoshop a tak na poważnie, to czesław customizer, instaluje do daily carów i to z wyższej półki, nie wiadomo ile hajsu trzeba wyłożyć, żeby to w zime było bezpiecznie, ale do zrobienia myślę, skoro instalowane jest na podobnych podzespołach do seryjnych aut Czorny jak ja pytalem to kwstia 8k na moich amorach mi czesław za kompletne okucia z poducha, pomalowane proszkowo, uszczelnione i zamontowane na moim gwincie 1,2k, nie ma tragedii, gracjan nie wszystko musisz kupować nowe, ja myślę, że do 3k jestem w stanie skompletować naprawde fajny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czy to auto w ogóle istnieje ciągle ciagle photoshop a tak na poważnie, to czesław customizer, instaluje do daily carów i to z wyższej półki, nie wiadomo ile hajsu trzeba wyłożyć, żeby to w zime było bezpiecznie, ale do zrobienia myślę, skoro instalowane jest na podobnych podzespołach do seryjnych aut Czorny jak ja pytalem to kwstia 8k na moich amorach mi czesław za kompletne okucia z poducha, pomalowane proszkowo, uszczelnione i zamontowane na moim gwincie 1,2k, nie ma tragedii, gracjan nie wszystko musisz kupować nowe, ja myślę, że do 3k jestem w stanie skompletować naprawde fajny zestaw I ta cena mi odpowiada:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a ja jestem zdania ze z airem to jak z wydechem, jedni uważaja ze jak droższe to musi być lepsze, a naprawde jak sie dobrze rozejrzy po fachmenach zrobi sie połowe taniej:decayed: renoma kosztuje:wink: Ale są rzeczy których nie przeskoczysz, bo jakość podzespołów, doświadczenie, precyzja i schludność montażu przekładają się bezpośrednio na późniejsze użytkowanie aira:whistling: 8k to trochę pojebana kasa, ale powiedzmy z zapasem realne 5-6k już z gwintem w zamian za bezstresowe użytkowanie na co dzień? Bo zestawy za te 2,5-3k to wydaje mi się że są typowo zlotowe, ludzie różnie mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a ja jestem zdania ze z airem to jak z wydechem, jedni uważaja ze jak droższe to musi być lepsze, a naprawde jak sie dobrze rozejrzy po fachmenach zrobi sie połowe taniej:decayed: renoma kosztuje:wink: Ale są rzeczy których nie przeskoczysz, bo jakość podzespołów, doświadczenie, precyzja i schludność montażu przekładają się bezpośrednio na późniejsze użytkowanie aira:whistling: 8k to trochę pojebana kasa, ale powiedzmy z zapasem realne 5-6k już z gwintem w zamian za bezstresowe użytkowanie na co dzień? Bo zestawy za te 2,5-3k to wydaje mi się że są typowo zlotowe, ludzie różnie mówią głównie szczelność i trwałość poduch, nie ma co żydzić na poduchach, rubeny to shity, lepiej kupić dunlopy, podzespoły lepiej kupić samemu, zawory od maszyn pneumatycznych, sa trwalsze, dobry osuszacz, butle możesz mieć z jakiegoś trucka, u mnie leży od scanii i ją w przyszłości wsadze, węże w nadkolach raczej w stalowym oplocie:wink: wszystko do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ale grosz do grosz i się uzbiera niezła sumka, nawet robiąc we własnym zakresie:wink: gwint+okucia masz już 2,5-3k, a gdzie kompresor, zawory, manometry, węże, złączki, oploty i reszta pierdół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ale grosz do grosz i się uzbiera niezła sumka, nawet robiąc we własnym zakresie:wink:gwint+okucia masz już 2,5-3k, a gdzie kompresor, zawory, manometry, węże, złączki, oploty i reszta pierdół true story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ale grosz do grosz i się uzbiera niezła sumka, nawet robiąc we własnym zakresie:wink:gwint+okucia masz już 2,5-3k, a gdzie kompresor, zawory, manometry, węże, złączki, oploty i reszta pierdół żeby to miało ręce i nogi, to bez 3,5 - 4k nie podchodz:wink:, jak robić to na konkretnych tailach, tymbardziej do dailcy cara:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 jak robić to na konkretnych tailach, tymbardziej do dailcy cara:wink: no i doświadczenie, tego nie liczymy:wink: bo jak składałem jakiś czas temu budżetowy kompresor do garażu to się nawkurwiałem, 3 razy składałem, teflony, c**je muje... a i tak gdzieś ucieka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 jak robić to na konkretnych tailach, tymbardziej do dailcy cara:wink: no i doświadczenie, tego nie liczymy:wink: bo jak składałem jakiś czas temu budżetowy kompresor do garażu to się nawkurwiałem, 3 razy składałem, teflony, c**je muje... a i tak gdzieś ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 jak robić to na konkretnych tailach, tymbardziej do dailcy cara:wink: no i doświadczenie, tego nie liczymy:wink: bo jak składałem jakiś czas temu budżetowy kompresor do garażu to się nawkurwiałem, 3 razy składałem, teflony, c**je muje... a i tak gdzieś ucieka:decayed: no dokładnie, wszystko kosztuje, dlatego ja stawiam na zregenerowany gwint, bo na powietrze braknie monety, hajs sie nie zgadza:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Najdroższe są okucia, ja mam zrobione na bilsteinach B6 a z przodu gwint, rękawy fabryczne ze scani:wink: kształtki z tego co patrzyłem są podbne do tych stosowanych w hydraulice, a wiec jak temat rusze to u mnie pójdzie miedź(chłopaki na firmie mi to pospawają) kompresor to tysiak, butle wyrwie za grosze, tylko zawory skompletować, realnie w 4k spokojnie zrobisz wolny system na dwie osie, kwestia tylko solidnosci wykonania połaczeń ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- emarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dokladnie, ja pytalem o bezawaryjny zestaw na 2 kompresorach, skrecany z zabudowa i zalozeniem wszystkiego i gwarancja, takze moim zdaniem wcale nie duzo zwazajac ze samo zalozenie wolaja jakies 2k... Moze kiedys u mnie zawita air choc narazie mam inne wydatki, z drugiej strony po b5 juz koncze z tjuningami, trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 można złożyć na zaworach lpg i wężach od spłuczki i też będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek starość jest wtedy, gdy zamiast za instalacją air-ride rozglądasz się za C.O. jestem stary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ja się tego boje, że przyjdzie i na mnie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek starość jest wtedy, gdy zamiast za instalacją air-ride rozglądasz się za C.O. jestem stary... Ty to ja byłem stary w tamtym roku:doh:, teraz patrze za dachem i elewacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ja się tego boje, że przyjdzie i na mnie czas Ty to bogato ożeniony jesteś, młody, 2 grube projekty zaczęte, świetlana tuningowa przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dokladnie, ja pytalem o bezawaryjny zestaw na 2 kompresorach, skrecany z zabudowa i zalozeniem wszystkiego i gwarancja, takze moim zdaniem wcale nie duzo zwazajac ze samo zalozenie wolaja jakies 2k... Moze kiedys u mnie zawita air choc narazie mam inne wydatki, z drugiej strony po b5 juz koncze z tjuningami, trzeba splacic kredyt i zamienic mieszkanie na jakis domek kogo Ty chcesz oszukac? ja tak mowie, a we wtorek przyjechal nowy zderzak a dzis kupilem licznik S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 rogal, to Ty sie starzejesz, gdzie 17 kupować nawet na zapas nie wypada takiemu tuningowcowi ryjowemu andrzeejowi:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi