Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam, właśnie wróciłem z oględzin a4ki, niestety (albo stety) wróciłem tym czym pojechałem hehe. Po dokładnych oględzinach uznaliśmy, że nie ma sensu gdyż za dużo jest do włożenia. Pytanie mam do was takie: jak się poruszać po fisie? Nie miałem wcześniej z nim kontaktu a wsiadłem i chciałem zobaczyć co i jak, jednego z guzików zapalały się po kolei ikony (chyba sprawdzał) a później pokazana była chyba tylko temperatura i 0km na dole, czy jest możliwość przełączenia na np spalanie średnie, teraźniejsze itp itp? Gdzie? Nie mogę znaleźć nic na forum, jak było to sorry.
k0za Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 W dźwigni która obsługuje wycieraczki masz przełączniki ( góra dół ) i nimi przemieszczasz się pomiędzy kolejnymi wiadomościami na fisie.
Młody Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Fis jest obsługiwany przez ten przycisk na końcu manetki Więcej o fis-ie
Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 czyli jak takiego nie było to znaczy ze nie ma full fisa? czy ze cos grzebane
Nowak_zg Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 tzn ze byl np pol fis ... ktora ma mozliwosc malej auto diagnostyki typu sprawdzanie plynow itp. pelen fis ma manetke
Aruzzz Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Hehe ale ja głupek ciągle szukałem tego spalania hehe teraz wiem ze nie znajdę dzięki przydało się Pozdro
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 1/2 fis nie ma manetki? kumpel w pasku ma...
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 1/2 fisa manetke ma .... od wycieraczek ale przycisku na menetce obslugujacego fisa nie ma
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 to jest 1/2 Fis - prawda? i tam są dwie opcje ale nie pamiętam jakie. I są przyciski na manetce od wycieraczek oraz przycisk reset.
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie wiem jak jest w pasku cerB moze i tak jest .... nie neguje ale w a4 nie ma przycisku jesli jest polfis
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 hehe to nie wiedziałem, że nie ma... jeszcze przy zakupie auta by wyszło jakieś nieporozumienie... w passacie było jeszcze mfa ale to w zegarku i tam nie było manetki... coś tam na forum passata czytałem, ale kogel mogel tam jest
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 W B6 są dwie opcje jeżeli chodzi o FIS: 1.Pełny FIS (przycisk do przełączania funkcji i i resetowania znajdujący się w manetce od wycieraczek).FIS ten posiada następujące funkcje : a)Zasięg jazdy b)Czas jazdy c)Średnie zużycie paliwa d)Średnia prędkość jazdy e)Chwilowe zużycie paliwa 2.Niepełny FIS ( brak przycisku do przełączania funkcji i resetowania w manetce od wycieraczek).Posiada on następującą funkcje : a)Zasięg jazdy
Rekomendowane odpowiedzi