Dev Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 witam problem polega na tym ze nie działa tylna wycieraczka silniczek i mechanizm na 100% sprawny jak przełączam manetką to na ułamek sekundy reaguje silniczek czyzby manetka? czekam na info pozdrawiam T
hudy007 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 rozbierz cały silniczek, przeczyść wszystko w środku nasmaruj i powinno być ok przy okazji obadaj sobie stan rurki spryskiwacza temat był juz na forum nie raz poszukaj a znajdziesz szczegóły pozdrawiam i powodzenia
Dev Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 silniczek sprawdzałem rozbierałem cały mechanizm wszystko chodzi jak nalezy
Daimos Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja obstawiam na padniętą elektronikę w silniczku
hudy007 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja obstawiam na padniętą elektronikę w silniczku popieram
Dev Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 jeżeli jest padnieta elektronika to dlaczego chodzi jak podłaczy sie do niej prąd
hudy007 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ja mam cos takiego ze wycieraczka mi śmiga non stop obecnie mam zdemontowany silniczek. ale byłem u znajomego elektronika posprawdzał mi wszystko jakimś urządzeniem i powiedział ze z manetką,wiązką kabli jest wszystko ok i ze mam sobie skombinować nowy silniczek bo tu padła elektronika. kupiłem niekompletny silniczek i w sobotę będę robił przekładkę elektroniki. dam znać jak mi poszło i jakie są efekty
adik1983 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 a ja mam tak że niby sprawdzaliśmy to działa ale jak podłączyłem pod wtyczke to nie działa prąd jest sprawdzałem próbówką czy moze to coś z masą sam nie wiem chyba że elektronika padła w silniczku
glapsson Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Mój sposób na naprawę przy padnietej elektronice http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=7903684#7903684
Rekomendowane odpowiedzi