SebaMC Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 tak samo rano przynajmniej nie jest taka zimna tak jak mowiłem dojdzie do niej jeszcze mieszek i bedzie git trzeba było grzną gałkę zrobić, bys był pionierem na forum Ooo, a potem grzana kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 nie takie straszne to łączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 tak samo rano przynajmniej nie jest taka zimna tak jak mowiłem dojdzie do niej jeszcze mieszek i bedzie git trzeba było grzną gałkę zrobić, bys był pionierem na forum [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 19:54_________________________________________________ nie takie straszne to łączenie nie straszne ale nie ładne [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 19:55_________________________________________________alcantara edyszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 no to teraz będziesz miał wreszcie ciepło w rączke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 mizi mizi jeszcze podsufitówka i .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 no nie źle nie źle, jak te wymiary pasowały dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 prawie dobrze jeden bok ten krótszy mogłby byc z 1cm dłuższy i git ale i tak mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 no to się zmieni rozmiarówkę delikatnie bo to co ci wysłałem to było i tak po małych poprawkach mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 i tak jest git nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 kizi mizi sam robiłeś/ktoś Ci robił/kupiłeś gotowe/zajebałeś komuś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 kizi mizi sam robiłeś/ktoś Ci robił/kupiłeś gotowe/zajebałeś komuś ? sam, robił zdolniacha , a raczej mama, czy tam babcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 kizi mizi sam robiłeś/ktoś Ci robił/kupiłeś gotowe/zajebałeś komuś ? ciocia [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:30_________________________________________________ kizi mizi sam robiłeś/ktoś Ci robił/kupiłeś gotowe/zajebałeś komuś ? sam, robił zdolniacha , a raczej mama, czy tam babcia ja materiał wycinałem podoba mi sie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 no wygląda nieźle , już się nie mogę doczekać sufitu i dekorów , a skąd brałeś materiał z netu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 nie pamietam od jakiego goscia ale wiem ze dalem za nia 30zl z wysylka bez kleju 2m bieżące i tak teraz musze kupic znowu bo na podsufitówke juz mi nie straczy a ten kawałek co mi zostal jest idealny ba obicie tylnej połki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 nie pamietam od jakiego goscia ale wiem ze dalem za nia 30zl z wysylka bez kleju 2m bieżące i tak teraz musze kupic znowu bo na podsufitówke juz mi nie straczy a ten kawałek co mi zostal jest idealny ba obicie tylnej połki no to spoko, ja bede brał 3mb na sufit i 1mb na dekory, tak zęby z naddatkiem było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ja tez bo jeszcze chce zrobic material nowy na boczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ja tez bo jeszcze chce zrobic material nowy na boczki na boczki w drzwi? wydaje mi się że ta alcantara z allegro, bedzie sie wycierać, na suficie czy dekorach nie ma z tym bezpośredniego kontaktu, ale na boczkach, no sam nie wiem, ale majątku nie kosztuje to można później jeszcze raz obszyc Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą. u mnie bedzie czarny sufit, i zółte dekory, nic wiecej nic mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą. i tak wojciu jak już wszystkie pierdoły obszyje to pierdyknie i dechę jak moskalito bo to uzależnienie od ciepła sierści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą. w sumie racja ale tylnia półke zrobie tez w alcantarze bo jak bedzie wsio z alcantary a tylnia półka z tego materialu ori to bedzie troche z doopy. Bo sufit czarny pare dupereli czarnych a tylnia półka w jakims dziwnym materiale [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:53_________________________________________________ Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą. i tak wojciu jak już wszystkie pierdoły obszyje to pierdyknie i dechę jak moskalito bo to uzależnienie od ciepła sierści nie mowie ze nie ale narazie zostawiam jak jest pany fela http://img220.imageshack.us/img220/8858/dotzw.jpg :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi