Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

wojciu0308

Rekomendowane odpowiedzi

tak samo :decayed: rano przynajmniej nie jest taka zimna :kox: tak jak mowiłem dojdzie do niej jeszcze mieszek i bedzie git :wink4:

trzeba było grzną gałkę zrobić, bys był pionierem na forum :decayed:

Ooo, a potem grzana kiera :kox:

tak samo :decayed: rano przynajmniej nie jest taka zimna :kox: tak jak mowiłem dojdzie do niej jeszcze mieszek i bedzie git :wink4:

trzeba było grzną gałkę zrobić, bys był pionierem na forum :decayed:

:polew:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 19:54_________________________________________________

nie takie straszne to łączenie :decayed:

nie straszne ale nie ładne :decayed:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 19:55_________________________________________________alcantara edyszyn :decayed::kox:

dsc00169o.jpg

dsc00167n.jpg

no to się zmieni rozmiarówkę delikatnie :good:

bo to co ci wysłałem to było i tak po małych poprawkach mojego. :decayed:

kizi mizi :polew:

sam robiłeś/ktoś Ci robił/kupiłeś gotowe/zajebałeś komuś ? :decayed:

sam, robił zdolniacha :tongue4:, a raczej mama, czy tam babcia :D

ciocia :kox: [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:30_________________________________________________

sam, robił zdolniacha :tongue4:, a raczej mama, czy tam babcia :D

ja materiał wycinałem :decayed: podoba mi sie to :kox:

no wygląda nieźle :kox:, już się nie mogę doczekać sufitu i dekorów :slina:, a skąd brałeś materiał z netu?

nie pamietam od jakiego goscia ale wiem ze dalem za nia 30zl z wysylka bez kleju 2m bieżące :) i tak teraz musze kupic znowu bo na podsufitówke juz mi nie straczy :) a ten kawałek co mi zostal jest idealny ba obicie tylnej połki :kox:

nie pamietam od jakiego goscia ale wiem ze dalem za nia 30zl z wysylka bez kleju 2m bieżące :) i tak teraz musze kupic znowu bo na podsufitówke juz mi nie straczy :) a ten kawałek co mi zostal jest idealny ba obicie tylnej połki :kox:

no to spoko, ja bede brał 3mb na sufit i 1mb na dekory, tak zęby z naddatkiem było :good:

Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą :wink4: mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą.

ja tez :good: bo jeszcze chce zrobic material nowy na boczki :good:

na boczki w drzwi? wydaje mi się że ta alcantara z allegro, bedzie sie wycierać, na suficie czy dekorach nie ma z tym bezpośredniego kontaktu, ale na boczkach, no sam nie wiem, ale majątku nie kosztuje to można później jeszcze raz obszyc :naughty:

Panowie nie przesadźcie z tą alkantarą :wink4: mi sie wydaje że sufit i smaczki typu mieszek i gałka wystarczą.

u mnie bedzie czarny sufit, i zółte dekory, nic wiecej nic mniej :wink4:

i tak wojciu jak już wszystkie pierdoły obszyje to pierdyknie i dechę jak moskalito :decayed: bo to uzależnienie od ciepła sierści :decayed:

w sumie racja :good: ale tylnia półke zrobie tez w alcantarze bo jak bedzie wsio z alcantary a tylnia półka z tego materialu ori to bedzie troche z doopy. Bo sufit czarny pare dupereli czarnych a tylnia półka w jakims dziwnym materiale :)[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:53_________________________________________________

i tak wojciu jak już wszystkie pierdoły obszyje to pierdyknie i dechę jak moskalito :decayed: bo to uzależnienie od ciepła sierści :decayed:

nie mowie ze nie :decayed: ale narazie zostawiam jak jest :kox:

pany fela

http://img220.imageshack.us/img220/8858/dotzw.jpg

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: