Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] A4 1.9 TDI 165PS CARACTERE front S4 back MIX

Jaki kolor dekorów???  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor dekorów???

• biały mat
      6
    • biała perła
      14
    • czerwona alcantara
      5
    • carbon
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na aledrogo :>

cena satysfakcjonująca? może być pw :wink4: co byśmy bez alledrogo zrobili :decayed:

Opublikowano

plany na ten rok : ściema wszystkich szyb, obwódki wokół szyb na czarno, lotka S4 już zamówiona. Foty wkrótce...

rok przyszły: eibach -30mm & koło 18".[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 18:00_________________________________________________jest lotka S4:

img3215x.jpg

By badboy9589 at 2011-10-22

img3217p.jpg

img3220c.jpg

img3221s.jpg

no w koncu Ci ja pomalowali :tongue4:

wypas jest :good: :good: :good:

Opublikowano

Podoba mi sie wszystko procz ...... lamp tył, troche postarzają auto (ale to moje zdanie) zderzak - lotka i reszta :good:

Powiedz mi czy te listwy to taka "rzeźba czy są proste i w jakim pierwotnie kolorze przychodzą??

no i powtorze wszystkich ale Gleba Podstawa, na s-line juz by było znosnie;))

Aha i zdjecia - strasznie długo się ładują.... ale to moze wina mojego neta, chociarz u innych tak nie mam :mysli:

Opublikowano

no powiem ci że lotka prezentuje sie elegancko :good: dupka dostała sportowego charakterrrrru :decayed:

kope lat laki, kiedy wracosz z wiatrakówl ? na święta dopiero ?[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:34_________________________________________________ale zawsze bydzie mi zderzak z S4 chodził po głowie żeby był ideał :decayed:

Przód jak u mnie i tył też, ja niestety nie wytrzymałem i kupiłem S4 na tył bo ten s-line duczęściowy jakoś mi do przodu Caractere nie psuje. Końcem marca bede wymieniaał i wydech przy okazji muszę zrobić na dwa tłumiki.

Widze że piszesz o zawieszeniu na wiosnę. Ja też coś muszę wymyślić bo 1BE jest troszkę za wyskoko. Boję się kupić springi Eibacha żeby auto ładnie zeszło w dół. Najbardzie chciałbym zawiesznie KW Street Komfort Jest to gwint który jest jeślichodzi o komfort podobny do serii i można go regulować w przedziale 0-45mm. Na lato można by auto obniżyć przód -45 i tył - 40 a w zime podnieść do góry.

Opublikowano

no powiem ci że lotka prezentuje sie elegancko :good: dupka dostała sportowego charakterrrrru :decayed:

kope lat laki, kiedy wracosz z wiatrakówl ? na święta dopiero ?[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:34_________________________________________________ale zawsze bydzie mi zderzak z S4 chodził po głowie żeby był ideał :decayed:

Przód jak u mnie i tył też, ja niestety nie wytrzymałem i kupiłem S4 na tył bo ten s-line duczęściowy jakoś mi do przodu Caractere nie psuje. Końcem marca bede wymieniaał i wydech przy okazji muszę zrobić na dwa tłumiki.

Widze że piszesz o zawieszeniu na wiosnę. Ja też coś muszę wymyślić bo 1BE jest troszkę za wyskoko. Boję się kupić springi Eibacha żeby auto ładnie zeszło w dół. Najbardzie chciałbym zawiesznie KW Street Komfort Jest to gwint który jest jeślichodzi o komfort podobny do serii i można go regulować w przedziale 0-45mm. Na lato można by auto obniżyć przód -45 i tył - 40 a w zime podnieść do góry.

kolego nie ma sie co bać eibachów....ja kupiłem tez mam sedana i nie załuje..fajnie usiadło i jestem bardzo zadowolony

Opublikowano

i nie dziwię CI się odnośnie Twojej decyzji, bo tez ciągli chodzi mi po głowie zmiana na S4, kto wie może też nadejdzie taki dzień, w którym również nie wytrzymam :decayed: gdybym miał wydech na 2 kominy już dawno zderzak z S4 by u mnie siedział.

Laki pamiętaj o mnie odnośnie siedzeń, jak będziesz zmieniał :wink4::good:

Eibachy czekają na montaż na wiosnę :wink4:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 14:41_________________________________________________kiedy wpadasz odnośnie tego zabezpieczenia ?

Opublikowano

no cały czas czekam az dasz znac czy ojciec kupił te graty juz do tego

Opublikowano

co tam Badboy słychać?

kope lot :decayed:

Opublikowano

wpadły w końcu sprężynki eibach -30mm i dystans 15mm na tył, foto's wkrótce:wink:

Opublikowano

no to chwalisz sie a nie dajesz fotek?:decayed: no co ty w h**a walisz?:polew:dawac mi tu foty i bez dyskusji..migiem:wink:

Opublikowano
:naughty::naughty::naughty:
Opublikowano

dzisiaj znowu pacze i dalej fot nie ma...co ty se nie myślisz?:grin:

Opublikowano
dzisiaj znowu pacze i dalej fot nie ma...co ty se nie myślisz?:grin:

aparat w ładowaniu :decayed:

Opublikowano

z racji, że za jakiś czas wpadną grzane sportowe fotele, chciałbym odświeżyć troszkę środek i stąd ankieta, jakie są wasze propozycje ?

Opublikowano

ty nie ankietuj tylko foty auta dawaj...ileż można czekać?:decayed:

Opublikowano
ty nie ankietuj tylko foty auta dawaj...ileż można czekać?:decayed:

pogoda do d*py :kwasny:

Opublikowano

no bez jaj:wink:

Opublikowano

Badboy no to już przesada...

kaj są te foty?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

:decayed:

Opublikowano

img3487y.jpg

sorry za foto deczko z d*py, ale zrobię lepsze. Tak to siadło :wink:

Opublikowano

no i gitara..od razu lepiej...ale powinno z czasem jeszcze nizej siąść .a jak sie jezdzi?