Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] A4 1.9 TDI 165PS CARACTERE front S4 back MIX

Jaki kolor dekorów??? 58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor dekorów???

• biały mat
      6
    • biała perła
      14
    • czerwona alcantara
      5
    • carbon
      34

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciemniaj środki lamp i ani sie nie zastanawiaj....pomysł masz fajny na te mody

Opublikowano

sciemniaj środki lamp i ani sie nie zastanawiaj....pomysł masz fajny na te mody

a co tam w ogole u Lakigo w wielkim swiecie :naughty:

Opublikowano

a spoko...ostatnio założyłem eibachy -30mm i teraz jest gitara

Opublikowano

25audi_a4.jpg

Pany chcę iść w tym kierunku tzn pomalowanie środków lamp na czarno, ściema szyb, dach w czarny połysk i listwy S4 w czarnym macie co Wy na to ?

I solar obowiązkowo :decayed:

Opublikowano

25audi_a4.jpg

Pany chcę iść w tym kierunku tzn pomalowanie środków lamp na czarno, ściema szyb, dach w czarny połysk i listwy S4 w czarnym macie co Wy na to ?

jak dla mnie bomba :good: tylko nie wiem jak z tym czarnym dachem :tongue4:

i srodki lamp na czarno odloz, duzo roboty a przy czarnym lakierze owszem efekt swietny a przy srebrnym juz nie bedzie sie tak rzucac w oczy :wink4:

szyby :good: , listwy s4 albo s-line :good: , tylko zrob cos z tym tylem :tongue4: spojler na klape, dokladka :naughty: wydech :naughty:

Seves co ty gadasz :cool1: czarny dach i czarne lampy pasuja idealnie do srebrnego :good:

no i nie musisz malowac lamp, wystarczy takie kupic, a swoje sprzedac :wink4:

http://moto.allegro.pl/lampy-lampa-przod-audi-a4-b6-malysz-ksenon-xenon-i1233031643.html

http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-b6-01-05-8e0-xenon-xenony-bi-xenon-i1216180269.html

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-01-04-bixenon-xenon-lewa-prawa-igly-i1242244973.html

itd

Opublikowano

jak chcesz tak zrobic fure to by sie przydala wieksza fela min 18 :)

Opublikowano

Seves co ty gadasz :cool1: czarny dach i czarne lampy pasuja idealnie do srebrnego :good:

no i nie musisz malowac lamp, wystarczy takie kupic, a swoje sprzedac :wink4:

oj Arek przeciez nic nie pisalem ze nie pasuja :gwizdanie:

ja bym to odlozyl po prostu i zrobil pozniej, bo sa inne mody ktore moglyby byc bardziej zauwazalne :wink4:

ale skoro Badboy chce do konca zrobic przod a dopiero w next sezonie zajmie sie tylem :tongue4: to wypas :good:

przod bedzie w tym wydaniu mega :kox:

Opublikowano
  • Autor

a czy jest możliwość aby kupić takie:

http://moto.allegro.pl/lampy-lampa-przod-audi-a4-b6-malysz-ksenon-xenon-i1233031643.html

i przełożyć graty ze starej zwykłej lampy ? czy bix jest jakoś inaczej zbudowany ?

tak czy siak będę wkłądał HID 5k czy podejdzie to do bixów ? no i przełożenie reszty gratów ?

wiem że to brzmi troszkę dziwnie aby rezać bixy ale jakoś szkoda mi kasy za kompletne lampy, a chodzi mi głównie o to aby był czarny ich środek.

Opublikowano

nie wiem czasem czy soczewka z bixa nie jest wieksza od zwyklej ale chyba to w niczym nie przeszkadza :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem czasem czy soczewka z bixa nie jest wieksza od zwyklej ale chyba to w niczym nie przeszkadza :mysli:

pytałem już w innym dziale i niestety jest to niemożliwe;)

ale nieważne właśnie udało mi się dogadać z truckmaniaciem i jesteśmy już po negocjacjach. Jak tylko wpadną pieniążki na Jego konto lampy wędrują do mnie :) i Będę mógł się cieszyć czarnymi środkami mam nadzieję :)

Opublikowano

ale nieważne właśnie udało mi się dogadać z truckmaniaciem i jesteśmy już po negocjacjach. Jak tylko wpadną pieniążki na Jego konto lampy wędrują do mnie :) i Będę mógł się cieszyć czarnymi środkami mam nadzieję :)

Ja również mam nadzieję, że się będziesz nimi cieszył, bo sie troche narobiłem :naughty:

Tak a pro pos Twoich modów, to mi również chodzi po głowie czarny dach :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja również mam nadzieję, że się będziesz nimi cieszył, bo sie troche narobiłem :naughty:

Tak a pro pos Twoich modów, to mi również chodzi po głowie czarny dach :gwizdanie:

hmm tylko ja nie wiem czy oklejać czy malować :gwizdanie: bo jak się oklei zawsze w razie czego można zerwać.

hm można jakoś okleić na czarny połysk ? :gwizdanie:

Opublikowano

hmm tylko ja nie wiem czy oklejać czy malować :gwizdanie:

Na pewno można. Ja tam jednak nie lubię oklein. Lakier, to lakier :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

hmm tylko ja nie wiem czy oklejać czy malować :gwizdanie:

Na pewno można. Ja tam jednak nie lubię oklein. Lakier, to lakier :gwizdanie:

hm no pewnie że tak ... jedynym plusem oklein jest to że można je zerwać w razie "w"

Opublikowano
hm można jakoś okleić na czarny połysk ?

bez problemu :wink4:

zostawisz mi auto na jeden dzien i bedziesz sie mogl cieszyc czarnym dachem :naughty: koszt jakies 200-250 zl :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

że tu cicho sza i nic się nie dzieje postanowiłem trochę odświeżyć.

Foty z bixami :decayed:

59178372.jpg

27858680.jpg

Opublikowano
  • Autor

:naughty: ladniutki tez przodzik :good:

podziękował za pochwałę od jednego z największych rezaczy ever and ever :wink4:

Opublikowano

elegancko :good: az sie prosi o glebe i wieksze kolo 18 bo 19 na polske to wyzwanie. no ale zdecydowanie za wysoko stoi audi widze w planach zawieszenie s-line ale ono obniza chyba tylko o 20-30mm

fajnie sie bixy prezentuja , chyba za jakis czas sie skusze :evil:

Opublikowano
  • Autor

elegancko :good: az sie prosi o glebe i wieksze kolo 18 bo 19 na polske to wyzwanie. no ale zdecydowanie za wysoko stoi audi widze w planach zawieszenie s-line ale ono obniza chyba tylko o 20-30mm

fajnie sie bixy prezentuja , chyba za jakis czas sie skusze :evil:

gleba na wiosnę :wink4: miała być teraz ale niestety pokomplikowało się trochę :) jeśli będzie to ori s-line, niestety stan polskich dróg jest jaki jest i nie ma się co oszukiwać, staram się znaleźć jakiś kompromis między wyglądem a praktycznością poruszania się po PL drogach. Dlatego też 19" i jakaś gleba typu 40/60 odpada, chociaż gdybym mieszkał np. w de nawet bym się nie zastanawiał nad 19" i gwintem. [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:23_________________________________________________a stoi jak to 1.9 TDI na 1BA jak allroad :decayed: