Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] A4 1.9 TDI 165PS CARACTERE front S4 back MIX

Jaki kolor dekorów??? 58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor dekorów???

• biały mat
      6
    • biała perła
      14
    • czerwona alcantara
      5
    • carbon
      34

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zderzak wygląda super, a tylny zwykły? z boku by pasowały listwy z S-line/S4

Opublikowano
  • Autor

zderzaczek zawsze mi sie podobal CARACTERE :wink4: a zwlaszcza jak ktos ma FMICA jest o wiele wiecej miejsca niz standard .

Dokladeczki tez w kolorek :good:

dokładeczki już dawno w kolorku ;-)[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 13:35_________________________________________________

zderzak wygląda super, a tylny zwykły? z boku by pasowały listwy z S-line/S4

wiem że by pasowały :)

jedynym kłopotem jest tutaj te około 1300zł za 2 pary plastików :)

ale w planach są listwy od S4.

tył jak narazie zwykły ale planuję wydech od 2,5 TDI i może zderzak od S4 jeśli uda się go dorwać w jakieś rozsądnej cenie.[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 13:36_________________________________________________update - 17" + Front Bumper Caractere :decayed:

img1528k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img1529m.jpg

img1519n.jpg

img1530x.jpg

img1532r.jpg

zapraszam do komentowania :)

pozdrawiam

badboy

Opublikowano

fajna fura..fajnie sie z tym zderzakiem prezentuje :kox: ja też taki chce..nie chcesz może odsprzedać :decayed::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

fajna fura..fajnie sie z tym zderzakiem prezentuje :kox: ja też taki chce..nie chcesz może odsprzedać :decayed::tongue4:

dajesz po znajomości 3 patyki i jest Twój :P

Opublikowano

Szkoda tylko, ze ta siata w zderzaku tak jakos niekomponuje sie z grillem.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda tylko, ze ta siata w zderzaku tak jakos niekomponuje sie z grillem.. :mysli:

no cóż jest możliwość założenia grilla votexa bądź też caractere lecz mnie ta aktualna konfiguracja jakoś specjalnie w oczy nie kuje ;-)

Opublikowano

a ta siatke w tym zderzaku to komplet z tym zderzaczkiem czy dokupiles ja??

Opublikowano
  • Autor

a ta siatke w tym zderzaku to komplet z tym zderzaczkiem czy dokupiles ja??

w oryginalnym zderzaku caractere jest ten sam wzór mam tutaj na myśli te klastry miodu czy jak się to zwie:P

niestety mój nie był w komplecie z siatkami i musiałem dokupić, ale chyba aż tak źle to nie wygląda ;-)

Opublikowano

nie mi sie bardzo podoba...tez chce kupic taka siatke do swojego zderzak...na jakiejs aukacj to kupiles czy gdzie??

Opublikowano

pieeeknie wyglada z tym zderzakiem :good:

z bliska widac niestety roznice w strukturze grilla i kluju to kluje ale tylko z bliska :wink4:

powiedz mi lepiej jak te kratki wyrezales skoro nie byly ze zderzakiem - dokupiles taki material z metra? czy na wymiar do tego zderzaka?

powiem Ci ze wg mnie w bardzo dobrym kierunku z modami idziesz :good: choc te tylne lampki to kwestia gustu tak samo jak pelna dokladka tylna pomalowana (wg mnie obowiazkowo trzeba zostawic na spodzie ciemna czesc +/- tam gdzie inne wersje maja rury wydechowe - tak pomiedzy rurami)

Opublikowano
  • Autor

nie mi sie bardzo podoba...tez chce kupic taka siatke do swojego zderzak...na jakiejs aukacj to kupiles czy gdzie??

oczywiscie allegro

tu masz link do aukcji: http://allegro.pl/item1189541951_vts_siatka_abs_920_x_600_firmy_maxton_czarna.html

oczywiście cena w zależności co do wielkości ;-)[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________

pieeeknie wyglada z tym zderzakiem :good:

z bliska widac niestety roznice w strukturze grilla i kluju to kluje ale tylko z bliska :wink4:

powiedz mi lepiej jak te kratki wyrezales skoro nie byly ze zderzakiem - dokupiles taki material z metra? czy na wymiar do tego zderzaka?

powiem Ci ze wg mnie w bardzo dobrym kierunku z modami idziesz :good: choc te tylne lampki to kwestia gustu tak samo jak pelna dokladka tylna pomalowana (wg mnie obowiazkowo trzeba zostawic na spodzie ciemna czesc +/- tam gdzie inne wersje maja rury wydechowe - tak pomiedzy rurami)

gdybym miał grill w chromie kłuło by to moje oczy ale tak jakoś mi to nie przeszkadza;-)

lampki na żywo wyglądają naprawdę o niebo lepiej aniżeli na fotkach tutaj takie foto przed zamontowaniem z bliska:

cimg1697k.jpg

niech kolega H4mm3R sie wypowie :P po za tym jeszcze złej opinii od osoby która widziała to na realu nie słyszałem :wink4:

a jak chciałbyś tą tylna dokładke pomalować ? chyba nie widziałem do tej pory dokładki w takim stylu jak Ty mówisz. Masz jakieś foto ?

kupowałem siatkę z metra a potem flex i rezanko :)

Opublikowano

Ładnie wygląda, widze że masz takie same plany jak ja czyli przód Caractere i tył S4 :wink4:

Mi udało sie dzisiaj wyrwać bardzo tani tylni zderzak S-line i narazie taki bedzie no chyba że uda mi się gdzieś dopaść S4 ale szukam już od kilku miesięcy ;(

Opublikowano
  • Autor

Ładnie wygląda, widze że masz takie same plany jak ja czyli przód Caractere i tył S4 :wink4:

Mi udało sie dzisiaj wyrwać bardzo tani tylni zderzak S-line i narazie taki bedzie no chyba że uda mi się gdzieś dopaść S4 ale szukam już od kilku miesięcy ;(

ja narazie będę się rozglądał... zobaczę co z tego wyniknie..

póki co na 1 planie jest zawiecha od s-line'a, której za chiny nie mogę nigdzie znaleźć :/

będziesz na spocie w rybniku w sobotę? albo jutro w jastrzębiu ???

Opublikowano

Moge podjechać w piatek do Gliwice, wpadnij też porównamy nasze zderzaki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Moge podjechać w piatek do Gliwice, wpadnij też porównamy nasze zderzaki :wink4:

jakby nie było są 3 zderzaki Caractere na forum z tego 2 ze śląska, srebrne :P no i do tego są całkiem blisko od siebie hehe :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

zderzak :kox: i taki ze tak powiem "muskularny" :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

25audi_a4.jpg

Pany chcę iść w tym kierunku tzn pomalowanie środków lamp na czarno, ściema szyb, dach w czarny połysk i listwy S4 w czarnym macie co Wy na to ?

Opublikowano

25audi_a4.jpg

Pany chcę iść w tym kierunku tzn pomalowanie środków lamp na czarno, ściema szyb, dach w czarny połysk i listwy S4 w czarnym macie co Wy na to ?

jak dla mnie bomba :good: tylko nie wiem jak z tym czarnym dachem :tongue4:

i srodki lamp na czarno odloz, duzo roboty a przy czarnym lakierze owszem efekt swietny a przy srebrnym juz nie bedzie sie tak rzucac w oczy :wink4:

szyby :good: , listwy s4 albo s-line :good: , tylko zrob cos z tym tylem :tongue4: spojler na klape, dokladka :naughty: wydech :naughty:

Opublikowano
  • Autor

25audi_a4.jpg

jak dla mnie bomba :good: tylko nie wiem jak z tym czarnym dachem :tongue4:

i srodki lamp na czarno odloz, duzo roboty a przy czarnym lakierze owszem efekt swietny a przy srebrnym juz nie bedzie sie tak rzucac w oczy :wink4:

szyby :good: , listwy s4 albo s-line :good: , tylko zrob cos z tym tylem :tongue4: spojler na klape, dokladka :naughty: wydech :naughty:

dzięki za rady ;) jednak moim zdaniem czarne środki lamp na srebrnym lakierze również rzucają się w oczy tworzą taki ładny kontrast tak jak na tej fotce powyżej;)

tył odłożę sobie na przyszły sezon na ten chcę dokończyć przód i już nie będę nic więcej z nim rezał obiecuję hehe a na tył planuję spojler S4, dokładka na szybę, no i zderzak s-line ale ten bezrurkowy.

póki co 27.09 wirus :decayed: