Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 ASB] 3.0 tdi Audi Exclusive, Milltek, Kiera RS5, BOSE, MS Design DTM, pedały RS4, srabilizatory RS4, hamulce S4, skóry Valcona Black/Cognac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Remik, zalozyles te 8mm? Bo bez pierscienia powinny Ci bic kola... chyba, ze jakos dolozyles pierscien :mysli:

Opublikowano

No niefajnie to u Ciebie wygląda Remik :( ciekawe z jakiego stopu alu były zrobione :mysli:

Mam nadzieję, że w ECS nie odwalili lipy i dali porządne aluminium :mysli:

EDIT

Remik, tak się przyglądam tym Twoim dystansom i widzę, że pierścień centrujący ma ściankę tej samej grubości na całej wysokości. Te z ECS mają grubszą ściankę przy płaszczyźnie dysku :mysli: coś na wzór piasty

Opublikowano

no ja mialem takie wieksze foto:cool1:

http://img195.imageshack.us/i/003ffe.jpg

moze twoje beda z lepszego alu zrobione + bedziesz mial lzejsze felgi :wink4: i wytrzyma

Bimecc u mnie nie dal rady :confused4: dobrze, ze gosc z ebaya oddal kase jak wyslalem mu zdjecia i dopisalem co mysle :gwizdanie:

a pare groszy kosztowaly - http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-BIMECC-HUBCENTRIC-WHEEL-SPACER-KIT-10MM-/290472953535?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Wheels_tyres_Trim_Nuts_ET&hash=item43a18986bf

Opublikowano

słabo miały rozwiązaną sprawę tej ścianki, ciekawe właśnie co to za stop był dokładnie, to się urwało przy tych kołach co masz na zdjęciach ?

Opublikowano

bajk na takich jezdzil tylko, ze na tyle - i bylo OK.

Ciekawe, czy na przodzie tez dadza rade...

jeździłem, lekko nie miały raczej i nic się nie działo.. :good:

Opublikowano

słabo miały rozwiązaną sprawę tej ścianki, ciekawe właśnie co to za stop był dokładnie, to się urwało przy tych kołach co masz na zdjęciach ?

Raczej się nie dziwię, że się urwały bo co to za pierścień centrujący jak dotyka felgi tylko samym końcem pierścienia, nawet gdyby miały 20mm to przypuszczam, że taki pierścień długo by nie wytrzymał. Dobrze, że na uczciwego sprzedawcę trafiłeś i kasę zwrócił bez zająknięcia, domyślam się, że nie byłeś pierwszy.

Opublikowano

zobaczymy zrobię u siebie z 2kpl na próbę i sprawdzimy jak to będzie się zachowywać, ale od razu widzę że inaczej to rozwiąże

Opublikowano

to się urwało przy tych kołach co masz na zdjęciach ?

zgadza sie :yes2:

wlsnie sprwdzilem felgi bo mam jeszcze kilka szt. luzem :tongue4: i te co sa z przodu 19" 8.5J waza 6.9 kg :decayed:

Opublikowano

zobaczymy zrobię u siebie z 2kpl na próbę i sprawdzimy jak to będzie się zachowywać, ale od razu widzę że inaczej to rozwiąże

mam nadzieje, ze 1 kpl bede mial przyjemnosc testowac :kox:

Opublikowano

Dobrze, że na uczciwego sprzedawcę trafiłeś i kasę zwrócił bez zająknięcia, domyślam się, że nie byłeś pierwszy.

PayPal :decayed: nie mial wyjscia :>

Opublikowano

Kolega z technicznego wrzuca dyski do cada, będą zwymiarowane tip top :)

Opublikowano

a stalowe :mysli:

mozesz wyrezac na zamowienie :wink4: 8mm z solidnym pierscieniem ???

Opublikowano

to się urwało przy tych kołach co masz na zdjęciach ?

zgadza sie :yes2:

wlsnie sprwdzilem felgi bo mam jeszcze kilka szt. luzem :tongue4: i te co sa z przodu 19" 8.5J waza 6.9 kg :decayed:

felga 19 cali 6.9kg? :shocked:

Opublikowano

Fly się dogadamy :decayed:

jeszcze zorientuje się jaki będzie najlepszy meteriał wtedy coś pod zamówienie będzie można robić..

a tak ogólnie to spokojnie najpierw jeden no może 2kpl zrobię, i trzeba sprawdzić czy się nie urwie, nie będzie biło itd :wink4:

Opublikowano

:decayed: no i 8.5 J

ciekawe ile taka szt. np. ori 19" 9j wazy ???

chyba masz wagę popsutą - co to za felga niby?

Opublikowano

Musiał bym swoją zważyć, ale moje poprzednie 18" (włoskie jakieś) ważyły sporo więcej od tych aktualnych 19" 9J. W dodatku u mnie stalowe dystanse z pierścieniami 15mm, dają rade od miesiąca ;) a już kilka razy mocniej zarzuciłem tyłkiem na asfalcie :naughty: na zimówkach nie dało się tak łatwo... póki co jest ok.

ps.szkoda,że furki na żywo jeszcze nie zobaczyłem.

Opublikowano

Ja od roku jeżdżę lato/zima na przelotowych 20mm H&R z pierścieniem i nic nie bije i się nie urywa :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 22:07_________________________________________________

ps.szkoda,że furki na żywo jeszcze nie zobaczyłem.

Mało bywam na mieście, od czasu do czasu w niedzielę z żoną w świątyni próżności czyt. Galaxy :polew:

Opublikowano

:decayed: no i 8.5 J

ciekawe ile taka szt. np. ori 19" 9j wazy ???

chyba masz wagę popsutą - co to za felga niby?

dystans stalowy powinien u mnie zadzialac :decayed:

Bajk nie mam wagi wiec przeczytalem :cool1:

jest napisane na feldze :>

a felgi to Devil Riviera

ps. Robert i pewnie z tymi ECS bedzie dobrze :good: