bajk Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 prawdopodobnie bede musial sprzedac samochod - wiecej konkretów koło poniedziałku/wtorku sypie się?
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 prawdopodobnie bede musial sprzedac samochod - wiecej konkretów koło poniedziałku/wtorku hehe mogę się zamienić co jest brakuje ci kuni i szukasz mocniejszej furyy?
QRi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 prawdopodobnie bede musial sprzedac samochod - wiecej konkretów koło poniedziałku/wtorku hehe mogę się zamienić co jest brakuje ci kuni i szukasz mocniejszej furyy? mam nadzieje ze uda mi sie ja zachowac - poprostu czasem czlowiek potrzebuje wiekszej gotowki i tyle na chwile obecna pozostało mi tylko trzymac kciuki
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 prawdopodobnie bede musial sprzedac samochod - wiecej konkretów koło poniedziałku/wtorku hehe mogę się zamienić co jest brakuje ci kuni i szukasz mocniejszej furyy? mam nadzieje ze uda mi sie ja zachowac - poprostu czasem czlowiek potrzebuje wiekszej gotowki i tyle na chwile obecna pozostało mi tylko trzymac kciuki no oby ci się udało bo fura kozak
QRi Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 póki co... czarna zostaje w domu
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 puki co... czarna zostaje w domu :good: prawidłowo :>
QRi Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 puki co... czarna zostaje w domu :good: prawidłowo :> czyli bede miesiac bez auta - sprzeglo jedzie do warszawy łeh miesiac czasu - dlugo...
bajk Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 puki co... czarna zostaje w domu :good: prawidłowo :> czyli bede miesiac bez auta - sprzeglo jedzie do warszawy łeh miesiac czasu - dlugo... Radzikowski?
QRi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dlugo to wszystko trwalo... ale chyba było warto - postanowilem isc calkiem po bandzie, bo po zdjeciu glowicy wyszlo ze trzeba odswiezyc motor... a ze wtryski mialem juz odpowiendnie, to poszlo troche kucizny i .... kox mapa below do jazdy codziennej zdejme troche z doładowania jest fajnie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 biegunka ?? eee , nie bedzie tak źle BTW gratuluje zajebistego wyniku
letallec Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 >200KM więcej niż seria Niezły wynik
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wygląda to przepięknie Moment też świetnie Szczerze ZAZDROSZCZĘ no i czekam na czas na 1/4
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 gratulacje :kox: już chyba wiem co będę robił na przyszły sezon :>
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 QRi, teraz mozesz nagrac filmik z przyspieszenia
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Niedosć że autko super sie prezentuje to i ma powera Czekamy na filmik
Rekomendowane odpowiedzi