Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaha wiem, mówię, że amatorstwo :D Nie było pomysłów i czasu[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 23:28_________________________________________________Po tym:

101212_111521.jpg

Było to:

101212_214053.jpg

:banan3: :banan3: :banan1:

Opublikowano

jaki ładny RNS :decayed:

Opublikowano

to teraz musisz kupić tv tuner ode mnie :) do kompletu :evil:

Opublikowano

Idź mi stąd.... Bo kur.. nigdy kasy nie oszczędzę! :D Lepiej mi te gadżety przygotuj bo kasa już czeka na Polskim koncie :P. A no i jeszcze prośba Adamo, bo podłączyłem grzanie foteli ale niestety w tych fotelach ktoś uciął wszystkie kostki od strony kierowcy, potrzebuję zieloną kostkę grzania z pinami, jak byś się nadział gdzieś to daj znać proszę :P:hi: No ale wiązka z kufateca daje radę po pasażerowi już w dupke ciepło :P

Opublikowano

Kostki kupisz tanio w serwisie za kilka zł tylko piny są drogie :naughty:

Opublikowano

No tak tylko ja dalej nie wiem jakie piny potrzebuję, muszę iść jutro po kostki do serwisu, i od razu zapytam o piny.[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 23:28_________________________________________________A tutaj druga część sesji:

magda_16.jpg

magda.jpg

magda_27.jpg

magda_5.jpg

magda_11.jpg

magda_3.jpg

magda_9.jpg

a więcej tu:

http://asi-foto.pl/aldica2/

Opublikowano

bierz tv tuner będziesz zadowolony :)

oddam po taniości :kox:

Opublikowano

za 500 komplet biorę dziś :kox:

Opublikowano

ok bez kabli :tongue4:

Opublikowano

A jak mam tuner tv to do tego mogę podpiąć dvd i kamere cofania? Mogę sterować nimi guzikami w navi?

Opublikowano

hehe mówię komplet :decayed::naughty:

dvd nie mozesz sterować z poziomu navi

Opublikowano

Ee to kupa, lepiej kupić adapter multimedialny :D Tv i tak nie będę oglądał chyba :angry:

Opublikowano

i tu się mylisz :)

wiele osób co zamontowało sobie tv tuner w 98% ogląda właśnie tv..np w korkach w trasach itd itp.

dvd miałem założone ze 4 lata temu i używałem może z 2 razy..

po 2 możesz mieć obsługiwane wszystkie 3 rzeczy (tv, dvd, i kamerę wsteczną , która uruchamia się automatycznie jak włączysz wsteczny bieg)

po 3 multimedia adapter kosztuje 400zł jak nie więcej :)wolałbym dołożyć i mieć tv tuner..

a cena którą chce za tv tuner jest przezajebista :)

Opublikowano

Czyli jak kupię tuner to mogę podłączyć kamerę cofania która będzie się załączała automatycznie przy wrzuceniu wstecznego?

A dvd player też mogę podłączyć tylko po prostu nie będę mógł nim majstrować guzikami w navi ta?

Dobrze odbiera kanały chociaż ten tuner?

Opublikowano

dokładnie tak jak piszesz..

odbiera git..jakby był szit to bym nie montował :P

Opublikowano

I w jakiej cenie taki zestawik?

Opublikowano

**** z wysyłką Ci zobię na święta do szczecina :kox: ( w zestawie tv tuner -ostatni model - najnowszy z korekcją szumów , główne okablowanie , + okablowanie dodatkowe na 2 dodatkowe źródła av + dodam ramkę "szufladkę" do tv tunera gratis) + wysyłka kurier jak zawsze :kox:

Opublikowano

Zamówione wahacze i hamulce 320mm :banan: Na jaki kolor proponujecie zaciski?? :)

Opublikowano

no jak to jakie czerwone :tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

z czego sie brechtasz ja mam na czerwono :bicz3:

dobry mod z tymi heblami :good: bedzie czuc roznice :kox:

program rob !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...