Michał Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Cristoforo jak dla mnie to tylko E bez konkurencyjnie ale nie przy 17" :gwizdanie:
musti Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja bym brał wzór E taki inny od wszystkich a w 17" i wyżej fajnie by się prezentował sam bym sobie takie sprawił np 18" lub 19"
Cristoforo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 E przy 17 moze być za mała chyba zostanie D
Yelo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Skoro G nie pasuje, to D. E nie będzie dobrze wyglądać w 17'', na B5 to musiałoby być chyba 19'' D będzie najlepszym wyborem
soolek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Z tego to chyba tylko D - moskal ostatnio coś podobnego do swojej parówy ałożył i w 17 wygląda całkem nieźle. E chyba trochę zginie w 17', chociaż sam wzór jest ekstra.
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mnie podoba się jeszcze G ale skoro mówisz, że G tylko do BiEmDabliu to zostaje przy D!
musti Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 No to w takim razie rób zakup D Z tego to chyba tylko D - moskal ostatnio coś podobnego do swojej parówy ałożył i w 17 wygląda całkem nieźle. E chyba trochę zginie w 17', chociaż sam wzór jest ekstra. Moskal się nie chwalił jaki wujek mu te felgi załatwił i założył na przymiarkę do Parówki
ŁYSY44 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 E i F1 to najładniejsze wzory ja bym ładował E, znajomy ma taki wzór w A6 i wygląda to super
Cristoforo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 E i F1 to najładniejsze wzory ja bym ładował E, znajomy ma taki wzór w A6 i wygląda to super ale ma rozmiar 17 cali??? masz jakąś fotke
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 E i F1 to najładniejsze wzory ja bym ładował E, znajomy ma taki wzór w A6 i wygląda to super No dobrze, że ma ale podejrzewam, że nie w rozmiarze '17... a jednak w tym rozmiarze atrakcyjność tej felgi jest mniejsza niż np. w 18ce czy '19.
Cristoforo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 ona wystepuje tylko w rozmiarze 18
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ona wystepuje tylko w rozmiarze 18 No właśnie więc sprawa rozwiązana. Cristoforo to wybierasz D?
Cristoforo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 biore D ale D jest ponury no ale nie mam innego wyjscia bedzie wielka d*pa
Maciek80 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wszystkie te felgi to jakaś lipa. Cristo najlepiej weź czarne stalówki + jakieś ładne kołpaki. Na spocie pooglądamy różne modele na parkingu, wybierzesz sobie jakiś i Mario Ci zdejmie kopniakiem
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 tylko F1ki potem długo nic, następnie G i C , reszta kicha jak dla mnie lepiej se kup coś zeżreć zamiast kupować brzydkie felgi za małe pieniądze
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 tylko F1ki potem długo nic, następnie G i C , reszta kicha jak dla mnie lepiej se kup coś zeżreć zamiast kupować brzydkie felgi za małe pieniądze żebys wiedział za ile je bede kupował to byś wziął byle jakie [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________tylko f1 jest granatowa w środku[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 14:01_________________________________________________felgi mojego kumpla od Toledo 17 cali tylko i wyłącznie advanti co myslicie o tych; model X5 jakość słaba bo telefonem robione, po gwarancji moge te srebne paski wymalowac na czarno pozostaje albo model x5 albo model D
Yelo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 X5 jest fajne, ale rozmiar 17'' nie pasuje do tych udziwnień. Zobaczyłbyś felgę z oponą na aucie, to miałbyś jakieś porównanie. W 18'' X5 brałbym od razu.
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 wiec model D bedzie wiekszy wizualnie model F1 jest dobry dla sportowych aut i nie pasuje do wyglądu a4 wiec na 90% model Dc do wtorku musze dać znać
Rekomendowane odpowiedzi