zbychzz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 a coś takiego http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-A4-B5-S4-RS4-type-MESH-FRONT-GRILL-GRILLE-RARE_W0QQitemZ400072767632QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5d2631f890 ale ta atrapa wygląda fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek80 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 a coś takiego http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-A4-B5-S4-RS4-type-MESH-FRONT-GRILL-GRILLE-RARE_W0QQitemZ400072767632QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5d2631f890 Kwestia czasu i coś takiego będzie do dostania w Polsce. ... zgadzam się kaszana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 gdyby miała między kółeczkami paski jak w ori to by nie podpadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 już chyba lepiej wyrezać z tej siatki co Keżor wklejał, ja jak nie dorwę ori od Rsa, to będę kupował tą co pokazał Keżor, bo nietety alternatywy innej nie widzę, a tym moim siatexem to juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a poka jaka to siatka bo bo Keżor nic nie wklejal,przejrzalem ten watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zakladal_ktos_tego_typu_grill-t105704.0.html;msg1336438#msg1336438 wrzuciłem do tego tematu , bo jest bardzo pokrewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 kupiłem tą siatkę i jak znajdę chwilę na zobaczenie jak to będzie wyglądać to pokażę efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a ja mam już kratkę... zobaczymy jak to będzie wyglądać na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a ja kupiłem tamten grill i ch***j mi sie podoba wam nie musi, zobaczymy jak bedzie wygladac na moim padle.. Wyszedl mnie 250 zł z przesyłka z niemiec .[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 08:30_________________________________________________Zaplanowana data doręczenia:04.02.2010 Wysłano lub rozliczono dnia:02.02.2010 szybko paczka idzie z niemocowni, szybciej niz ku***a w polsce.[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 08:33_________________________________________________Tak to wyglada wyglada ok a czemu nie masz ramek klubowych ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 somes dorezał już grill. a tak się zarzekał, że tylko Ori, i co?? wyszło mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 somes dorezał już grill. a tak się zarzekał, że tylko Ori, i co?? wyszło mu jak tylko znajdę do kupienia ori to kupię od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagadula Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Kiedyś znalazłem coś takiego: Ciekawe jak to leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 dla mnie to bez sensu inny wzor kratek w halogenach i inny w dolnym grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 dla mnie to bez sensu inny wzor kratek w halogenach i inny w dolnym grillu dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja kupiłem tamten grill i ch***j mi sie podoba wam nie musi skoro go kupiles to musi ci sie podobac i nie ma innego wyjscia ale wyglada dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Somes pokaz jak zrobiles ten grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Somes pokaz jak zrobiles ten grill Przyznał sie ze kupił ORI :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Somes pokaz jak zrobiles ten grill Przyznał sie ze kupił ORI :gwizdanie: ani to, ani to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Somes pokaz jak zrobiles ten grill Przyznał sie ze kupił ORI :gwizdanie: ani to, ani to przełożył pożyczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi