Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ktorego quada wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie jak w temacie mam kilka typow quada dla dzieciakow siostry i nie wiem ktory wybrac bo mozna kupic za 1000zl,np.tego

http://www.allegro.pl/item841075325_quad_atv_cobra_ii_50cc_model_2010_gwarancja.html

lub za 1400zl 2-takie

http://moto.allegro.pl/item838088635_quad_atv_na_prezent_pod_choinke_swieta_mikolaj.html

lub

http://www.allegro.pl/item835848477_quad_cobra_ii_nowosc_rozrusznik_mini_bike_lubli.html

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=829439385

ogolne wymagania to silnik dwusuwowy do 50 cm3,gwarancja,zabezpieczenie w razie wypadku ktore odcina zaplon,cena do 1500zl,chcialbym sie zdecydowac na ktorys wsrod tych 3 typow co pokazalem,opisy we wszystkich praktycznie te same wiec czemu roznica w cenach taka duza 700-1100zl......siostra ma 2 chlopakow starszych co na tym by smigali i jesli mialbym dac 1100zl to kupilbym 1,a jesli 700zl to wzialbym 2,

wiec pytanko uzytkowal ktos juz takie cudo glownie chodzi o wasze pociechy lub sasiad mial takiego i co mogli byscie na ich temat powiedziec jak z silnikami ogolnie z wykonaniem takich rzeczy...........dzieki za podpowiedzi

Opublikowano

jaj mam znajomych co handluja takimi rzeczami i jak zapytalem co polecaja bo znajomy chcial dla dizeciaka to powiedzieli ze polecaja omijac to wszystko z daleka :polew: :polew: :polew:

to niestety total chinski badziew. do ktorego gwarancja to bardzo ogolne okreslenie a potrafia sie psuc na drugi dzien po kupnie.

moze ktos sie spotkal z jakims wyjatkiem i warto cos kupic ale generlanie jest to problem.

Opublikowano

mój syn miał takiego :kwasny:

naprawiałem to co drugi dzień , nie polecam

Opublikowano

Tak jak poprzednicy. Nie próbuj się nawet do tego dotykac :decayed:

Żeby się zapierali sprzedawcy - to nie jest na żadnej licencji Hondy ..to nawet koło Hondy nie leżało.

Powiem Ci tak..zajmuje się sprzedażą części do skuterów i ludzie nagminnie pytają się o części do czajna quadów..bo serwis nie obejmuje tego czy tamtego i naprawiają na własny koszt.

Ale jak kupisz to polecam się..mogę załatwic każdą części do tego szmelcu..od klocków ( występuje milion typów :D ) po części mechaniczne i opony :wink4:

Opublikowano

Znam te pseudo quady od zera i powiem ci ze lepiej zastanow sie nad czyms innym. Szkoda kasy :thumbdown:

Opublikowano

racja racja :naughty: szkoda kasy... ja mam fajnego Quada do sprzedania jak bys chcial :wink4: Jak jestes zainteresowany to pisz na PW :tongue4:

Opublikowano

Kasy może i szkoda, ale dzieciaka bardziej. W podobnym chińskim badziewiu pękła ostatnio rama. Dobrze że dzieciak był z pełnej zbroi.

Opublikowano

ja mam Bashana 200 cc zarejestrowanego.. zrobilem na nim juz jakies 1200 km przez rok.. mankamentem są odkrecajace sie śrubki po jeździe :D ale cena za sprzet 3 tysiace to rekompensuje... widzialem mniejsze jego wersje dlatego pisze... bo mysle bratanicy na komunie też kupic takiego piździka ale w automacie :)

Opublikowano
  • Autor

chiny sa teraz praktycznie wszedzie ale myslalem ze jednak da to rade....ale dzieki panowie za opinie bo o takie mi chodzilo,czytalem komentarze nie ktorych sprzedawcow,ludzie pisali ze cos bylo zle spasowane,zlozone,cos pekniete,dziura w baku,skuter nie odpala ale to byly sporadyczne komentarze ,ale bylo i sporo pozytywow,napisalem do kilku osob co kupili skutery zobacze co odpisza(kurna siora mogla ich nie napalac teraz juz czekaja kiedy ten mikolaj bedzie) itp.itd......[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 17:38_________________________________________________

ja mam Bashana 200 cc zarejestrowanego.. zrobilem na nim juz jakies 1200 km przez rok.. mankamentem są odkrecajace sie śrubki po jeździe :D ale cena za sprzet 3 tysiace to rekompensuje... widzialem mniejsze jego wersje dlatego pisze... bo mysle bratanicy na komunie też kupic takiego piździka ale w automacie :)

mi wlasnie chodzi o max.50cm,a mozecie pany cos polecic czy w tych 1500zl nic sensownego dla dziecka nie kupie?

Opublikowano

Daruj sobie 30 min jazdy i godzina naprawiania...

Opublikowano

Ja mam Dinli Diablo 50cc z mozliwoscia rejestrscji za 2000zl 2005r ze wstecznym biegiem lampy i kierunki,wszystko jest ma przejechane 3300KM(nawet licznik ma) V-max 75km/h sciagniete blokady, jest w nim mozliwosc regulacji prędkosci i itd. I nie jest to wcale chinol!! Jak ktos nie wierzy to niech w googlach poszuka... ja nowego na ebay-u znalazlem za 1950euro. Sprzedaje bo szukam czegos szybszego np. Suzuki GSXR 600

Opublikowano
  • Autor

szwagier byl dzis obejzec jednego z tych co podalem w linku ale uswiadomil sobie ze quad jest zajeb....maly,dzieciaki sa w wieku 7 i 5,5 roku i praktycznie ten starszy nie pojezdzil by sobie dlugo...mowil ze wygladaja jak zabawki....kurde na zdjeciach wygkadaja na spore..........znalazlem cos wiekszego

http://moto.allegro.pl/item833546043_quad_atv_quady_dolnyslask_110_raty_od_52_zl_mie.html

ciekawe jak to wyglada w realu[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 18:39_________________________________________________

Ja mam Dinli Diablo 50cc z mozliwoscia rejestrscji za 2000zl 2005r ze wstecznym biegiem lampy i kierunki,wszystko jest ma przejechane 3300KM(nawet licznik ma) V-max 75km/h sciagniete blokady, jest w nim mozliwosc regulacji prędkosci i itd. I nie jest to wcale chinol!! Jak ktos nie wierzy to niech w googlach poszuka... ja nowego na ebay-u znalazlem za 1950euro. Sprzedaje bo szukam czegos szybszego np. Suzuki GSXR 600

masz jakies fotki jak co to wyslij mi na pw

Opublikowano

jesli mozna to ja sie dolacze, a co polecicie do 400cc? raczej lekki zeby byl ;)

Opublikowano

jesli mozna to ja sie dolacze, a co polecicie do 400cc? raczej lekki zeby byl ;)

jaka kwota..??

Opublikowano

Talib 1990 jak cie interesuje to wiem kto ma 400 Suzuki King quad zarejestrowany w Polsce sprowadzony z USA i ceni 10000.

Opublikowano

Jeżeli mowa o porządnym sprzęcie, to do ciężkich przepraw polecam Polaris'a Sportsman'a 400. Sam mam często okazję sprawdzić co potrafi i powiem Ci, że daje radę w terenie :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:41_________________________________________________Zapomniałem doczytać, że ma być lekki, a do lekkich to on raczej nie należy.

Opublikowano

Jeżeli nie zależy Ci na marce bardzo, ja od roku mam SYMa 300cc , napęd na tył waga jakieś 250kg, v-max w okolicach 80km/h . Ani razu mnie nie zawiódł i lekko też nie miał. W zimę fajnie się po ulicy jeździ :naughty: . Ja poleca markę SYM nie wiem czy jest robiona na jakieś licencji czy nie, ważne, że przez rok mnie nie zawiodła, a na liczniku ma już jakieś 2500km. zdarzyło mi się nawet nim przez tory kolejowe skakać i dzielnie wytrzymał :> .

Opublikowano

To ja musialem trafic na dobrego quada bo mam go juz ponad 3 lata i nie mialem z nim zadnych problemow . Kupilem go coreczce pojemnosc 70cm i powiem wam ze nawet ja go konkretnie katuje jakpojade do lasu to boje sie mu na maxa doje...c bo rzuca jek wszciekly . A nawet w trojke nim jezdzimy ja i dwie corki 10 i 6 lat dziwie sie ze sie miescimy alejeszcze bardziej sie dziwie ze on jeszcze chodzi i to bez awaryjnie :kox: a to tez jakis chinol

Opublikowano
  • Autor

To ja musialem trafic na dobrego quada bo mam go juz ponad 3 lata i nie mialem z nim zadnych problemow . Kupilem go coreczce pojemnosc 70cm i powiem wam ze nawet ja go konkretnie katuje jakpojade do lasu to boje sie mu na maxa doje...c bo rzuca jek wszciekly . A nawet w trojke nim jezdzimy ja i dwie corki 10 i 6 lat dziwie sie ze sie miescimy alejeszcze bardziej sie dziwie ze on jeszcze chodzi i to bez awaryjnie :kox: a to tez jakis chinol :decayed:

a mozesz dokladnie napisac jaki model tego quada posiadasz i ile zaplaciles?.....przeczytalem wiele opini na wielu forach o quadach, nikt chinoli nie poleca ale ludzie przewaznie pisza o quadach w tereny gdzie mocno sie je eksploatuje maszyny,ja potrzebuje dla chlopakow w wieku 7 lat gdzie quad bedzie malo uzywany i glownie po zwyklej drodze zadnego blota ewentualnie las....

Opublikowano

Zamówiłem dla znajomego tego 2 co pokazujesz ale w Germani w poniedziałek lub ww wtorek przyjdzie jak to poskładamy bo chyba w częściach jest, to napisze co to warte jest.