12andrzej3 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 super fura[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:56_________________________________________________naprawde fajna fura
pablo_9 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Oooo kur... niezła sztuka Nie kieruj się w stronę lasu we wnętrzu :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 może się czepiam... ale czemu navi tak odstaje? :gwizdanie: juz Ci kolego tłumacze odstaje troche ponieważ nie jest do końca wciśnięta dlatego ze niedługo mam zamiar kupić emulator do niej i nie chce miec problemów z montarzem a dokładnie wyciągnięciem navi, bo jest to trochę skaplikowane mimo ze na sie nawet te kluczyki, bo mam takie z allegro i niezbyt były przydatne przy wyciąganiu starego radia;) no i gra boli mnie jeszcze tylko ten chrom w grilu ...ale Tobie się ma podobać szczerze to mi sie widzi to ale gril przyjdzie inny więc wiesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:26_________________________________________________kurcze moge kupic zderzak od eSki ale bez halogenów i jednej zaslepki na spryski za 750zł i sam nie wiem troche duzo kasy :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 no gościu mówił ze ta, myslisz ze sie opłaca??
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 mysle ze tak, ja za za podobna cene kupilem zwykly poliftowy z kompletnymi wtryskami. Tylko zaslepka jedna sztuka 70 zł w aso. do tego dojda kratki halogeny i sie troche tego zrobi kratki już są tylko brakuje halogenów i jednej zaślepki na spryski [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 19:56_________________________________________________ może się czepiam... ale czemu navi tak odstaje? :gwizdanie: juz Ci kolego tłumacze odstaje troche ponieważ nie jest do końca wciśnięta dlatego ze niedługo mam zamiar kupić emulator do niej i nie chce miec problemów z montarzem a dokładnie wyciągnięciem navi, bo jest to trochę skaplikowane mimo ze na sie nawet te kluczyki, bo mam takie z allegro i niezbyt były przydatne przy wyciąganiu starego radia;) no i gra boli mnie jeszcze tylko ten chrom w grilu ...ale Tobie się ma podobać gril już idzie : S4 tylko czekać na paczke oooooo taki dokładnie :
pablo_ua4 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 wypas pierwsza klasa :good: musze chwilke popracowac i tez moze bedzie i u mnie taki :> szerokości i przyczepności życzę
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 wypas pierwsza klasa :good: musze chwilke popracowac i tez moze bedzie i u mnie taki :> szerokości i przyczepności życzę ja tez pracuje i zbieram na nowe mody pozdrp
Ja4rek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ładna furka, świetny kolor, fajny środek, dobra felga, ale... dolej oliwy bo minimum widzę szukaj drzewo na półkę pod dźwignią zmiany biegów bo ten szary plastik musi zniknąć, czy klapa bagażnika jest w tym roczniku z "paskiem" - wtłoczenie na wysokości dolnej linii świateł tylnych? Życzę radości z jazdy
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 kolego oliwy nie trzeba dolać bo jest dosyć bo fis niestety nie jest do konca podłączony ale już w krótce cały czas szukam ale ciężki temat jest z tym niestety, a co do klapy to szczerze nie mam zielonego pojęcia
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 w polifcie klapa jest gładka co ciekawe u Ciebie jest klapa sprzed liftu, ale listwa nad rej już poliftowa... tuning?
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie wiem kolego już tak była moze komuś wcześniej sie tak podobało
lewy_jelcz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Proponuje zmianę navi na symphony. Zrobiłem to po kilku miesiącach po kupnie auta i zmiana bardzo mnie sie spodobala.
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja miałem symphona i zmieniłem na navi [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 09:01_________________________________________________dzisiejszy nabytek więcej fotek ---> pierwsza strona
Iverson Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 wywal znaczek s4 bo obciach jest :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 a tam po co go bedzie wyciagac sami wycigan jak sie komus spodoba to je polska
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 a tam po co go bedzie wyciagac sami wycigan jak sie komus spodoba to je polska oby sie nikomu nie spodobał.heh zawsze można go sprzedać
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Kolego ty masz fest wyposazenie w środku czarnulka jak talala, cos ostatnio coraz bardziej mi sie podobają sedany Felga juz przygotowana na lato , niedawno sie napaalałem na ten wzór ale mi przeszło chwilowo :gwizdanie: Plany ciekawe zamiast bose lepiej moze jakieś nagłosnienie nie firmowe milsze dla ucha
prokuski Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wypas furka takie wyposarzenie mi sie marzy :gwizdanie: :good:
jozek726 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kolego ty masz fest wyposazenie w środku czarnulka jak talala, cos ostatnio coraz bardziej mi sie podobają sedany Felga juz przygotowana na lato , niedawno sie napaalałem na ten wzór ale mi przeszło chwilowo :gwizdanie: Plany ciekawe zamiast bose lepiej moze jakieś nagłosnienie nie firmowe milsze dla ucha Kowi Twoja fura mi sie strasznie widzi a najbardziej ten kolor no i skóra w srodku :gwizdanie: jest szał mysle nad skórą ale co bedzie to czas pokaże trzeba zbierać $$$ [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 18:13_________________________________________________[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 12:21_________________________________________________I jest kiera S4 jutro będą foty [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 20:59_________________________________________________zimowy pejzasz
Rekomendowane odpowiedzi