Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 aaaa chłopaki tu tylko o fake RS4 piszą
apaczinio Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Dzięki wielkie trochę już lżej zawsze pare stów ostanie na malowanie no poczekamy zobaczymy
kozak_patryk Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 KURCZE dzisiaj przymierzałem sie do rezania i powiem tak nie jest to takie łatwe ale nie jest to do ogarnięcia powiecie mi czy macie jeszcze jakieś patenty na dopasowanie zderzaka przód i tył może dodatkowe linki z rezania...
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 myśle ze te zdjecia pokazują wszystko:wink:
kozak_patryk Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 oki postaram ogarnoc ---------- Post dopisany 28-05-2013 at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany 13-05-2013 at 21:34 ---------- Powiem wam że myślalęm że to nie idzie ogarnoć ale robiłem z kumplem i rezanko jest proste nawet bardzo proste jakże przodu i tylu naciełem blisko skrzeli spasowałem dałem blache od wewnątrz na nity bllaablaa blaa kształt dopasowałem wycielem płytkę z blachy tak jak jest złamanie na nadkolach zgiąłem na puł i zanitowałem nie ma szans na pekanie wrazie pytań piszcie do mnie najbardziej gryzie mnie to ze przód jak i tył nie jest na slizgi http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-koscierzyna-53474/index46.html
Fenrir Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) I jak tam chłopaki, nie popękało wam to po dłuższym czasie? Kto ma u siebie taką rzeźbę? Czyli rozumiem że jakbym chciał założyć ten zderzak do przedlifta to muszę dorwać ślizgi z RS4, czy S4, lifta albo w ogóle bo nie wejdą? Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Fenrir
Rekomendowane odpowiedzi