Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja, zamieszkuje tam :hi:

Widziałem ją często na parkingu strzeżonym od strony Piastów

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam widziałem dzisiaj przed 14 w Gryfinie A4 z nalepka klubowa. Probowałem dogonić i zagadać ale musiałem zmienić kierunek jechałem po kobietę do pracy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kogo dzisiaj wyprzedzałem przed Sławoborzem od strony Kołobrzegu srebrna B6 Avant ZDR? :hi: kierowała jakaś pani :wink:

Opublikowano
Kogo dzisiaj wyprzedzałem przed Sławoborzem od strony Kołobrzegu srebrna B6 Avant ZDR? :hi: kierowała jakaś pani :wink:

Pozdrowię siostrę od Ciebie :hi:

Opublikowano

W niedziele pod MC obok kastoramy stała czarna A4 na feldze z kolce. Nie wiem kto to ale kolce ciekawe

Opublikowano

Pozdrowię siostrę od Ciebie :hi:

Za bardzo nie mogłem się przyjrzeć bo z żoną jechałem, mrugnąłem jej awaryjkami, pozdrów siostre :decayed:

Opublikowano

dzis widziałem w szczecinie ładna a4B6 seline z uszkodzonym tylnym prawym nadkolem nr zs z końcówka AC ładna sztuka i ładna kobieta prowadziła;) ul ku słońcu:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to bryka fusse :wink:

Opublikowano

Witam, widziałem dzisiaj w Szczecinie na ul. Zaleskiego około 12.30 Audi a4 b6 Avant czarna, fajnie zrobiona, na tablicach rej.ramka z logo klubu. Na żywo robi wrażenie. tablice ZSD- jak dobrze pamiętam :)

Opublikowano

taka oto czerwonka z klubową wklepą została ustrzelona na Matejki ;)

IMAG3428_2.jpg

Opublikowano

to denveco

Opublikowano
Witam, widziałem dzisiaj w Szczecinie na ul. Zaleskiego około 12.30 Audi a4 b6 Avant czarna, fajnie zrobiona, na tablicach rej.ramka z logo klubu. Na żywo robi wrażenie. tablice ZSD- jak dobrze pamiętam :)

prawdopodobnie moja

Opublikowano

widzialem dzisiaj w galaxy o 20.40 sedana b5 z naklejka forum oraz ramka rejestracji FC Barcelona

Opublikowano

Kurcze... całkiem ładnie się prezentuje w tym koloru. Dobrze że umyta była to wstydu nie było do sesji ;)

Opublikowano

Dzisiaj na Europejskiej minął mnie Martinez. Pozdrawiam kolegę :hi: Dawno nie było mnie na spocie więc chwilę zajęło mi rozpoznanie :co:

Opublikowano

Dzisiaj 19:24 na Czarnieckiego widziane granatowe b5 avant ZS 6***S z ramką i naklejką na klapie.

z godzinę później a4 Grue widziana na wilków.

Pozdrawiam:hi:

Opublikowano
Dzisiaj na Europejskiej minął mnie Martinez. Pozdrawiam kolegę :hi: Dawno nie było mnie na spocie więc chwilę zajęło mi rozpoznanie :co:

Pierwszy raz ciebie spotkałem, zawsze widuje twoje auto czyli jakieś 5 razy i kobieta za kołem. Ale widziałem ze zaskoczyles ;)

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Śliczna czarnulka na ZSL spotkana we wtorek na parkingu pod Castoramą na Południowej :)

Opublikowano

jak się nie mylę to w niedzielę na powrocie z ińska mijany Frostyyy oraz dzisiaj na al. żołnierza w zst tak w okolicach 15.30