martinez Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witaj w klubie:D moje maleństwo też jest nie widoczne:D
SotoM Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 w piatek o 12:00 widziałem denveco w swoim "RS4" na skrzyżowaniu komuny paryskiej z przyjaciół zołnierza.
danielo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witajcie Panowie a mojej furki nikt nie widział,trasę Sławno-Kołbaskowo pokonuje kilkanaście razy w ciągu roku.Niedobrze
marianek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 CORNEK widziany wczoraj o 12.15 jak leciał swoim Seatem na pas w Chociwlu.
insane_Infinity Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witajcie Panowie a mojej furki nikt nie widział,trasę Sławno-Kołbaskowo pokonuje kilkanaście razy w ciągu roku.Niedobrze takiego paździocha jakim jest B7 trudno zauważyć
danielo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witajcie Panowie a mojej furki nikt nie widział,trasę Sławno-Kołbaskowo pokonuje kilkanaście razy w ciągu roku.Niedobrze takiego paździocha jakim jest B7 trudno zauważyć :polew: Ja paździoch? no to Ty kiepski
Xsystoff Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 denveco widziany dzisiaj kilka minut przed 8 wyjezdzajacy z shella i jadacy pod Wilcza - wiadukt. Ja za wiaduktem niestety w prawo do pracy, bo fajne urozmaicenie z rana pogonic dwie audiczki
bediks Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 czyli mojej na zch..... jeszcze niekt nie widział i dobrze za to jak zobacze kogos z was na klubowych barwach kontrole macie murowana
tomek1974 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 czyli mojej na zch..... jeszcze niekt nie widział i dobrze za to jak zobacze kogos z was na klubowych barwach kontrole macie murowana a co policaj :shocked:
bediks Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 tak wiec zapinac pasy wlaczyc swiatla wymontowywac pseudo xeny i drapac folie z szyb bo kwity poleca zart oczywiscie ale jak zobacze barwy to sie napewno poznamy;-)
SotoM Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 a jak ktoś nie posiada barw a jest stad... w jakim rejonie najczęściej pełnisz funkcje? bo może nie mam się czego obawiać... a tak na marginesie - dużo kolegów z twojej firmy ma w prywatnych wozach również takie zakazane "melodie" i nic im nie grozi ...
bediks Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 ja sam mam barwy klubowe na swojej niuni :> a skad pomysł ze macie sie czego obawiac ?? mówilem ze zartowałem z mojej strony słuze pomoca i rada całe miasto ale zazwyczaj lewy brzeg, rzadko prawy, ogólnie latam oznakowanymi skodami albo ducato
Xsystoff Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 hehehe foli nie mam, zenonów tez niet, wiec luzik i oznakowany podkladkami klubowymi jestem
marianek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A4 Gika widziana dzisiaj o 13.45, stała pod cmentarzem, pozdrawiam.
Gik Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie często tam staje, bo nie przepadam za krawężnikami A za A4kami klubowymi oglądam się cały dzień, bo pracuje dokładnie tam gdzie stała moja fura Ale Twojej nie widziałem, chyba że jako nie oznakowaną
Dom3l Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 witam,w weekend czarne audi B5 na zpl 10XXX widziany w Policach ,z tyłu nalepka klubowa,ładna audi To moja hehe Pozdro
marianek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie często tam staje, bo nie przepadam za krawężnikami A za A4kami klubowymi oglądam się cały dzień, bo pracuje dokładnie tam gdzie stała moja fura Ale Twojej nie widziałem, chyba że jako nie oznakowaną Moja furka jest oznakowana ale nie widziałeś bo nigdzie tam nie stała, twoją widziałem jak przejeżdżałem obok.
Dom3l Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pozdro dla kolegi, z którym spotkałem się na parkingu podziemnym w Galaxy Pozdrooooo
marianek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Pozdrowienia dla kierownika granatowej b5 avant z naklejką na klapie, który wbijał się na trasę zamkową około 10.40 Pozdrowienia dla Dawida mijanego wczoraj około 12.50 pod kaskadą, zapóźno skojarzyłem żeby obtrąbić, ale biały dach to znak rozpoznawcy
TDI99 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Pozdrowienia dla kierownika granatowej b5 avant z naklejką na klapie, który wbijał się na trasę zamkową około 10.40 Pozdrowienia dla Dawida mijanego wczoraj około 12.50 pod kaskadą, zapóźno skojarzyłem żeby obtrąbić, ale biały dach to znak rozpoznawcy Pozdrawiam kolegę Niestety nie zauważyłem Twojej maszyny, a szkoda. O ile się nie mylę to jakieś pięć minut wcześniej widziałem Cor72z na Gdańskiej lecącego w kierunku basenu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi