bediks Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Wiedziałem żeby zatrzymać kuuuuuuuu...wa za porwanie dostal bym niezla sumke
Gik Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Się wydało! Po godzinach pracy robię za czarne taxi Te napiwki za komfort jazdy są warte tych dodatkowych godzin . Wiedziałem żeby zatrzymać kuuuuuuuu...wa za porwanie dostal bym niezla sumke A to za takie akcje są premie? To może jakaś ustawka?
bediks Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 No są są ale się nie ustawiam bo nie jeden prokurator jeździ a4 tak jak i gliniarze i pewnie czyta i później mnie zamknie i będę miał z d*py jesień średniowiecza
Gik Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 wiesz ja też nie chciał bym być tym co porywa...
Lestat Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzieki za wpuszczenie na skrzyzowanie kolo policji bo bym chyba tam zakwitl:) niezy sajgon dzisiaj byl....:\
insane_Infinity Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzień Dobry !!! Ja pierdziu ale dzis mieliście sajgon w szczecinie po 16h...masakra ....tyle A4 widziałem a żadna nie klubowa ?? dobrze że ja mam rameczki klubowe z tyłu widział ktoś mnie ?? takie A4 z Logiem Monster na klapie Avancik z czarnymi szybkami i kołami od RS'a C5 blachy ZK 6XXXX
Lestat Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja dzisiaj tylko Gika widzialem i oflagowna b5 ZGR avant na matejki z wlepa klubowa. Trabila tez na mnie jakas 80 na Orawskiej rowniez we flagach polski:) sami patrioci
insane_Infinity Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 hheeh ok jutro ostatni dzien u was...będe z Wielgowa na Kapitanską jechał wiec jak coś to od 11:00 tam będę
Fr0styyy. Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Kurde ja tyle tych A4 mijam a żadna nie ma ramek klubowych
bediks Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Tylko trzeźwy jedz bo teraz wiem w razie co gdzie sie ustawić z alkomatem%-) ---------- Post dopisany at 02:46 ---------- Poprzedni post napisany at 02:44 ---------- Frosty to przyjedź do Choszczna to zobaczysz chociaż jedna :-D
marianek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Srebrna B5 z klubową ramką widziana na placu Grunwaldzkim jakoś po 16, ale taki młyn był że nie zdążyłem się nawet dokładnie przyjrzeć.
SotoM Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 w piątek czyje to granatowe B7 avant z czarnymi szybami odwiedziło M-B Mojsiuk...??
insane_Infinity Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Moje miałem awarie szyby pasażera ( linki podnoszenia kaput ) a że Mojsiukowie to przyjaciele to podjechałem , zresztą w szczecinie 4 dni byłem i po mieście śmigałem ,aż dziw że dopiero u Mojsiuka mnie zobaczyliście haha
SotoM Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 zobaczyłem bo tam pracuje...a wiem co poszło bo koleś do mnie przylazł i się pytał co trzeba odkręcić aby nie zj***ć tapicery... w uliczce sie mijaliśmy -sprinterem na próbę jechałem....
insane_Infinity Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ale kolega twój podniósł szybę , a ja dziś 3h wojowałem aby linki wymienić , ramki klubowe mam to mnie rozpoznają hehe a ty masz taką srebrną B5?? jak tak to kiedyś też widziałem u Mojsiuka , teraz to do firmy macie przejebany dojazd ... pozdrawiam .
SotoM Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 u nas nikt nie ma srebrnej b5... jesli chodzi o B5 to sa 2szt granatowe -sedany(chyba), 1 szary avant i mój -jasny niebieski avant(nie posiada barw 4um).
insane_Infinity Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 kurde to ja ślepy jestem , nie mniej jednak pozdrawiam i do nastepnego może następnym razem kolega wyjdzie jak widzi klubowe ramki ...ja nie gryzę
SotoM Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 teraz to wiem ze to auto którym jeździ forumowicz... już się kiedyś naciąłem na klubowe barwy innego 4um podbiłem do gość- siema tu tego...a on się na mnie spojrzał jak na debila- o co mi chodzi...?? a chłopina poprostu kupił auto od forumowicza...a tu podjeżdża Chojny na gadulca... lipa jak ch...
CORNEK Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 pare dni temu galec i spidy na błoniach
bediks Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kolega z b6 DKL na kaszubskiej dziś o 7.15 wyjeżdżał z limanowskiego , widzę mały crash face był? Ja akurat z komendy z roboty wychodziłem.
Rekomendowane odpowiedzi