miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron tylko tym razem wez łopate.A nie tak jak w tamtym roku biedny nosiles snieg w rekach co zajeło ci 3 godziny ważne, ze efekt był osiągnięty Ps. Gdzie znajdziesz łopate większą od mojej ręki
Tukan Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron tylko tym razem wez łopate.A nie tak jak w tamtym roku biedny nosiles snieg w rekach co zajeło ci 3 godziny ważne, ze efekt był osiągnięty Ps. Gdzie znajdziesz łopate większą od mojej ręki No tak,tylko ze łopata ma dłuzszy sztyl :gwizdanie: i nie trzeba sie schylać
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ..............nie chciej widzieć mojego sztyla..................... :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ..............nie chciej widzieć mojego sztyla..................... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ..............nie chciej widzieć mojego sztyla..................... :gwizdanie:
Kowal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ok widzę, że na podjeździe nawet łańcuchy nie pomogą więc nie ma co sobie głowy zawracać lepsza będzie wyciągarka
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ok widzę, że na podjeździe nawet łańcuchy nie pomogą więc nie ma co sobie głowy zawracać lepsza będzie wyciągarka rakiety do tenisa założysz na opony i da rade wjechać
Kowal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a jak nie to zostawię auto na dole. przynajmniej będzie bezpieczne przez noc
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ok widzę, że na podjeździe nawet łańcuchy nie pomogą więc nie ma co sobie głowy zawracać lepsza będzie wyciągarka na łańcuchy szkoda kasy - przeznacz tą kase na podziękowania za przywitanie Cię na zlocie ( przez moją osobe ) a jak będzie trzeba to i wyciągarkę Ci w cenie załatwię ( troche różowych będzie )
jarko Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 ok widzę, że na podjeździe nawet łańcuchy nie pomogą więc nie ma co sobie głowy zawracać lepsza będzie wyciągarka przeznacz tą kase na podziękowania za przywitanie Organizatorzy lubią miłych gości
Tukan Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ok widzę, że na podjeździe nawet łańcuchy nie pomogą więc nie ma co sobie głowy zawracać lepsza będzie wyciągarka na łańcuchy szkoda kasy - przeznacz tą kase na podziękowania za przywitanie Cię na zlocie ( przez moją osobe ) a jak będzie trzeba to i wyciągarkę Ci w cenie załatwię ( troche różowych będzie ) VIP-Vezmie i podciagnie
jarko Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Poprawiłem listę - jest niezwykle aktualna * Sugerując się Waszymi sugestiami/prośbami wprowadziłem również zmiany w pokojach - KAŻDY MA GDZIE SPAĆ ( możliwe jeszcze drobne, ale to drobne zmiany ). Niestety nie wszystkie Wasze prośby/sugestie były możliwe do zrealizowania. Mam nadzieję że mimo wszystko każdy będzie zadowolony. BTW odnośnie aktualnej pogody w BT polecam wątek informacyjny i linki do kamer :gwizdanie: http://www.zol.pl/webcam4/ * Nie dotyczy opłat za zlot
david_n Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ok widzę, że na podjeździe nawet łańcuchy nie pomogą więc nie ma co sobie głowy zawracać lepsza będzie wyciągarka na łańcuchy szkoda kasy - przeznacz tą kase na podziękowania za przywitanie Cię na zlocie ( przez moją osobe ) a jak będzie trzeba to i wyciągarkę Ci w cenie załatwię ( troche różowych będzie ) VIP-Vezmie i pociagnie dobry VIP, dobry!
moskal Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 mam jedno miejsce do oddania na zlot , jest ktoś chętny ????
soolek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Czy na korytarzach lub w innej sali jest jakiś TV z Polsatem? Tak, wiem, w pokojach są TV, ale ... oglądanie Kubicy w sobotę o 7 rano mogłoby się dla mnie dobrze nie skończyć...
grippen Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Komputery z netem są na pewno w pokojach czy na korytarzu
Rekomendowane odpowiedzi