Patrikos28 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 fajerwerki były , i były za***iste jak cały zlot :gwizdanie:
GM Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tego do teraz nie moge zakumać Przecież stałes koło mnie i patrzyłeś w gore :polew: Michał w tym czasie robił swoje minki
slaweq Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tego do teraz nie moge zakumać Przecież stałes koło mnie i patrzyłeś w gore A ty w ogóle byłeś w piątek na imprezie ?? :kox: No tak... nie pamietasz bo o 22 juz spałes :kox: slaweq juz w domku? Tak Już chwile temu przyjechalismy
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki wszystkim za zlota było mega Wielki szacun dla organizatorów :notworthy:
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 No dobra. Było za***iście. Podziękowaliście sobie nawzajem, to teraz powklejajcie jakieś kompromitujące foty
keżor Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Zlot bardzo Udany i wielki szacun dla organizatorów, ale mały szczegół na przyszłość , plakietki powinny być czytelne :gwizdanie: szkoda też że tak mało auto pojechalo pod skocznie i szkoda , że nie przyjechałem swoim autem , ale niestety sobie wymyśliło , żeby sie zdupcyć przed samym zlotem
ykk Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Zlot bardzo Udany i wielki szacun dla organizatorów, ale mały szczegół na przyszłość , plakietki powinny być czytelne :gwizdanie: szkoda też że tak mało auto pojechalo pod skocznie i szkoda , że nie przyjechałem swoim autem , ale niestety sobie wymyśliło , żeby sie zdupcyć przed samym zlotem Fakt Cuber, TrueOgre, ThemOn, jarko jestescie wielcy
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Miło że jesteście zadowoleni, to motywacja żeby za rok było jeszcze lepiej
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ja jak zawsze po jakies trasie cos urwalem :doh1: kawalek nadkola i wyleciala przetwornica xenon od przeciwmgielnych mam nadzieje ze GM zrobil jakas fotke drogi Nowosadeckie to jedna wielka koleina Zlocik spoko i ta ....... cytrynowka
poziek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Zlocik spoko i ta ....... cytrynowka :naughty: :naughty:
david_n Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Zlocik spoko i ta ....... cytrynowka Nie wiem czy bys ja pil jakbys zobaczyl co Poziek z nia robil :gwizdanie: i nie wiem czemu, ale ja tez ja pilem :kox:
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Zlocik spoko i ta ....... cytrynowka Nie wiem czy bys ja pil jakbys zobaczyl co Poziek z nia robil :gwizdanie: i nie wiem czemu, ale ja tez ja pilem :kox: dodatek od pozia to ważny składnik przepisu, także wszystko pod kontrolą :polew:
lukaszr Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 to teraz powklejajcie jakieś kompromitujące foty Powiem tylko tyle: :naughty: :naughty:
czester Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za zlot, było za***iście Moskal, chyba nie masz żadnej śliwy pod okiem ? :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 to teraz powklejajcie jakieś kompromitujące foty Powiem tylko tyle: :naughty: :naughty: No cóż. Nie będę ukrywał, że się spodziewałem takiej reakcji ;( ;(
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Moskal, chyba nie masz żadnej śliwy pod okiem ? :gwizdanie: ja ??? któż by sie odważył ??? :naughty: :naughty: :naughty:
Wihajster Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Moskal jakim cudem sie zalogowałes łazjo
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Moskal, chyba nie masz żadnej śliwy pod okiem ? :gwizdanie: ja ??? któż by sie odważył ??? :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi