krolu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za super imprezkę ogranizacja super, cytrynówka też, nawet dealer cytrynówki był OK ten brzydal???
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za super imprezkę ogranizacja super, cytrynówka też, nawet dealer cytrynówki był OK ten pierwszy dealer bo ten drugi już był do bani
czester Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Gregor miał niezłą odcinkę jak wyleciał z drzwiami z łazienki
stanley Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Gregor miał niezłą odcinkę jak wyleciał z drzwiami z łazienki dobrze, że to były drzwi wejściowo- wyjściowe
krolu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Gregor miał niezłą odcinkę jak wyleciał z drzwiami z łazienki dobrze, że to były drzwi wejściowo- wyjściowe dobrze ze mu sie nic nie stało... gregory to swój chłop
jarko Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 ale mały szczegół na przyszłość , plakietki powinny być czytelne :gwizdanie: A widziałeś te co były rok temu Tym razem chcieliśmy je zrobić zupełnie inaczej, miały być lepsze od poprzednich pod każdym względem. Niestety firma, której zleciliśmy prace wystawiła Nas podwójnie i wyszło jak wyszło... Dodatkowy problem to fakt iż taki gadżet zamawia się w ostatniej chwili - niestety niektórzy do dnia wyjazdu nie mogli się zdecydować czy przyjechać - nie było już możliwości na poprawki... W poprzednim roku kapela dała ciała... W tym roku plakietki... Oczywiście przepraszamy za błęda i obiecujemy poprawę szkoda też że tak mało auto pojechalo pod skocznie Oj szkoda... Rok temu było mniej ludzi, a znaczniej więcej aut... Rozumiem że ktoś ma daleko i musi rano wyjechać, ale nie Wszyscy tak mieli a pojechali... Przejazd to również element zlotu :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Nie mam siły pisać - po prostu kox i tyle.
Maxito Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 byłem pierwszy raz na czymś takim i jestem pełen podziwu dla organizatorów mega szacun panowie :notworthy: :notworthy: tyle w skrócie
Pucek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Jarko, a największe wrażenie zrobił na mnie szalik... :oklaski: po prostu ogień z d*py!!!
Italiano Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki wszystkim :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Maxito Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Jarko, a największe wrażenie zrobił na mnie szalik... :oklaski: po prostu ogień z d*py!!! niektórym na krupówkach też sie podobały
filip1001 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wielkie dzięki dla organizatorów- to mój pierwszy ogólnopolski zlot ale na pewno nie ostatni. PS. Następnym razem proponowałbym te pamiątkowe zdjęcie robić albo w czasie zlotu albo jak już ostatniego dnia to wcześniej niż w południe. Spora część zrezygnowała z tego z powodu odległości jaką mieli jeszcze później do pokonania. Np. tak jak ja- prawie 800km. A w nocy zbytnie nie lubię jeździć po naszych extra drogach. Dlatego urwałem się wcześniej Ogólnie zlot oceniam na 10/10. :good:
chudineze Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Niedawno dojechałem, a już nawaliliście tyle spamu, że trudno się przebić Dzięki Wszystkim za zlot, a szczególnie organizatorom. Tylko zastanawiam się co to była ta "woda" z cytryną, bo jakoś po niej Poziek do mnie oczka puszczał
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tylko zastanawiam się co to była ta "woda" z cytryną, bo jakoś po niej Poziek do mnie oczka puszczał W takim razie Poziek Cię zdradził, bo widziałem, że do innych też te oczka puszczał.
chudineze Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tylko zastanawiam się co to była ta "woda" z cytryną, bo jakoś po niej Poziek do mnie oczka puszczał W takim razie Poziek Cię zdradził, bo widziałem, że do innych też te oczka puszczał. On skokietował cały zlot co poniektórzy to się mało nie bili o jego udziały
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 On skokietował cały zlot co poniektórzy to się mało nie bili o jego udziały No trzeba przyznać - medialny to on jest.
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 On skokietował cały zlot co poniektórzy to się mało nie bili o jego udziały No trzeba przyznać - medialny to on jest. ale w piątek medialny był krótko
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ale w piątek medialny był krótko Taka jego polityka - więcej się o nim mówi jak go nie ma.
musti Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za spota było mega grubo ale urwoł :polew:
Rekomendowane odpowiedzi