czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Poziek ja wiem czemu nie pamiętasz fajerwerków robiłeś sobie z każdym zdjęcia zamiast patrzeć w niebo Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Poziek ja wiem czemu nie pamiętasz fajerwerków robiłeś sobie z każdym zdjęcia zamiast patrzeć w niebo Ta tylko czemu do tych zdjęć każdy go musiał trzymać
moskal Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Suli Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dzięki wszystkim za super zabawę :notworthy: Fajnie było zobaczyć znowu Wasze facjaty :kox:
Kolkov Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Fajnie było zobaczyć znowu Wasze facjaty :kox: Blejk jak żyjesz :?: :polew:
chudineze Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Specjalnie dla FAJERWERKI TEAM z innego ujęcia
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: nom nieskromnie powiem że to moje dzieło
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: nom nieskromnie powiem że to moje dzieło a masz na myśli ten pierwszy tatuaż, czy ten drugi ? :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: nom nieskromnie powiem że to moje dzieło a masz na myśli ten pierwszy tatuaż, czy ten drugi ? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
poziek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: nom nieskromnie powiem że to moje dzieło a masz na myśli ten pierwszy tatuaż, czy ten drugi ? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: powiedzcie, że chodzi o jakąś malinkę
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 powiedzcie, że chodzi o jakąś malinkę niemożemy mówić wprost bo Czester by się obraził gdyby poznał prawdę :polew:
poziek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 powiedzcie, że chodzi o jakąś malinkę niemożemy mówić wprost wszystko jasne :kox: :kox:
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 powiedzcie, że chodzi o jakąś malinkę niemożemy mówić wprost wszystko jasne :kox: :kox: ale miejsce na dziarę Ola sama sobie wybrała
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale miejsce na dziarę Ola sama sobie wybrała nom pomysłowa dziewczyna :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale miejsce na dziarę Ola sama sobie wybrała nom pomysłowa dziewczyna :gwizdanie: zaskoczyła mnie, nie znałem ją od tej strony
jarko Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Przypominam że na zdjęcia i filmiki ze zlotów mamy odpowiedni wątek
hornet Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jest jakiś dowód na zrobienie "dziary" ? Co tam się działo a raczej czyje działo stałłłłłłłłłłłłłooooooooooo
czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ok wiem, że nie pamiętasz :gwizdanie: Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: nom nieskromnie powiem że to moje dzieło Nie broń moskala Kędzior czy tatuaż Oli to też twoja zasługa czy może moskala ? :gwizdanie: nom nieskromnie powiem że to moje dzieło a masz na myśli ten pierwszy tatuaż, czy ten drugi ? :gwizdanie: :gwizdanie: To ja o czymś nie wiem ?
Rekomendowane odpowiedzi