Trezor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Wiosna już się zaczyna, nowe "kapcie" założone, więc szybka sesyjka w trasie. Trochę brudny, ale trudno. Więcej na pierwszej stronie.
mystic.pl Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Trezor, to ile ty masz tam teraz tych kucy pod maską, bo nic się nie chwaliłeś jak to wygląda po wgraniu wirusa, jakiś wykres możesz zapodać ? PS. Felunek sam mam zgryza czy jednak nie wybrać tej felgi, wybieram między 3-ma wzorami i się zdecydować nie mogę, które brać
Trezor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Trezor, to ile ty masz tam teraz tych kucy pod maską, bo nic się nie chwaliłeś jak to wygląda po wgraniu wirusa, jakiś wykres możesz zapodać ? Jak już napisałem w innym wątku, w moim przypadku trudno o obiektywne wykresy, itp. Mam tipa, więc hamowania brak. Ale subiektywne wrażenia z jazdy są zaje... Ewidentnie czuć wypłaszczenie i wydłużenie momentu. Teraz samochód przestaje jechać dopiero w okolicach 4400 obr/min. A nie jak wcześniej 4100. No i od zera zaczyna zwijać asfalt. Sprawność silnika została wyraźnie poprawiona, ale na pewno nie jest to program agresywny. Jakieś 265-270KM i 480Nm. Delikates wpływający na przyjemność z jazdy. Do Patroxa mu daleko, ale i ja jestem zadowolony. Wrażenia z jazdy są super. Najważniejsze, że nie zdycha już dochodząc do czerwonego pola. No i okazało (co mnie bardzo cieszy), że stan wtrysków jest bez najmniejszych zastrzeżeń. PS. Felunek sam mam zgryza czy jednak nie wybrać tej felgi, wybieram między 3-ma wzorami i się zdecydować nie mogę, które brać Co do felg, to mimo, że to dość popularna felga, to i tak bardzo mi się podoba i nie miałem wątpliwości, że ją chcę.
miron78 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 470KM ..................wiem, wiem - chodziło o 270
Trezor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 470KM ..................wiem, wiem - chodziło o 270 Nieeee... chodziło o 470
mystic.pl Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 To tipa nie można hamować nawet nie wiedziałem.
Trezor Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 To tipa nie można hamować nawet nie wiedziałem. Zakazów nie ma. Ale podobno to ryzykowne dla skrzyni.
KENOiX Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 wzór RS4 na forum oklepany, ale co z tego skoro najładniejsza felga do audi sam takie zakupiłem w 19" czekam aż przyjadą furka wygląda ps. u mnie Witek hamował Tipa...
mystic.pl Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Tym bardziej, że do S4 B7 tez wkładali tiptronika, z tym że domyślam się, że w S4 może być wsadzony 6HP26A, chociaż kto wie, może jest taki jak nasz bo przy 344PS ma tylko 410Nm.
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kurcze jechalem dzisiaj za ta maszyna ach te tylne swiatla... :good:kolor i cala reszte
Trezor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kurcze jechalem dzisiaj za ta maszyna ach te tylne swiatla... :good:kolor i cala reszte Ale masz oko. Rzeczywiście byłem wczoraj u brata, niewiele kilometrów od Lublińca, w Zawadzkiem.
Grisza79 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To tipa nie można hamować nawet nie wiedziałem. Ja dziś byłem na hamowni w gliwicach i "hamowałem" moje cacko w tipie.... żadnych problemów. Wszystko Ale tak jak napisał w innym wątku KENOiX "więc nie ma się co obawiać, jeśli robi to ktoś z głową."
Trezor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 To tipa nie można hamować nawet nie wiedziałem. Ja dziś byłem na hamowni w gliwicach i "hamowałem" moje cacko w tipie.... żadnych problemów. Wszystko Ale tak jak napisał w innym wątku KENOiX "więc nie ma się co obawiać, jeśli robi to ktoś z głową." Dobrze wiedzieć. To, że tipa raczej się nie hamuje, powtórzyłem, za chłopakami z wrocławskiego DynoSoftu. Piekne te LEDy. Kola Dzięki. Też mi się podobają.
Grisza79 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Co do lamp tylnych.... też mi się takie marzą ;(
Trezor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Wiosna w Kotlinie Kłodzkiej. [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 23:26_________________________________________________Czy jest możliwe żeby fabrycznie w moim samochodzie były inne tarcze niż 312mm? Właśnie kupuję klocki hamulcowe i sprzedawca poddał pod wątpliwość, czy aby nie są 320mm.
Trezor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Przeciez kazde 3.0TDI ma 320mm No to ładnie bym kupił. 320mm bez wątpienia?
Rekomendowane odpowiedzi