Michał Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS ulep to i tak będzie joke tylny zderzak eS poliftowy to najlepszy zderzak do b5 (nie wliczając dobrze wyrezanych z wydechami na dwie strony), takie moje skromne zdanie
junior_tdi Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS ulep to i tak będzie joke tylny zderzak eS poliftowy to najlepszy zderzak do b5 (nie wliczając dobrze wyrezanych z wydechami na dwie strony), takie moje skromne zdanie popieram Michała
RafuZG Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? |esa super wygląda, ale rs również niczego sobie. Podoba mi się bardziej esy ale za dużo tego jest, rezaj z rs-a
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS Znalazlem Magika ktory sie podejmie rezania zderzaka RS do sedana dzieki A-rek
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS Znalazlem Magika ktory sie podejmie rezania zderzaka RS do sedana dzieki A-rek nie ma za co, mam nadzieję że będziesz zadowolony i nie będzie problemów jeśli coś nie wyjdzie
Brzezmin Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś jakby tak wypolerować rant, obniżyć tył, wywalić chromy i zmienić grill to nawet by to jako wyglądało :gwizdanie: amen Koło miazga ale rant na wiosnę poleruj :gwizdanie: Fura
slepy Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Egon ten lip na klapie to masz ten z allegro z ABSu za 130zł?
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Slepy ja kupilem ten najtanszy z Gumy za 90zl
slepy Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Slepy ja kupilem ten najtanszy z Gumy za 90zl ciekawe jak sie bedzie spisywał, i czy lakier nie spęka:mysli:
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Slepy ja kupilem ten najtanszy z Gumy za 90zl ciekawe jak sie bedzie spisywał, i czy lakier nie spęka:mysli: No zobaczymy ja myslalem ze wszystkie sa takie same a pozniej doczytalem ze jedne sa z ABSu a inne z gumy ale juz swoj mialem w domu
A-rek Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 słyszałem że był z tym problem, szkoda że tak to wyszło:kwasny:
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 słyszałem że był z tym problem, szkoda że tak to wyszło:kwasny:http://images43.fotosik.pl/1431/027d8e082369f54cm.jpg No niestety A-rek byl problem ale i tak jestem pelen podziwu jak wyszlo z tylny zderzakiem a rzeźby jest bardzo duzo i dalej cos nie tak jest z tylnim tłumikiem
egon47 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Na szybko dwie fotki szczelone kalkulatorem zdjecia robione na szybko z prawej strony jeszcze zimowki i koza wiec auto moze nie rowno stac musze zobaczyc na asfalcie czy auto rowno stoi i dalej sie bawic dzis juz mi sie niechcialo jeszcze do wlozenia kratki w zderzak i sciagniecie czesciowo chromow ---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:34 ---------- i oponki kupilem na przod DUNLOP uzywki w bardzo dobrym stanie 225/35 a na Tył nowe Cleary 215
slepy Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 no zapowiada sie nieźle tylko ogarnij lepsze foty:wink:, te kółka tak bidnie coś teraz wyglądają sprzydałby sie im jakiś kolor:naughty: ---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:39 ---------- na przód bedziesz dawał szersze opony niz na tył
egon47 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Na tyl dalem wezsza bo 215 niechaczy o natkole a ze jest duzy naciag wydaje sie szersza
slepy Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Egon a kiedy bierzesz się za wnętrze? spokojnie spokojnie niech z zewnątrz skończy jeszcze te chromowane listewki w pezdu niech idą i bedzie git:grin:
Rekomendowane odpowiedzi