Michał Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS ulep to i tak będzie joke tylny zderzak eS poliftowy to najlepszy zderzak do b5 (nie wliczając dobrze wyrezanych z wydechami na dwie strony), takie moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS ulep to i tak będzie joke tylny zderzak eS poliftowy to najlepszy zderzak do b5 (nie wliczając dobrze wyrezanych z wydechami na dwie strony), takie moje skromne zdanie popieram Michała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? |esa super wygląda, ale rs również niczego sobie. Podoba mi się bardziej esy ale za dużo tego jest, rezaj z rs-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS Znalazlem Magika ktory sie podejmie rezania zderzaka RS do sedana dzieki A-rek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS Znalazlem Magika ktory sie podejmie rezania zderzaka RS do sedana dzieki A-rek nie ma za co, mam nadzieję że będziesz zadowolony i nie będzie problemów jeśli coś nie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzezmin Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś jakby tak wypolerować rant, obniżyć tył, wywalić chromy i zmienić grill to nawet by to jako wyglądało :gwizdanie: amen Koło miazga ale rant na wiosnę poleruj :gwizdanie: Fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Cos sie tam dzieje z Autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Egon ten lip na klapie to masz ten z allegro z ABSu za 130zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Slepy ja kupilem ten najtanszy z Gumy za 90zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Slepy ja kupilem ten najtanszy z Gumy za 90zl ciekawe jak sie bedzie spisywał, i czy lakier nie spęka:mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Slepy ja kupilem ten najtanszy z Gumy za 90zl ciekawe jak sie bedzie spisywał, i czy lakier nie spęka:mysli: No zobaczymy ja myslalem ze wszystkie sa takie same a pozniej doczytalem ze jedne sa z ABSu a inne z gumy ale juz swoj mialem w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 słyszałem że był z tym problem, szkoda że tak to wyszło:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 słyszałem że był z tym problem, szkoda że tak to wyszło:kwasny:http://images43.fotosik.pl/1431/027d8e082369f54cm.jpg No niestety A-rek byl problem ale i tak jestem pelen podziwu jak wyszlo z tylny zderzakiem a rzeźby jest bardzo duzo i dalej cos nie tak jest z tylnim tłumikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordii Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 <wow> Ładnie idziesz z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na szybko dwie fotki szczelone kalkulatorem zdjecia robione na szybko z prawej strony jeszcze zimowki i koza wiec auto moze nie rowno stac musze zobaczyc na asfalcie czy auto rowno stoi i dalej sie bawic dzis juz mi sie niechcialo jeszcze do wlozenia kratki w zderzak i sciagniecie czesciowo chromow ---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:34 ---------- i oponki kupilem na przod DUNLOP uzywki w bardzo dobrym stanie 225/35 a na Tył nowe Cleary 215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 no zapowiada sie nieźle tylko ogarnij lepsze foty:wink:, te kółka tak bidnie coś teraz wyglądają sprzydałby sie im jakiś kolor:naughty: ---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:39 ---------- na przód bedziesz dawał szersze opony niz na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na tyl dalem wezsza bo 215 niechaczy o natkole a ze jest duzy naciag wydaje sie szersza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Egon a kiedy bierzesz się za wnętrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Egon a kiedy bierzesz się za wnętrze? spokojnie spokojnie niech z zewnątrz skończy jeszcze te chromowane listewki w pezdu niech idą i bedzie git:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi