red80 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przedstawię wam moją niunie chciałbym poznać opinie A4 1998r 1,9tdi 110KM Seryjnie to by było tak: climatronik 2 razy podłokietnik tempomat podgrzewane sportowe siedzenia pełny komputer 4 poduchy kierownica i lewarek skóra ringi na zegarach wskaźnik naład. aku plus temp. oleju system bose relingi i oczywiście komfort jazdy gratis Teraz to co nie seryjne: DLA OKA na początek gleba potem trochę do góry bo niestety drogowcy za mną nie nadążyli komplet ospojlerowania jak widać na fotkach felgi 17" częściowo przyciemnione lampy tył szyby tył na lustro w odcieniu zieleni szyby przód 70% w odcieniu zieleni trochę przerobiona maska plus gril bez znaczka boczne listwy w kolor auta DLA DUSZY na początek chip na 140KM jak już był zderzak z przodu można było wsadzić do niego ogromny intercooler made in IVECO potem sportowy filtr powietrza K&N na deser turbinka z 130 konnego i wszystko zakończone dwoma wydechami końcówki ULTERA ciche i ładne Po tym wszystkim został pomiar na hamowni i....... dzięk bogu cos to dało Moc 139KM i 99KM bezpośrednio na kolach moc max przy 4385obr/min maksymalny moment obrotowy przy 2785 obr/min 265,6Nm I to by było na tyle plany: ?? napewno podświetlenie środka na czerwono wymiana ramek na klubowe założenie dodatkowych świateł przód do dziennej i tył do cofania bo kiedyś kogoś rozjadę przez te szyby i lampy ps: fotki na zimówkach wiosną dam nowe
PiterA4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wszystko by bolo fajnie ale na jakich fotkach???????????????????????????????????????? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 18:36_________________________________________________ Wszystko by bolo fajnie ale na jakich fotkach???????????????????????????????????????? aaaaa teraz widze fotki
red80 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 juz są sam sie zdziwiłem że nie ma
endriuu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przemaluj, zdejmij plastiki i bedzie
mrogal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przedstawię wam moją niunie chciałbym poznać opinie niektore mody i wypas na plus ale za body Cie zjedza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Frimuś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ŁooooooooooooooooooŁ !!! Nic zlego nie powiem ,ale chcialbym twojego audika zobaczyc na min.17 felach i kto wie Jak tobie taki body-kit sie podobo to spox. Ogolnie gratuluje audicy ,,,,
Armi Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 bad look Wstyd do takiego wsiąść a co dopiero jeździć. Chyba, że masz coś takiego jak jedziesz .
Frimuś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Za ostro za ostro! O gustach sie nie rozmawia.
1991Kamil Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Bez alufelg nieciekawie wygląda. Zrób zdjęcie na alu to zobaczymy. Przedni zderzak od RS4?
endriuu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Za ostro za ostro! O gustach sie nie rozmawia. auto poddane opinii. komus sie podoba, komus wcale. mi sie nie podoba.
Frimuś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Tak zgadza sie ale zawsze mozna delikatnie ;(, tak z drogiej strony to jest jeszcze nic niejest najgorzej,pewnei ogladal niejeden operacje tunning
wojciu0308 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 kolor fajny bo rzadko spotykany ale co do body kit to... KIT
Hawaj Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 bady luk spoko wyglada,kit bez tych bocznych "hrap" byl by ok, oprocz progów,psuja linje auta,sa napewno na 1 ogien do wymiany,reszta ok,jeszcze bym pomyslal o grilu or RS4,a w przedni zderzak wpasował "plasty miodu " zamiast tego siatexu,
red80 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 nic nie poradzę na gust niektórych, mnie się podoba i fajnie jeździ. Wszystko co było zrobione przy autku miało na celu: RAZ: poprawić dynamikę autka DWA: wyróżnić rodzinne kombi od szarości audi z alu listwami z allegro szpanerskimi niepraktycznymi na polskich drogach alumami 18" i próby robienia z rocznika 98 nowej a4 poprzez wymianę kierownicy, liczników itp. Przy okazji życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku udanego sylwestra i owocnej pracy przy swoich autkach oby wam sie podobały tak jak mnie moje.
crxmen Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 wiem ze o gustach sie nie rozmawia ,ale czasami trzeba dorosnac do tuningu auta a to wyglada dokladnie na allegro tuning szczesliwego nowego
wojciu0308 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 mnie chlopaki nawrocili z wt:) (i dzieki wam za to)ale oczywiscie jezeli Tobie autko sie podoba i dobrze Ci sie jezdzi to ok. Twoje autko nie nasze... Szczesliwego nowego roku!!
Hawaj Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wszystko co było zrobione przy autku miało na celu: RAZ: poprawić dynamikę autka DWA: wyróżnić rodzinne kombi od szarości audi z alu listwami z allegro szpanerskimi niepraktycznymi na polskich drogach alumami 18" i próby robienia z rocznika 98 nowej a4 poprzez wymianę kierownicy, liczników itp. eeee WTF ???
Demo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dla mnie głęboka wieś. No ale... jak to mówią wolna wola.
red80 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 jest nowy rok mam wlane w du.....pie dlatego powstrzymam się od komentarza ps: poza jednym mieszkając w dużym mieście mówiąc o wsi na pewno marzysz żeby tam się znaleźć a co do auta to fajnie byś się czół mając taką niunie w garażu. mówią że samochód pokazuje twarz właściciela mój..... pokazuje weś a twój..... :polew:nic jesteś nijaki szary zwykły tylko ślinka ci cieknie WITAM W NOWYM ROKU POZDRO DLA WSZYSTKICH WŁAŚCICIELI A4
Rekomendowane odpowiedzi