maxim Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy do reflektorów zespolonych marki TYC można zamontować hid-y?
aju Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 do wszystkich reflektorów można, możesz sobie nawet zamontować HID w lampkę w domu czy halogen
maxim Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Tak ale chodzi mi o to czy są do tego przystosowane jak DEPO, które mają oznaczenie d2s?
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wiem że Depo mają na pewno oznaczenie na kloszu D2S. Ale do Tyca też bezproblemu zamontujesz hidy
maxim Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dzięki kolego. Zastanawiam się tylko czy będzie to dobrze świeciło bo słyszałem że lampy z oznaczeniem d2s mają inne soczewki niż te bez tego symbolu.
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Większość osób kupuje Depo. Ceny są chyba podobne więc kup Depo i będziesz zadowolony
aju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 mają inne soczewki niż te bez tego symbolu. różnie mówią, osobiście rozkładałem lampy z a4 po xenonie i jedną na zwyklą żarówkę i różniły się tylko przetwornica na dole ale na pewno nie soczewką
seba1-2 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 oznaczenie depo d2s to tylko soczewka przystosowana pod taki żarnik, depo mają najzwyklejszą soczewkę, prawdziwa soczewka xenonu ma pręgi, jeśli się odpowiedni w nią spojrzy
aju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 prawdziwa soczewka xenonu ma pręgi, jeśli się odpowiedni w nią spojrzy ale nie każda, obadane na przykładach, już kiedyś tez o tymc zytałem gdzieś dyskusje, że ma takie okręgi czy jak to nazwałeś pręgi
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 TYCe chyba nie maja wybitej homologacji na szkle reflektora..
kleeju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mam TYC soczewki mialem zamontowane ksenony bardzo fajnie swiecily tylko zdemontowalem je ze wzgledu na niebieskich a jesli chodzi o homologacje to zerkne:)
maxim Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 A możesz kolego powiedzieć jakiej jakości są TYC-e? Mój koleś który ma sklep motoryzacyjny mówił że Depo są ładnie wykonane ale miał na nie wiele reklamacji bo podobno szkło zaparowuje.
Armi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Depo parują? Pierwsze słyszę :gwizdanie:
maxim Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak mówił że rok temu zciągał dla klijenta trzy komplety do omegi i dwie lampki zaparowały.
aju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 niestety DEPO też parują mojemu koledze już je reklamował, zobaczymy co dalej ... jak nic to będziemy sami uszczelniać
darekaudi4 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Niestety DEPO paruja jak pisal kolega ja kupilem i jedna parowala a przyczyna jest rozklejenie sie lampy na laczeniu klosza i tylu lampy po sklejeniu klejem do szyb jest ok
chonabibe Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 z mojego doświadczenia - xenon dobrze świeci na każdej soczewce. u siebie mam angel eyes made in jakiś tajwan, wmontowałem palnik zamiast h1 i gra i buczy.
oktawiusz5 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 z mojego doświadczenia - xenon dobrze świeci na każdej soczewce. u siebie mam angel eyes made in jakiś tajwan, wmontowałem palnik zamiast h1 i gra i buczy. kolego masz te lampki SONARY to zapodaj fotkę jak to hula
Rekomendowane odpowiedzi