Grzes_x Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam to moze teraz moja kolej pokazać Wam moją aczwórke be piuntke Zakuopiłem ja w maju 2009r. Była po lekkim dzwonie i sobie ja wyszykowałem. Jest jeszcze pare elementów do dopracowania, ale to z czasem postaram się to ogarnąc:) Jednostka napedowa jest silnik diesla (1.9 TDi) 110KM. Samochodzik jest dosć dobrze wyposażony: -ABS -ESP -Wspomaganko -10 jaśków:P -nawigacja -centralny zamek -2 szybki w pradzie -domykanie szyb z pilota -xennony -spryskiwacze reflektorów (nie dzialaja ale sa ) -Radio Symphony 2 i system nagłosnienia BOSE -Klimatronic -telefon -Ori podłokietnik -w srodku jest praktycznie wszystko po podswietlane )
Kowi87 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Popraw linki do fotek Fajna fela Jakieś plany??
_Solar_ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 czekamy na fotosy a silnik to w tym roczniku możesz już miec AVG
Kowi87 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 czekamy na fotosy a silnik to w tym roczniku możesz już miec AVG w tym roku szły na przemian fotki są tylko trzeba zacytować http://img63.imageshack.us/i/dsc00013z.jpg/ http://img80.imageshack.us/i/dsc00014rl.jpg/ http://img35.imageshack.us/i/dsc00019ct.jpg/ http://img63.imageshack.us/i/dsc00016ix.jpg/
mrogal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam łooo ladna, ladny felunek, na glebke go i bedzie miodzio auto
Grzes_x Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 powiedzcie mi dlaczego ja nie widze swojego dziela ?? tylko opis widze
mcm Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 fajna B5, felgi coś a'la Renault :gwizdanie:
1991Kamil Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ładne, kolorek, fele, dobre wyposażenie. Zapodałbyś foty z wnętrza i silnika
Grzes_x Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak bede mial aparat to porobie fotki srodka i silnika:) to zdjecie srodka robione bylo w nocy i aparatem wiec jakosc nie za ok...no i troche brudno
Michał Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 całkiem przyjemne wozidło silnik masz prawdopodobnie AVG, jak mówił Solar planujesz jakieś modyfikacje?
_Solar_ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 silnik masz prawdopodobnie AVG, jak mówił Solar najlepiej sprawdz po wlepce we wnęce na kolo zapasowe po prawej stronie kolorek ładny i do tych felg przydała by se jakaś gleba
Grzes_x Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie gleba nie potrzebna:D tak sie wydaje ze wysoko stoi bo z drugiej strony sa inne kola (15') a te sa 18' i moze dlatego takie sa szczeliny duze robilem przekladke na zimowki i pomyslalem ze zanim zdejme wszystkie koleczka to najpierw uwiecznie to na fotce w planach narazie jest lekkie przyciemnienie szybek myslalem tez o spoilerze, ale duzo ludzi odradza, bo podobno ja oszpeci :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie zakładaj spojleru... ja mam i go nie chce Autko ładne ale troche na dół jednak musi iśc, bo poprostu nieładnie wygląda jak jest duże koło i nie ma gleby. Na alu naklej znaczki audi [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 00:33_________________________________________________I zmień te ramki na rejestracje, bo te wyglądają jakby ktoś się projektował na GeyParty ta ramka do góry zamiast na dole..
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 masakra .... auto bez gleby i na feldze 18-19" wyglada jak traktor.... koniecznie ja opusc bo strasznie wysoka na seryjnym zawiasie ps. fajny wypas ... fis 6 zegarkow, radio 2din, xenon ja bym na twoim miejscu ruszyl tylko zawias i fotele zmienil na recaro lub eSowe [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 00:38_________________________________________________wiem ze w 99r byl jeszcze AFN ... a ty jestes pewien ze masz silnik AFN a nie AVG ( bo wiekszosc 99r ma juz AVG ) ?
Grzes_x Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 mowie wam ze jak byla na 4 alu to nie bylo takich dziur... co do silnika, to w ksiazce serwisowej mam naklejke ze silnik AFN tak wogole to felgi ida do zyda i planuje sobie zakupic jakies 16 :gwizdanie: na 18 nie da sie jezdzic po naszych drogach przynajmniej 2 razy w miesiacu jezdzilem na wulkanizacje prostowac je albo spawac
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 czyli, że chinole topor i nowak_zg śmiga/ł na 19" i nie spawali i nie prostowali. Chyba
Grzes_x Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie wiem czy chinole czy cos innego... dostalem je z samochodem ale teraz je poszpachlowalem, polakierowalem i sprzedaje jako prawie nowki :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 czyli, że chinole topor i nowak_zg śmiga/ł na 19" i nie spawali i nie prostowali. Chyba taa... ja mialem 2 komplety 19" i zawieche -60mm i jakos nie mialem problemow z prostowaniem felg wystarczy kupic dobre mocne oryginalne lub firmowe felgi i problem prostowania mamy praktycznie z glowy
Grzes_x Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 to może jeszcze zastanowie sie nad zakupem duzych kół... te napewno odpadaja mam ich juz dosyc jutro porobie fotki wnetrza i silnika
Rekomendowane odpowiedzi