CZERWONAniunia Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam moja dzidzia juz po operacji i czuje sie bardzo dobrze pewnie lepiej ode mnie bo ja nie moge jezdzic bo noge skrecilem nie moge sie doczekac!!! Watro bylo jechac do witka tyle kilometów a droga powrotna to juz sama przyjemnosc....Okazalo sie ze mialem dosc duzego bonusa z fabryki bo bryczka miala 150KM na starcie czyli spooko.... doszlo okolo 20KM ale roznice czuc i to bardzo ...bardzo czesto esp sie zapala:) ponizej wklejam link i miniaturke dajcie znac co sadzicie!! pozdro Wiecej fotek na stronce z moim furakiem Zapraszam do odwiedzenia ...http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wizyta_u_rogala_nowe_fotkip-t65253.0.html
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajny przebieg momentu... jak szyja?? :gwizdanie:
Krzy0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mocna seria,a po chipie to juz super musi jezdzic
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 170KM i prawie 400Nm z czystej serii?? mistrz :kox:
KENOiX Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 silniczek perełka skoro takie wartości wygenerował, pogratulować właścicielowi auta i Witkowi programu
Piotrek98igo Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 o tej porze roku to kazdy ma bonusy moment niczego sobie
Blanko Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no wlasnie jak to jest z tymi zimowymi "bonusami"? ciekawe ile by wyszlo w lato na identycznym programie
Piotrek98igo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Najlepiej by bylo zrobic takie porownanie i wrzucic na forum,ktos robil mody w zime,a pozniej w lato robi wjazd na hamownie przy ~30C.Pewnie duze znaczenie byloby czy auto ma smic czy fmic. Moze ktos sie skusi? :gwizdanie:
Jarol Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Macie gdzieś załatwić tanio hamownie na śląsku to ja pojade. Poprzednio hamowałem auto w lecie przy upale koło 30 stopni ( w hali z hamownią było ponad 40 ), a wszystko na seryjnym malym IC. Mysle ze w zime spokojnie bedzie z 10Km wiecej bo czuc ze auto dużo lepiej jeździ.
CZERWONAniunia Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 banan na buzi za kazdym razem jak wsiadam do furacza ale pomalu chce sie wiecej ....jakies propozycje zeby jeszcze troszke z tego silniczka wykrzesac???
aju Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 ....jakies propozycje zeby jeszcze troszke z tego silniczka wykrzesac??? BRD, FMIC, hybrydy PD
CZERWONAniunia Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 ....jakies propozycje zeby jeszcze troszke z tego silniczka wykrzesac??? BRD, FMIC, hybrydy PD aha czyli kopuj wklej szukaj i sie wszystkiego dowiesz :>
Tukan Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 RD, FMIC, hybrydy PD Po co hybrydy PD?? wystarcza z koncówka AL do ok 220km
aju Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 znaleźć dobre AL to trochę jak wygrać w lotka
Tukan Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 znaleźć dobre AL to trochę jak wygrać w lotka Mozna znalesc,ja kupilem cala głowice ARL z pompkami za 800zł jedna pompka była troszke słabsza ale cena byla okazyjna
CZERWONAniunia Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 po malutku kompletuje graty niedlugo napisze cos wiecej
sancho80 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 grzeb, grzeb...fajna furka, 170 konia to juz nie najgorzej sie odpycha...wstawki pompki AL, fimca i wieksza dmuchawe to zobaczysz ze twoj silnik ma jeszcze duzy zapas
Rekomendowane odpowiedzi