Gość Prometeo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tylko że niektóre wychodziły z taką kierownicą standardowo Ludzie zmieniają zwykłe kierownice na te od S-line nie ma sline w b5 :gwizdanie: S4 czy S-line co to za różnica chyba wiesz o co mi chodziło Fakt faktem 3-ramienna nie podoba mi się. A żeby być uczciwym, to ja sam na początku sceptycznie podchodziłem do niebieskiego wnętrza, ale gdy obejrzałem auto na żywo to spodobało mi się. I najważniejsze, żeby właścicielowi się podobało. Pozdrawiam
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 żeby nie moja Kobitka też jeżdziłbym w niebieskim środku :good:
I r o Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 żeby nie moja Kobitka też jeżdziłbym w niebieskim środku :good: pozostawałem w ukryciu, czekając na zawias, a Ty żeś wygrzebał tego kotleta
Armi Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 I dobrze, że wygrzebał Bardzo ładne auto, zazdroszczę ori xenonu. Jeszcze gleba i będzie
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 troche brakuje zawiasu-a masz już coś na oku??
I r o Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 póki nie znajdę konkretnego gwintu, auto będzie stać na sprężynach KW, ale póki co leżą w PL jeszcze
harley22 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Autko się super prezentuje powodzenia w dalszych planach Przy okazji pozdrowienia dla audi fana z podkarpacia :evil:
I r o Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Autko się super prezentuje powodzenia w dalszych planach Przy okazji pozdrowienia dla audi fana z podkarpacia :evil: thx wzajemnie a skoro już odgrzany to taka mała kosmetyka tylnej klapy doszła
I r o Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 jako, że dawno nic się nie działo w moim temacie to pochwalę się nowym modem, a mianowicie ori sprężyny zostały zastąpione niższymi KW szczerze to efekt nie satysfakcjonuje mnie w 100% i w poszukiwaniu jest nadal gwint a i kilka pikczersów ze słonecznej niedzieli
pitman Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 furka z zewnątrz środek nie w moim guście.tylna klapa bez oznaczeń sam się nad tym zastanawiam ale w avancie nie wygląda to tak ładnie
Michał Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 rozmiar słuszny, ale zupełnie mi nie pasuje ta felga... tył piękny
I r o Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us muszę ogarnąć teraz przód, planuje wsadzenie grila z rsa w czerni, ale póki to nie nastąpi w obecnym zostanie pomalowana ramka na czarno a jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to na wiosnę felgi zmienią kolor ps. kiedyś zobaczyłem ten tył i się zakochałem Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 21:49_________________________________________________ ale choojnia :wallbash:
I r o Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 tiaa wiem, pieprzony jodem civic cofnął, a ja skręcałem właśnie, dlatego poszło lekko po boku
Coleman Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 hmmmm kolego ile dales za aluski ?? bo sa kozackie
I r o Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 hmmmm kolego ile dales za aluski ?? bo sa kozackie http://sklep.carrera.com.pl/?p=productsMore&iProduct=54
Rekomendowane odpowiedzi