WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał
Tomasz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał no to masz się czym chwalić
P-U-M-A Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał Ty myślałeś że na serio nie dostane:facepalm::facepalm:
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał Takiego trupa masz że nawet tam nie dojechał
Gość B7rulez Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał Takiego trupa masz że nawet tam nie dojechał :polew:
OLI_B5 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Miażdzy mnie ten gościu kompletnie:polew:
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał Takiego trupa masz że nawet tam nie dojechał Dokładnie tak
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zero pytań a co do zabrania DR przez psy, przy kontroli musisz mieć komplet dokumentów, komplet tablic, dziękuje dobranoc do braku zderzaka nie ma prawa Ci się przypierdolić, nawet bez drzwi sobie możesz jechać.
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał Takiego trupa masz że nawet tam nie dojechał Dokładnie tak
WhyMe? Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 PUMA jedź na wierzbie tam każdy dostaje przegląd Ja zrobiłem przegląd a audi na placu stał Takiego trupa masz że nawet tam nie dojechał Dokładnie tak Pożartować trzeba
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zero pytań a co do zabrania DR przez psy, przy kontroli musisz mieć komplet dokumentów, komplet tablic, dziękuje dobranoc do braku zderzaka nie ma prawa Ci się przypierdolić, nawet bez drzwi sobie możesz jechać. kaju co ty piszesz, wystarczy ze oc ma dzień spóxnione to dowód zostaje w radiowozie:wink: za byle co mogą sobie go zabrać i nic nie potrzeba z tego co piszesz:wink: a bez zderzak owszem, mozna praktykowałem:decayed:
kaju Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kowi, pisząc komplet dokumentów miałem na myśli dowód (oczywiście z przeglądem) ubezpieczenie aktualne no i wiadomo PJ. Do tablicy też mi się dorypali jak miałem przednią zdjętą, jak wyciągnąłem spod fotela to już cisza była
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Noi przedniej nie pomalowąłes, mówiełem że bedzie rzucać sie w oczy:banan: teraz tył jak w mojej:kox:
jedrekx Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 maluj przednią też! tył jest petarda jak dla mnie
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie to auto prawie jak silver surfer
Rekomendowane odpowiedzi