Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARJ] Prawdopodobnie najlepiej wyposażone A4 B5 w PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest grubo :naughty:

będzie grubiej, Bose next mod :kawa:

phi:decayed: zakładaj jakieś solidne Audio a nie tam popierdółki, albo chociaż głosniki z B6 bosse:wink: tamte przynajmniej graja na poziomie

Opublikowano
  • Autor

porządne audio to kilka tysiaków, mam porównanie jak gra Bose w drugiej B5 na podwórku(bardzo duża różnica), tym bardziej że nie mam w ogóle subba w bagażniku, melomanem nie jestem:wink:

Opublikowano

Tomasz dobrze że mnie posłuchałeś bose będzie o niebo lepiej grać niż ori a za taką kasę to może 2 dobre głośniki kupisz.

Opublikowano
  • Autor
Tomasz dobrze że mnie posłuchałeś bose będzie o niebo lepiej grać niż ori a za taką kasę to może 2 dobre głośniki kupisz.

:polew::polew::polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Ty sie śmiej a z początku nie byłeś pewien:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem że miałem wahania, ale dobrze gadasz że za kasę co dostałem cały komplet Bose miałbym 2 dobre głośniki

Opublikowano
wiem wiem że miałem wahania, ale dobrze gadasz że za kasę co dostałem cały komplet Bose miałbym 2 dobre głośniki

To co się durnowato śmiejesz:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

A na przód mozesz wrzucic dwa przednie bose z B6 16cm, z pewnoscia poprawi to brzmienie:wink:

Opublikowano
  • Autor

To co się durnowato śmiejesz:decayed::decayed::decayed:

bo ja słucham tylko swojego głosu sumienia :decayed:

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

A na przód mozesz wrzucic dwa przednie bose z B6 16cm, z pewnoscia poprawi to brzmienie:wink:

to pewnie będzie stageII

wzmacniacz nie będzie miał problemów uciągnąć dwie 16stki z B6?

Opublikowano

trzeba by zobaczyć specyfikacje jednego i drugiego:naughty: bose z B5 mam gdzieś w instrukcji auta rozpisane

Opublikowano

Ekstra furka :good:a takie fotele jak masz, śnią mi się po nocach :kox::kox:

Opublikowano

a ja jestem ciekawy jak to bose bedzie gralo z twoim radiem.... bo w sumie jak zalozylem do siebie do sedana i przekodowalem radio na bose to duzej roznicy nie bylo w porownaniu do serii.... dlatego zaczalem kombinowac i dopiero jak w radiu wylaczylem bose zaczelo to fajnie grac...

Opublikowano
  • Autor
a ja jestem ciekawy jak to bose bedzie gralo z twoim radiem.... bo w sumie jak zalozylem do siebie do sedana i przekodowalem radio na bose to duzej roznicy nie bylo w porownaniu do serii.... dlatego zaczalem kombinowac i dopiero jak w radiu wylaczylem bose zaczelo to fajnie grac...

luzik:wink: wyjdzie w praniu, na pewno będę Cię atakował jak będę miał pytanie bo widziałem że też montowałeś Bose:decayed:

Opublikowano

dlatego twierdze że najlepiej dobre radio włozyć, seryjne głsniki dopiero wtedy grają, a mity typu że radio zestrojne z głśnikami jest idealnie można sobie wsadzić...

Opublikowano
dlatego twierdze że najlepiej dobre radio włozyć, seryjne głsniki dopiero wtedy grają, a mity typu że radio zestrojne z głśnikami jest idealnie można sobie wsadzić...

Dokładnie, ja po kupnie auta przez 2 tyg. miałem ori Concerta i grało lipnie, już miałem w planach zmieniać głośniki ale coś mnie podkusiło i najpierw zmieniłem radio na Alpine i różnica jest kolosalna na concercie miałem marny bas a teraz jest super i ogólnie dużo czyściej gra.Oczywiście mówie tu o zwykłych głośnikach a nie Bose :wink4:

żeby nie było OT to progi ą :kox::kox:

Opublikowano

luzik:wink: wyjdzie w praniu, na pewno będę Cię atakował jak będę miał pytanie bo widziałem że też montowałeś Bose:decayed:

ja ogolnie za duzo problemow nie mialem.... bo wszystko mialem z tego samego rocznika, takze tylko wywalilem stara wiazke zalozylem nowa, pozpinalem wszystkie wtyczki (wszystko p&p) i dzialalo, jedyny problem to przekodowanie radia, na aucie pomimo dolozenia k-busa nie chcialo sie polaczyc, ale po wyciagnieciu na stale bez problemu kabel sie laczyl z radiem...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mały update, wpadły nowe hamulce tył Ferrodo + łożyska Fag, banan jeden wymieniony bo sobie stukał, nowe przeguby lobro, kiera obszyta na nowo u Raggi:naughty:

no i wczoraj dostałem w prezencie Misia przekupnisia :decayed:

obraz363g.jpg

obraz361n.jpg

obraz364.jpg

Opublikowano
  • Autor

no i takie tam pod Galerią:polew:

galeriaky.jpg

Opublikowano

bajka:wink: