P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przyznaj się że sama się urwała od tej gleby. Kto to widział takie niskie auto. Będziesz chciał jechać do lasu na grzyby to nie wjedziesz:facepalm: Spuść z krzyża marudo Pozakładali se gwinty i teraz szpanują
Tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 no ja nie wiem kto tu szpanuje i ma foto auta w podpisie:polew:
P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie to nie moje. Jak to mi ktoś napisał na forum wczoraj to mi tatuś kupił
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie to nie moje. Jak to mi ktoś napisał na forum wczoraj to mi tatuś kupił No właśnie, bo w avatarze masz B6 na Holenderskich blachach
P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie to nie moje. Jak to mi ktoś napisał na forum wczoraj to mi tatuś kupił No właśnie, bo w avatarze masz B6 na Holenderskich blachach To B5 :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie to nie moje. Jak to mi ktoś napisał na forum wczoraj to mi tatuś kupił No właśnie, bo w avatarze masz B6 na Holenderskich blachach To B5 :polew::polew: No i tak faktycznie masz B5 a B6 w podpisie to od mamy
mrogal Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przyznaj się że sama się urwała od tej gleby. Kto to widział takie niskie auto. Będziesz chciał jechać do lasu na grzyby to nie wjedziesz:facepalm: c**jowy las!
MAGIC87 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przyznaj się że sama się urwała od tej gleby. Kto to widział takie niskie auto. Będziesz chciał jechać do lasu na grzyby to nie wjedziesz:facepalm: Spuść z krzyża marudo lazienka zakmnieta i trzyma cisnienie:decayed:
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przyznaj się że sama się urwała od tej gleby. Kto to widział takie niskie auto. Będziesz chciał jechać do lasu na grzyby to nie wjedziesz:facepalm: Spuść z krzyża marudo lazienka zakmnieta i trzyma cisnienie:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przyznaj się że sama się urwała od tej gleby. Kto to widział takie niskie auto. Będziesz chciał jechać do lasu na grzyby to nie wjedziesz:facepalm: Spuść z krzyża marudo lazienka zakmnieta i trzyma cisnienie:decayed: :polew::polew:
OLI_B5 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 cycki z avataru H4mm3R idealnie bansują pod tą nute:polew:
Tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 cycki z avataru H4mm3R idealnie bansują pod tą nute:polew:
junior_tdi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 cycki z avataru H4mm3R idealnie bansują pod tą nute:polew: buahahah bez kitu :grin:
Tomasz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jaka srebrna strzała fajne to masz dzięki ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Super to wyszło. a temu Panu już podziękujemy:acute:
Rekomendowane odpowiedzi