Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli dobrze zrozumiałem rozpiskę na górze navi, to chyba ten pin mam, tzn wydaje mi się, że wszystkie piny w komplecie są, navi z 2011r.

20140228_124825.jpg

20140228_125108.jpg

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 801,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Slabo widoczna fotka. Sorki na komorce w aplikacji byla slaba, ale w przegladarce bylo juz czytelne. No masz ten rfsl, szkoda ze zdjecie nie siega rozpiski pinow odpowiadajacych za video in.

Opublikowano

zmieniłem fotke, u mnie w komórce też większosć zdjęc z forum źle wygląda, nie wiem czemu.

20140228_124825.jpg

Opublikowano

Panowie mam małe pytanko, jak włączę światła to nawigacja przechodzi mi w tryb nocny niezależnie od godziny,jak wyłączę światła przechodzi w tryb dzienny,co to może być ? Tryb zmiany mam ustawiony na auto :kwasny:

Opublikowano
Panowie mam małe pytanko, jak włączę światła to nawigacja przechodzi mi w tryb nocny niezależnie od godziny,jak wyłączę światła przechodzi w tryb dzienny,co to może być ? Tryb zmiany mam ustawiony na auto :kwasny:
No i tak powinno być musisz w ustawieniach wyłączyć to auto:wink:
Opublikowano

ja tak mam i jest ok . W nocy nie napitala tak po gałach a w dzień też czytelnie. A jak Ty byś chciał ?

Opublikowano

no to właśnie tryb auto tzn, że zmienia automatycznie kolory jak włączysz światła ;) nie musisz ręcznie tego robić, a tam masz ustawienie auto, albo dzień albo chyba i noc, więc jak wolisz możesz ręcznie ustawić.

Opublikowano

DarkMind, uporałeś się już z tą kamerką w ledowej navi?

Opublikowano

Tak jak rozmawialismy, w czwartek się umowilem, żeby jeszcze napiecieyna rfsl sprawdzić dam znać jal wyszło

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

RNS-E witam wszystkich, autko mam już jakiś dłuższy czas i było ok. ale od dłuższego czasu mam poważny problem z radiem. Czasami załączy się i działa, ale do pewnego czasu i wszystko znika z ekranu a on zaczyna lekko migać. Czasem wyłącza się i załącza i tak kilka razy z rzędu czasami zaskoczy a czasami nie. Jak dłuższy czas miga to wyłączam go na bezpieczniku żeby nic się nie stało.

Proszę o pomoc, radę, adres fachowców którzy mieli takie radio w naprawie.

Opublikowano

Tasma ekranu kolego, na to mi to wyglada, ekran znika a muzyka dalej gra itp?

Opublikowano

Niekoniecznie jest to wina taśmy. Skoro mryga i zmienia częstotliwość to najprawdopodobniej elektronika lcd to dość częsta przypadłość starszych modeli rns-e

Opublikowano

Jesli mruga ekran, lub sie wylacza a dalej np muzyka gra to obstawialbym tasme, niech ja sobie sprawdzi

Opublikowano
:) ale jakis pomysl juz ma podsuniety, tylko brac i rozkrecac. Mialem raz tak ze wyatarczylo tasiemke tylko przyciac z 2mm i znow smigalo
Opublikowano

Co do zanikającego obrazu na wyświetlaczu albo jego calkowitym braku , nie koniecznie musi być to tasiemka. W starszych modelach RNS-E jest w elektronice wyświetlacza jedno miejsce które lubi sie przegrzewać i przez to może zanikać obraz.

Ale wystarczy to miejsce podgrzać hot gunem , żeby luty załapały i wszystko wraca do normy. :wink:

Opublikowano

witam , mam pytanie kupilem rns na ebay od dosyc pewnego typa bo mial bardzo duzo pozytywnych komentarzy i problem tkwi w tym przyslzo radio odpalilem i wszystko dziala tylko pojawilo sie okienko o podanie kodu napisalwm mu wiadomosc wczoraj zeby podal kod a odpisal mi ze jest na wakacjach teraz wraca za 7 dni ale ze to brata radio bylo i zebym mu napisal ile liczb czy tam cyfr ma ten kod i gdzie go znalesc moze to on napisze bratu zeby mi to wyslal wiec pytanei tutaj do was gdzie taki kod moze ten typ odnalesc zeby mi go wyslac ? w instrukcji czy gdzie ?

Opublikowano

Powinna byc naklejka w książce od navi. 4-ro cyfrowy kod.

Pooglądaj navi, bo może być też gdzieś naklejony na obudowie.

Opublikowano

dziekuje za szybka odpowiedz napisalem mu juz wiadomosc , teraz czekam na wiadomosc , watpie by wala krecil bo to angol i ma multum pozytywnych komentarzy , na navi nigdzie nie ma , jak mi nie poda to albo na policje trzeba bedzie podksoczyc albo pobaiwc sie w sciagniecie kodu samemu :(