Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekonwertowalem i odpalilo ufffff

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 803,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak rozpoznac jaki mam model rns-e bo chcialem dolozyc te roznosci do siebie i nie wiem jak mam to ugrysc bo chcialem pozbierac to wszystko i zamontowac za jednym razem,nie wiem jakich czesci i jakich numerow czesci mam szukac. Pomocy prosze?

Opublikowano

masz obok przycisku radio przycisk media czy cd/tv ?

Edytowane przez Tom A4

Opublikowano

masz obok przycisku radio przycisk media czy cd/tv ?

cd/tv

Opublikowano

Chłopaki pomocy. Nagrałem mapy 2014 wczesniej miałem 2008 wsadzam do rns-e i za każdym razem jak włączam navi uruchamia sie update. Cos nie tak z mapa?

Opublikowano

He, dziwne, nie spotkalem sie z czyms takim jeszcze

Opublikowano

To jak masz cd/tv to masz zwykłego RNS a

Ledowe mają Media

Opublikowano

widziałem już takie coś proponuje sprawdzić na innej mapie jeśli za każdym razem bęzdie to samo to uszkodzony jest soft w navi i nie robi uppdate na stałe

Opublikowano

Chciałbym zmienić radio w swoim aucie, fabrycznie siedzi RNS-D, S4 B5, 2000 R. z zegarkiem cyfrowym, co potrzebuję do zmiany poza radiem RNS-E?

Opublikowano

widziałem już takie coś proponuje sprawdzić na innej mapie jeśli za każdym razem bęzdie to samo to uszkodzony jest soft w navi i nie robi uppdate na stałe

A jesli uszkodzony jest soft to co wtedy? Da rady go naprawić?

Opublikowano

Downgrade ori softem czyt. ori płytką , napewno nie zaszkodzi :wink:

Wysłane z Japka

Opublikowano

Chciałbym zmienić radio w swoim aucie, fabrycznie siedzi RNS-D, S4 B5, 2000 R. z zegarkiem cyfrowym, co potrzebuję do zmiany poza radiem RNS-E?

Przeczytać ten temat jest tu wszystko opisane

Opublikowano

Chce zalozyc interfece pod kamere cofania i z wejsciem pod dvd lub ipod. Macie jakis pomysl jak to obejsc lub jakas tansza alternatywe. Lub ma ktos do sprzedania. Dzieki

bart[emoji769]

Opublikowano

witam proste pytanie gdzie na dolnym slasku ogarna temat do podlaczenia mi bt sterowanie glosem cale oraz kamery cofania ?

zaczalem czytac i mozna cos latwo spalic,zepsuc!!!

mam orginalnego rns-e i przygotowanie pod telefon ze zestawen glosnomowiacym oraz kierke multi, jakie to sa koszta zeby to dzialalo wszystko razem kamera zeby sie wlaczala jak sie wrzuci wsteczny(mam automata) i jakiegos jacka dodatkowo moze dvd...

ktos cos podpowie,jakis namiar ? :)

Opublikowano

Gdzie?

czytaj

Chce zalozyc interfece pod kamere cofania i z wejsciem pod dvd lub ipod. Macie jakis pomysl jak to obejsc lub jakas tansza alternatywe. Lub ma ktos do sprzedania. Dzieki

bart[emoji769]

tu kolega ma taki interfejs http://a4-klub.pl/index.php?/topic/310963-zestaw-tv-filmy-z-usb-kamera-cofania-w-rns-e/?view=findpost&p=4399888

Opublikowano

Gdzie?

czytaj

bart[emoji769]

tu kolega ma taki interfejs http://a4-klub.pl/index.php?/topic/310963-zestaw-tv-filmy-z-usb-kamera-cofania-w-rns-e/?view=findpost&p=4399888
dzieki[emoji106]

bart[emoji769]

Opublikowano

Czy mieliście tak że po zmostkowaniu pin 2 z 8 i 3 z 9 oraz złączeniu anten przy TMC, podświetlenie i wyłączenie po kluczyku dalej nie działało?

Opublikowano

Czy mieliście tak że po zmostkowaniu pin 2 z 8 i 3 z 9 oraz złączeniu anten przy TMC, podświetlenie i wyłączenie po kluczyku dalej nie działało?

nic się nie mostkuje nie wiem co ty zrobiłeś ale jakąś głupotę ciągnie się cany do licznika i wszystko działa

Opublikowano

Panowie prosze o pomoc gdzie sprawdze jaka wersje mam map ponieważ niby kupiłem najnowsze 2015 a na DVD jest napisane ze 2014 tyle ze nadruk mozna zrobic jaki sie chce