Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tylko tyle mam nadzieje ze przy zmianie z radia na rns e nie zostały pomieszane jakieś kable a nawet jak by to wówczas nie da sie zakodować na 9

tom często jesteś w 3 mieście?

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 801,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zakodować da się ale nie każdym kablem co do instalacji nie ma ona nic wspólnego z kodowaniem. Czemu pytasz ?

Opublikowano

ponieważ gdybyś był i dysponował chwilką wolnego czasu moze byśmy to ogarneli oczywiście za $$$$

Opublikowano

Panowie poda ktoś kodowanie jakie ma być żeby strzalki na fisie pokazywało dodam że rds itd działa...

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Jak chodzi ci o strzałki nawigacji z Rns na Fis to chyba nie ma takiej opcji.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja przy rns-e mam strzałki na fis i jeszcze jakieś inne informacje

Opublikowano

No widzisz to jednak tylko pytanie jak to załączyć

Wysłane z galaxy S5

Edytowane przez gilas

Opublikowano

ale nie pomogę z kodowanie bo jestem w de i nie mam kabelka

Opublikowano

Szkoda.. może ktoś życzliwy się znajdzie

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

jak będę miał dostęp do kabla i nikt nie poda to napisze ale są tu dobre duszę to coś podpowiedzą

Opublikowano

Zrobiłem adaptacje w kanale 62 z 17 na 21 czyli z nawi ale dalej nie pokazuje strzałek na fisie

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Zrobiłem adaptacje w kanale 62 z 17 na 21 czyli z nawi ale dalej nie pokazuje strzałek na fisie

Wysłane z galaxy S5

Sprawdz czy masz to odznaczone w NAVI :hi:

Opublikowano

A gdzie znajdę tą opcję w nawi?

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Podziękował! !

Wysłane z galaxy S5

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

chciałbym rozszerzyć możliwości radia. Dokładnie chodzi mi o moduł bluetooth, żeby było więcej opcji np. muzyka puszczana z telefonu lub jakiś film/stream.

Jest w ogóle taka opcja, czy są inne sposoby na poszerzenie możliwości radia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam pytanie ;) Jestem w trakcie zbierania gratów na rns-a. W aucie mam na tylnej szybie antenę od uchwytu na telefon i teraz pytanko! Czy mogę wykorzystać tą antenę jako diveristy? Czy ta antena działa w innym zakresie jak ta FM? Od strony technicznej chyba tylko to pytanie.

Pytanie do tych co mieli styczność z dwiema ramkami ekranu w LED, którą ramkę wybierać? Zwykłą czy tą piano? Jak się sprawuje ta czarna? Pytam, ponieważ rozmawiałem z jednym człowiekiem to powiedział mi, że te ramki nie pasują za bardzo do A4 (brzydko wygląda i nie jest praktyczna, ponieważ odbija się od niej wyświetlacz).

Ktoś coś na mój temat wie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy może mi ktoś podpowie bo nie mogę znaleźć.. Da się ściszyć ten dźwięk informujący, że RNS-E łączy się przez Bluetooth z telefonem? On jest zawsze tak głośny, że tragedia. Wsiadasz sobie spokojnie BLIM!!!! Japierdziele -. -

Opublikowano

@truszek
z tego co przejrzałem temat i wcześniej pisali jakieś 10 stron chyba to nie da się

Opublikowano

Witam, ma ktoś może działający obraz płytki unlock cd do rns-e? te obrazy z chomikuj niestety nie chcą mi ruszyć, chyba że coś źle robię i ktoś chciałby mi podpowiedzieć. Jak nagrywam płytkę z jakimś softem do upgrade lub downgrade to bez problemu działa, jak chce softa do góry to wrzucam płytkę i idzie, jak chce na dół to vcdsem zmieniam na opcję downgrade'u i też leci, mapy sobie nagrywam i też idą, a ta płytka z unlock cd za cholerę nie chce zassać. Może trzeba to robić jak radio jest już zablokowane albo coś. Moje jak na razie o pin nie prosi ale niedługo będę sobie zmieniał licznik na taki z kolorowym fisem i wiem że na milion procent o pin zapyta, w aso mi powiedzieli że moje autko z fabryki wyjechało bez rns-e i nie mają możliwości sprawdzenia jaki jest do niego pin. Ktoś ma jakiś pomysł jak wydobyć z niego ten PIN ?