Maciek0502 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam kilka pytań: 1, czy takie informacje z RNS-E są normalne? 2. Gdzie powinna być zamontowana taka antena? Czy darować sobie tę i poszukać ori na dach? 3. Od czego jest ten kabelek? 4. Do czego jest ta złączka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Tak, tak sie dzieje po sofcie od wyciagania pinu. 2. Za boczna oslona po przeciwleglej stronie od bezpiecznikow lub za zegarami. Reszta nie jestem pewien. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez turbobastard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tę białą mam przejściówkę. To z żółtej kostki dołożyć do białej czy zamienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Jesteście z********** - wiele nauki przede mną.......... Edytowane 12 Grudnia 2014 przez wrclaguna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo797k Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jest możliwe ustawienie w ten sposób nawigacji by pokazywała dokładnie zjazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toma085 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja jestem dziś po przeszczepie Concerta na RNS-e i zastanawia mnie jedna rzecz , czy nie powinno się już zapalać podświetlenie przycisków po włączeniu pozycji , dodam że jestem jeszcze przed kodowaniem ale wszystko jest już podłączone cany też i k-line też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jest możliwe ustawienie w ten sposób nawigacji by pokazywała dokładnie zjazdy? Będzie Ci pokazywało, jak będziesz na autostradzie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Hmm właśnie mi kiedyś tak pokazywało a teraz nic takiego nie mam. Może jak grzebałem w ustawieniach też to gdzieś wyłączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jest taka opcja w ustawieniach navi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właśnie. Możesz powiedzieć gdzie to, jak to się nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 w tym wątku było podawane kilka razy jak włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właśnie. Możesz powiedzieć gdzie to, jak to się nazywa? image hosting site Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassyli Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jako że ta lektura jest bardzo długa zapytam o to czy pilot do sterowania navigacją (8e0919721) miedzy licznikami idzie podłączyć pod rns-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nie Wysłane z mojego GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 cześć, mam pytanko do użytkowników nowych map 2015 - czy włożenie płytki z nowymi mapami, może usunąć spolszczenie z rns-a? raz mi się tak zdarzyło, jak miałem mapy z radarami, ale chyba były nie takie jak powinny i polski zniknał, a że jestem w trakcie sprzedaży rns-a ledowego to nie chciałbym stracić polskiego, chociaż mi osobiscie angielski nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W zwykłym RNS-E po włożeniu map 2015 polski język zostaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 cześć, mam pytanko do użytkowników nowych map 2015 - czy włożenie płytki z nowymi mapami, może usunąć spolszczenie z rns-a? raz mi się tak zdarzyło, jak miałem mapy z radarami, ale chyba były nie takie jak powinny i polski zniknał, a że jestem w trakcie sprzedaży rns-a ledowego to nie chciałbym stracić polskiego, chociaż mi osobiscie angielski nie przeszkadza. W ledzie Ci zniknie polskie menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) to lipa, czyli co nowe mapki się da, to trzeba sobie spolszczenie robić, o ile chce się je mieć. dzięki za info. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez DarkMind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 to lipa, czyli co nowe mapki się da, to trzeba sobie spolszczenie robić, o ile chce się je mieć. dzięki za info. Pod nowe mapy nie ma jeszcze spolszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi